Севлиево 5

• 24 515
  • 367
  •   1
Отговори
# 120
  • София/Севлиево
Здравейте!

Тогава прелетяхме само на бързо.Сега през 4-те почивни дни-пак за бързо, но ако някой иска утре при хубаво време може да се видим.Стига децата да са здрави.Моят е добре, засега ...
Иначе бяхме 3 дни на Априлци и си изкарахме много хубаво.Дребния-при баба и дядо в Севлиево Simple Smile

Иначе нищо интересно при нас, освен че Станислав вече ходи и пипа навсякъде и аз понякога ставам така  #Crazy

Лека и хубава вечер на всички! Hug

# 121
  • Севлиево
Здравейте момичета кокичета  Heart Eyes
Тия дни така ме е завъртяла вихрушката, че... но ще отмине скоро.
Дребния вече втори ден е на ясла до обед и оправда тайните ми очаквания да не реве. Че ако беше ревнал и аз с него и голям цирк щеше да е. Пък така съм по-спокойна и си мисля че там му е по-хубаво от колкото с мен. Ще видим когато остава да спи там как ще е  Thinking
Дано не се разболява много само  Praynig
Нати с вашето ясленче кво става? Как е Боби?
С Пети се виждаме почти всеки ден, така че се знаем.
Юленце май ще трябва да търсите по-голямо помещение бе. Горката книжарничка се пука по шевовете, ма нека тъй трябва да е. Една приятелка казва "Нека да се чувства изобилие"  Mr. Green Обичам добре заредени магазини  Hug
Ели съжалявам че не се засякохме, но... при мен е  Crazy
Тони адашчето как е? Расте ли, а?
Майчето и тя много работна го дава, ма кво да се прави. То и аз все нямам време едно дъъълго писмо да напиша. ooooh!
Ма айде да вървя, че работа ме чака  Crazy

Хубав ден на всички желая  Hug

# 122
Здравейте, момичета!Ние сме добре, Дамянски расте ,от сега започва да проявява характер, а баща му само го защитава -явно аз ще съм лощата в семейството Mr. Green.Иначе по цял ден гледам да сме навън докато е все още хубаво времето, че зимата не знам как ще я караме.
Като чета за това как вече дечицата ви ходят на ясла и ми се струва едно такова далечно, а като се замислиш ей сега ще дойде. Ужасно бързо ми минаха тези 7 м., дори си говорихме с мъжът ми тези дни ,че в началото все ми се искаше да расте по- бързо, да научава и да прави все по-вече нови неща, а сега е обратното иска ми се отново да се върнат онези мигове , когато беше на няколко седмици и една такава малка , безпомощна мишка.... Heart Eyes абе няма угодия Grinning
 Момичета вие доволни ли сте от детската кухня? И бихте ли ми казали  какво трябва да направя , ако реша да се записваме . Трябва ли някаква бележка от педиатъра, къде трябва да отида, за месец ли се плаща и колко струва, чака ли се някакъв ред?

# 123
Добър вечер! То още малко и добро утро ще стане.  Mr. Green Ма нали съм си кукувица и викам да се разпиша и аз.
Вики е добре засега, да чукна на дърво, тия 3 дни ги изкарахме без произшествия да видим другата седмица как ще е. Аз имам едни мераци поне до края на другия месец да е здрава, ама да видим.  Rolling Eyes Иначе й харесва, както досега да ходи при децата. Само дето от скоро е почнала да вика на всичко дето се опиташ да й вземеш Не пипай на Викито или Мойто. Няма да се разберем така май.
Тони, и аз сега като я гледам ми се ще да беше пак онуй парче мръвка 50 см дето се чудех как да я хвана, че да не я счупя.  Mr. Green Щото тогава поне си я гушках много и ми се събираше в ръцете, пък ся 1 метър детище.  Mr. Green И иска като бебе да я нося. Ма то не стига че дълго ми и тежко, близо 20 кила.  #Crazy Иначе и аз като беше малко много исках да е вече голяма, ама щото ме беше страх от болестите, а и ми беше интересно каква ще е като по голяма. Сега вече май искам да е малка пак.  Mr. Green А за кухнята - вадиш си копие на акта за раждане на детето и отиваш в западния в Щастливо детство при Миглена. Тя ще запише малкия, взема ти копието на акта за раждане, и ти обеснява за бурканите и купоните. Малката кухня купоните са по 60 ст., голямата - 70. Вие предполагам ще сте с малката. Първият ден оставяш 2 празни буркана и пускаш 2 заявки /супа и десерт/ за другия ден. На следващият ден ще пуснеш 2 купона за деня и ще си вземеш пълните буркани и пускаш 2 заявки за следващият ден и така. Ама и тя ще ти обясни. Малко сложно ти звучи като ти го каже в началото.  Mr. Green И това е, нищо специално не ти трябва, нито бележка от педиатър нито нищо.
За доволни - средна работа, ама аз съм понякога малко капризна така че...не съм статистическа извадка. Макар, че понякога попрегарят яденето или му слагат повечко брашно, не винаги едно ядене го правят еднакво вкусно всеки път, ама....преживява се. Ти ще си прецениш, вземи си в началото за седмица - две най много купони,  че да не детето да не ги яде манджите.
И така. Уууу, айде аз ще бягам да довършвам едни работи и ще лягам, че утре ще ме дигнат рано - рано.  Mr. Green Лека ви нощ!

# 124
Аз не съм доволна от кухнята,малко вземахме-една седмица и намерих муха в супата Crazy Толкова беше с кухнята.Свикнах си да му готвя и не беше никак трудно,бях по-сигурна.
Ние горе-доло биваме.Малкия има напредък с яслата вече не реве по-цял ден,но все още не иска да играе с децата.Аз работя активно и от работа нямам време да си видя детето.Сега бързам,друг път ще ви разкажа Whistling

# 125
  • София/Севлиево
Ехоооо!
Как сте момичета.Голям застой видждам в темата и реших да я пораздвижа.
Ние сме добре.На Севлиево сме за цялата тази седмица, ама като гледам какво време улучихме  ooooh!
Вчера се разхождахме на братската и Слави си поигра с Дамян на Доци.Абе гледам някакво познато детенце, ама с баща си и се позачудих пък накрая попитах и се оказах права, че познавам хлапето Simple Smile
За ДК  аз си мислех да визмам докато сме тук още лятото, ама ме отказаха.на София си вземам от частната кухня Ози-вярно по-скъпо е, ама дребния много я харесва и мога да вземам каквото искам и по колкото поискам.
Хайде хубав ден, пък дано времето се пооправи и може и да се видим.

# 126
Здравейте, тъкмо и аз мислех да се разпиша в темата за малко раздвижване, а тя Ели ме изпреварила Laughing
Нати в събота идвахме и ние да видим "голямото магазин", ама не съм те закачала .Много народ бе, а после криза било Crazy
Доци ама каква си потайна, нищо не казваш  WinkДнес се канех да дойда да поразгледам и то взе че заваля, ама то все някога ще спре да вали и ще си мотнем д...та с дребния и без това трябва да излизам да му търся вече нещо за зимата cold
Хубав мрачен ден на всички.
p.s.Ели ще ми бъде много приятно да се видим ако се оправи времето, ама не обещавам , че  при мен е малко натоварено тези дни  .

# 127
  • Севлиево
Ехоооо, браво на вас момичета, че побутвате темичката, иначе е на път да замръзне ...
Аз не съм се разписвала скоро, ама то много работа, много нещо, влизам да ви чета де, да не си помислите, че не следя какво става тук  Mr. Green Сега по панаира пак ще бъде пълна лудница, много събития и то повечето вечер  Close, но няма как. А и студът, който се задава просто ще бъде за капак. То, кога ли по панаира е било хубаво  newsm78, вече не си спомням. Жалко за децата, които очакват люлките с нетърпение  Sad Както и да е, само да сме здрави  Hug
Хайде, аз изчезвам, че имам работа за целия китайски народ  Mr. Green

# 128
  • Севлиево
Ми че да взема да се запиша и аз пък. Ето върху какво се трудих месец и нещо:
http://picasaweb.google.com/dops01/ppymYB#
Заповядайте да ме видите срещу Никото някъде съм, много е трудно за обяснение  Crazy
Иначе Дамян на ясла, добре е, с постоянни ясленски сополи  Confused
Тони, вече май е време да се видим на живо  Wink
Разбрах аз Ели че сте се видели с мойте, пък аз ходих да видя едно бебе в другия край на братската  Party

# 129
Ей, раздвижи се малко темичката  Hug
Ели моите ангажименти за през седмицата отпаднаха, дано да е хубаво времето и  да се видим Peace
Доци очаквай посещение, като видях снимките още по-вече се настървих да дойда да поразгледам.

# 130
  • София/Севлиево
Ей, хора, голям студ навън.Мен хич не ми се излиза, а малкия все ме дърпа към вратата да ходим навън.Ама той си има дебели дрехи и шапка, а аз с една жилетка и тънки панталони и направо умирам от студ като трябва да го изкарам на двора.А ако не го изведа поне за 10 минути се почват едни викове и ревове и не мирясва докато не стане неговата.Вашите деца правят ли така?
А аз къде мога да ти разгледам нещицата Доци наживо?

# 131
  • Севлиево
В магазина. От пицария Прима като тръгнеш нагоре по улицата - не по главната, а пресечката.
Иначе мойто детенце вече само си влиза в яслата и не ме търси  Crazy
...
Следобеда съм аз на работа и утре също ела да се видим.

# 132
  • София/Севлиево
То е ясно, че днес нямаше как да мина, щото Славито спи от 2 до 4:30, а после става студено, ама утре може да мина, че ще има кой да го наглежда ако е много студено.Ама сутринта или след обяд?

# 133
  • Севлиево
Утре пак съм следобед от 13.30, но може и по-рано да ида че ще нареждаме стока.
Голям студ наистина днес, вече вклюихме радиаторите че не се живее. Crazy

# 134
Как сте момичета?Днес съм втора смяна и май от един месец насам имам 2-3 часа лично за мен.Казах на чиниите в мивката и на празните тенджери да си гледат работата и си почивам активно CrazyНа пералнятата заръчах да простре дрехите след като изпере,ама като я знам и нея ще я домързи Crossing Arms
Иначе я тикам някак си.На работа на 2 смени,без мъж,с дете,което всяка сутрин реве  докато повърне поне един път,с котка,която се мисли за куче и налита да хапе само да види голо краче Mr. Green Абе бомба съм.Поне отслабнах и заприличвам на девойче baby_neutral Лошото е,че ще трябва да си подменям гардероба Crossing Arms Ако някой има нужда от диета,може да дойде един месец да се сменим.Пари няма да ви взимам Mr. Green
Малкия Бобчо пак ме изложи,цяла сутрин ми обяснява как няма да плаче като отидем в яслата,щото тати като си дойде в петък ще му купи голяяяма кола.И както нямаше да плаче такъв вой наддаде ,че чак се задави и ми повърна в краката.Съответно чорапите и дънките ми бяха оцапани,него го преоблякох в яслата,ама аз си минах през половината град оповръщана Blush
Аз сега отивам да си направя едно кафенце,да запаля една цигарка,пък вие може да ми позавидите малко за спокойствието Laughing
Айде и като си изпуша цигарата всички да са се разписали и да кажат как са,че иначе ще ви пусна моята котка-куче Whistling

Общи условия

Активация на акаунт