Севлиево 5

• 24 514
  • 367
  •   1
Отговори
# 105
Малко със закъснение, но...ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАЛКА ПОРТОКАЛКА!!!! МНОГО ЛЮБОВ, ЩАСТИЕ, ЗДРАВЕ И РАЗБИРА СЕ ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ!!!

# 106
Добър ден, как сте? Ние сме си все така у дома.  Mr. Green От вторник ще си имаме ученичка, дано да няма цър мър, както и досега през юни и юли когато ходи.  Praynig
Вие бачкате ли? Как са семействата?
При нас няма нищо ново, освен че ходихме за 1 ден на гости при братовчедите на мъжо. Малката се запозна с братовчед си и голяма игра падна.  Mr. Green
Това е от мен, айде  покажете се малко стига сте се крили.  Laughing

# 107
  • София/Севлиево
Я да се разпиша докато имам нет, че не се знае кога пак ще имам тази възможност.

Честито на всички, които са имали повод наскоро.

Ние сме добре. Малкия е малко болен, но вече му минава.Вече ходи като пич и пипа навсякъде.

И ние големите сме добре.Ходим насам-натам и гледаме да се забавляваме докато е хубаво времето, че скоро ще дойде зимата и няма да има дълги разходки навън.

Хубав ден и поздрави на всички!

# 108
 С мнооооого голямо закъснение на големия Дамян
да расте здраво и щастливо дете и много да радва мама и тате

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАЛКА -МНОГО УСПЕХИ В ЖИВОТА

# 109
С малко закъснение да ви почерпя за вчерашния си рожден ден

# 110
Със закъснение - честито, Тони, да си жива и здрава и много щастлива.  Mr. GreenМерси за почерпката няма да отиде зян.  Mr. Green

Иначе как сте? Времето е супер смахнато.  Sad Малката си ходи на градина, а ние с тати й сме си вкъщи, самииии.  Mr. Green Айде че почна филма до скоро.  Peace

# 111
Добро утро! По едно кафенце?

И ЧЕСТИТА НОВА УЧЕБНА ГОДИНА НА ВСИЧКИ УЧЕНИЦИ И ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ!
Юле, как беше, вълнувахте ли се на новото място? Simple Smile Предполагам като всяко ново начало е било много вълнуващо и за Мирелка, и за вас. Simple Smile Само успехи и по малко от 6 да не носи у дома.  Mr. Green  И баткото и той де Simple Smile

Как сте иначе? Много бачкате. Нати, почнахте ли обучението? Ние сме си още у дома, доколкото разбрах за Кауфланд е минало някакво интервю, ама никой не ми се обади, но здраве да е. Дребната пак болна, изкара 2 седмици на градината и я лепна пак вирус.  Sad Уж се пооправяме, но много споменава децата, а пък чак другата седмица ще ходи май. Ако пък не стане нещо тогава.
Айде лек и приятен ден.

# 112
Здравейте,мами.
Много време не съм влизала,но все не ми остава време.Честити празници на всички,които съм пропуснала.
Почнахме Пети,ти пък от къде знаеш Mr. Green
Много промени около мен и не всичките ми харесват.Малкия от 01.09 е на ясла,само че от тогава до сега е ходил всичко на всичко 4 дена,до обед.Разболя се още първата седмица и тъй си откара.След първия ден болен,после в къщи,после 3 дена на ясла и пак в къщи.Да не ви разправям и как му понася само яслата ooooh! Не спира да плаче,лелите казаха,че толкова тежък случай не са имали от много време.Незнам какво да правя вече,направо е като шокиран.Не мръдва на 2 метра от мен,сега като ходя на работа,а той с баба си,пак плаче.Сърцето ми се къса,но нямам избор Cry
Айде разкажете малко вие.
Ели,ще ти се карам,дошла си си,а не пишеш.Много бързах когато те видях онзи ден,тъкмо се връщахме от болницата с малкия и той беше възмутен(ако мога така да се изразя Crazy )

# 113
  • Севлиево
Малее Нати и нас това ни чака  ooooh! Кой знае каква ще сме драма и ние  Tired Другата седмица живот и здраве на 23 ще е.
Тази седмица оправяме изследванията и айдее на ясла. Няма начин трябва да се ходи, мама трябва да работи.
Иначе уж сме добре възползваме се максимално от малкото слънчеви дни и играем на воля. Аз си действам по мойте си задачи и с нетърпение чакам да започна работа, че ми по омръзна малко да се гледаме. Човека си иска забавления и игри с деца. Crazy

# 114
 Нати много ти се е насъбрало , дано по- бързо да се адаптира детенцето Praynig
Пети бързо оздравяване на малката.                                                     

# 115
леле, ЖИВА ли съм??? Едва ли!!!!
След днешният ден всичко ще преживея!!!! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
В 9.30 ми докараха обвивките за учебници в 11 бях финиширала с тях!!! :ooooh:250 парчета. Няма да ви разказвам как за половин ден свършиха стекове тетрадки и утре съм направо за оплакване. Изпращам Галин в 8 часа за стока, и се надявам че към 10.11 ще имам поне тетрадки. То човек като не се е занимавал с търговия хал хабер си няма какво му трябва ooooh! Направо съм в ужас!!!!
И друго , сърдят се клиентите че нещо си свършило...ми може ли да се изсипе цяло училище в 12кв.м. книжарница и да има за всички??? 3 продавачки бяхме днес и сме почивали по 1/2 час да седнем.
БРЕХ, търговията не е  е за мен!!!!
Да не говорим , че не съм се вясвала в ателието от вчера и съм си зарязала всичките клиенти... Twisted Evil Бе... това е.
Не е оплакване ,щото на това разчита всяка книжарница...ама няма да крия че си е ШОК за мен!

Поздрави на всички и много целувки на дечурлигата /а питайте ме днес дали си видях учениците.../ добре че Мимка дойде и тя да помага следобед че да и видя очите!!!

П.П. НАТИ, ще мине, знам че е трудно, ама ние ревахме , неспахме и неядохме 1 месец!!!!! Направо ужас , че и учителките ни бяха приятелки...обаче не , та не!!!АСлед месеца нещата се нормализираха и си влезоха в релси. Стисни зъби миличка - трябва време !!

# 116
Брех,трябвало да поведа хорото по нощите,че да раздвижим темата Mr. Green Хопа-тропа  newsm68
Юле,ще свикнеш,душо.Не е лесна търговията,ама ей го на-за догодина ще си знаеш.Дано все от многоо работа да се оплакваш  bouquet
Айде хопа-тропа с танцувална стъпка към леглото Mr. Green
Опссссссаааааааааа,чупки в кръста

# 117

Айде хопа-тропа с танцувална стъпка към леглото Mr. Green
Опссссссаааааааааа,чупки в кръста

Благодаря ти НАТИ!!!
Разсмя ме искрено. Това ми трябваше май днес... Лека нощ Hug

# 118
Добър вечер! Явно аз съм една от малкото щастливки дето детето не се е тръшкало още първият ден на градината. Че и по две седмици ходи преди да се разболее.  Mr. Green  Нати, ще свикне малкият, ама и като толкова често боледува май няма да е скоро.  Sad Дано скоро му свикне организма и вече прекарва повече време при децата. А как е работата? Едно пиленце ми каза за нея пък. Stuck Out Tongue  Mr. Green Да не говорим, че доста народ почна там така че няма как да не разбера от коя дата сте на обучение.  Wink
Юле, щом ни пишеш явно едва ли духът ти само е с нас.  Mr. Green Забравих, че днес ще имате такъв наплив в книжарницата, та затова си викам тя ще е в новото училище с дечурлигата.  Mr. Green Е пък радвай се, че сте разпродали всичко, то и без туй другият месец вече ще влизат за по една - две тетрадки.  Laughing
Срамота, Ели, да не се обадиш наистина.  Mr. Green Как сте, що сте?
Тони, а вие, как я карате в това променливо време? Мерси за пожеланието дано скоро се оправим и поне до края на другия месец не боледува, ама надали, само мечтиии. Майка ми вика ще се оправи като й посвикне организма нямала да боледува толкоз. Отговарям й дааа, до към първи клас...ще свикне.  Confused
Доци, как са изследванията, дойдоха ли?
Айде лека от нас.   bouquet

# 119
Ко напрайхте бе, не мога си публикувам поста.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт