зло да те пропусне!!!!!Честит ти рожден ден на патерица. И мен не ме оправдавай - не съм на работа - в отпуска съм!!!!
на море не отидохме.... ама иначе ремонт на майка на мивката направихме, една плоча и 4 колони отляхме... спалнята си ремонтирахме...
аман от такива отпуски... обаче, какво да направиш. и това трябва да се свърши. Стаята на Къци е окончателно готова. Остана само стаята на Мима и Яни. Ама...нито имам нерви нито сили , нито пари за нея сега.
да минат 10тина дена че тогава ще му мисля. Иначе зареждам книжарница за ученическа кампания и там ми е пламнала главата... обаче, като за първи път - се справям!!!! Само дето място не остана - така я натъпках!!! А още стока има да получавам. Дано има файда от цялата работа , че тогава ще се стопя , да знаете!
Иначе от 17 пак на тръстиката!!!
.Затова ще ви покажа няколко тук 

То да почерпя май,а 
изядох си всичко като добро дете.
Надявам се до края на лятото да няма повече такива изпълнения и да тръгнем септември благополучно на градина. 

/, тука си имам един програмист, правим и оправяме сайтове всякакви.
те си знаят, че има проблем и ще си го отстранят, надявам се
Хубавото е, че все пак може да се влиза в архива, предполагам че хората това ги интересува ... От коя почивка питаш за снимки