Севлиево 5

• 24 510
  • 367
  •   1
Отговори
# 90
пети , пети Hug Hug зло да те пропусне!!!!!
Честит ти рожден ден на патерица. И мен не ме оправдавай - не съм на работа - в отпуска съм!!!! Mr. Green Mr. Green
на море не отидохме.... ама иначе ремонт на майка на мивката направихме, една плоча и 4 колони отляхме... спалнята си ремонтирахме... Tired Tiredаман от такива отпуски... обаче, какво да направиш.  и това трябва да се свърши. Стаята на Къци е окончателно готова. Остана само стаята на Мима и Яни. Ама...нито имам нерви нито сили , нито пари за нея сега. ooooh! да минат 10тина дена че тогава ще му мисля. Mr. Green
Иначе зареждам книжарница за ученическа кампания и там ми е пламнала главата... обаче, като за първи път - се справям!!!! Само дето място не остана - така я натъпках!!! А още стока има да получавам. Дано има файда от цялата работа , че тогава ще се стопя , да знаете!
Иначе от 17 пак на тръстиката!!! Mr. Green Mr. Greenвече ми липсва...

# 91
Пети ,чак сега видях най-новите ви снимки.Страхотна е малката госпожица , да не й е уроки ,ще разбива мъжките сърца нема начин.
Нещо не мога да кача снимки в албума ,аз ли съм забравила нещо или е защото обновиха  снимка бг newsm78 .Затова ще ви покажа няколко тук
моите мъже
на мама алкохоличето
и аз пък си имам басейн ,да ви е яд
Юле вчера влизах в книжарницата ви и много ми хареса наистина е много заредена и много добре подредена , май наистина ще имаш проблем с побирането на още стока  Grinning

# 92

Първа ли съм? Май дааа.  Mr. Green Айде честит рожден ден на Натито, да си ни жива и здрава, да си най - най- обичаната съпруга и майка на света, всеки ден да ти поднася изненади /приятни, ъфкорс  Mr. Green/ и от здраве да не се отървеш.  Hug
Да си изкараш днешния ден страхотно с най - скъпите ти хора също.

Аз да благодаря на Юлка със закъснение за пожеланията и да ви питам кви са тия отпуски за ремонти?  Mr. Green Отпуската е да ходиш да се чипкаш на мореее или да катериш планини в краен случай. А може и да мързелуваш де.  Mr. Green Но пък пак много работа сте свършили, де. А книжарницата комай ще се пръсне по шевовете. Като минем оттам с малката да видим леля й Поля, тя разбира си харесва по няколко неща, я топка, я гумичка, дето била бомбонка.  Mr. Green

Тони, много са ти хубави мъжете, пу пу.  Mr. Green Не знам що не можеш да качиш снимки аз скоро не съм влизала да видя как е снимката, ама май нямаше проблеми последния път. Ама нищо де и тук става.  Mr. Green Нашта пък един опита бира и само се сбърчи и повече не ми е посягала към чашата.  Mr. Green Пък за сърцата се надявам да не е чак такава разбивачка, че ще вземе да й хареса.  Mr. Green Mr. Green

# 93
Благодаря,Пети   bouquet То да почерпя май,а  Mr. Green
Салатка

Ракийка

Пържолка

И торта

# 94
Въх, преядох, бе булка  Mr. Green В тия жеги и салатата стига ама тортата пък и нея няма да ти я откажа.  Mr. Green

# 95
честит рожден ден Нати
пожелавам ти цялото щастие да се стовари върху главата ти
А за почерпката какво да кажа eat изядох си всичко като добро дете.
Пети , поправям се -само от време на време да разбива мъжките сърца smile3534

# 96
Добър ден! Simple Smile Честито Успение БогородичноHug На всички, които имат повод да почерпят, честито.  Hug Как сте днес?
Тони, видях че са обновили снимка.бг, ама то адването лесно бе Simple Smile Като отвориш албума, в който искаш да слагаш снимки отгоре има едно бутонче, където пише "качи снимки" и като го натиснеш си излиза по стария начин, както беше качването. Ама как го обясних... ooooh! А ако искаш да създаваш нов албум, като влезеш в акаунта, нали ти се показват всички албуми? Отгоре в дясно пак имаш "качи снимки" и като го натиснеш излиза да си направиш нов албум. Не че се бърка, де че си ги качила в темата, ама да кажа.  Mr. Green Лесно е, направено е и за обикновените потребители.  Hug
Ние се оправяме след поредния вирус, ама още сме на картофи, че... Sick Надявам се до края на лятото да няма повече такива изпълнения и да тръгнем септември благополучно на градина.
Лек ден!  Hug

# 97
  • Севлиево
Мерси, Майче, няма проблем нали работиш Simple Smile Аз имам професионален въпрос към теб: защо сайта на вестника ви не работи? Като напиша Росица.ком ми излиза ftp, не го ли поддържате вече? Или са излезли в почивка от Габрово дето го качват?  Simple Smile

Petti, някакъв вирус го изпапа сайта  Laughing Влиза се от там, където пише архив. Ще го оправят, но не се знае кога  Crazy

Нати, аз нали съм по закъсненията  Embarassed - да си жива и здрава   bouquet щастлива, обичана, винаги засмяна  Hug

# 98
  • Севлиево
Юхуууу, вече сме при мама. Окъпахме се в морето , опекохме се и сега почивка от почивката. Все същия гларус ме носи по пътищата на България, не съм намерила друг  Mr. Green
Със голямо закъснение Честит рожден ден на Petti и Нати   bouquet Много здраве и щастливи моменти ви желая. Hug
Мисля че прохода Маказа скоро няма да го отворят, гърците се мотат Майче. Thinking
За сега толкова т мен, като се прибереме на Севлиево повече ще пиша. Hug

# 99
Ааа, мерси, Майче, знаех си аз че нещо му е станало..  Mr. Green Мойто мъж даже си предлага услугите по оправянето, ама предполагам, че имате хора за това. Но ако няма или са затрупани с работа /а може и да ги помързява лятно  Mr. Green Wink/, тука си имам един програмист, правим и оправяме сайтове всякакви.  Mr. Green И разни програмки и компутри. /това беше минутка за реклама.  Wink/
Ти качи ли снимки от тазгодишната почивка? Че нещо не ги видя или пак съм спала.
Мерси, Доци, за пожеланията, а дано само поводи за радост да имаме.  Hug Айде весело изкарване при мама и свеки и да се върнете с армагани. И от двете.  Mr. Green

# 100
  • Севлиево
petti, мерси за предложението  Laughing, но си имаме специалисти  Whistling те си знаят, че има проблем и ще си го отстранят, надявам се  Sunglasses Хубавото е, че все пак може да се влиза в архива, предполагам че хората това ги интересува ... От коя почивка питаш за снимки  newsm78 В сряда заминаваме за Неа Перамос, та като се върна от ще кача новички фотоси Hug

doci, мерси за инфото, опасни гърци значи, що не се стреснат малко  Twisted Evil

# 101
Качих снимки в албума.Къде се изпокрихте всички?

# 102
На рожден ден!  Mr. Green Имаме си днес рожденник става на цели 2 годинки  Mr. Green Честито и на майка му и дълго да си спомня деня, в който си е гушнала сладкото бебче.  Heart Eyes

Честит празник на Дамянчо и на мама и тати!!!

# 103
  • Севлиево
Благодаря Пети  Hug
Ето и почерпка за всички  Hug

# 104

Честит рожен ден на малкия(голям) разбойник.
Доци,аз днес те видях,ама не знаех,че имате празник Embarassed
Много весело детство му пожелавам и да радва мама и тати

Общи условия

Активация на акаунт