Севлиево 5

• 24 533
  • 367
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря, момичета за вниманието и хубав ден! Доци, ще чакам сигнала и дано да ти се оправи детенцето по-скоро.

# 226
  • София/Севлиево
Ч.Р.Д и от мен!Много здраве, щастие и дълголетие!    bouquet

Ние вече сме си в София и вкъщи си е най-добре.И за малкия мислеха, че има 3-та сливица, но снощи го водихме на УНГ и той каза, че няма.

Дано няма повече болни.  Praynig Хубава вечер!  Hug

# 227
  • Севлиево
Днес ходихме при д-р Салех и ни каза, че на Дамян не му е толкова голяма сливицата и че е малък за махане. Изписа ни спрей за носа и Лимфомиозот, който си е за трета сливица. Надявам се вече нещата да се нормализират и от понеделник да го пусна на ясла, че вече и аз не издържам. Навсякъде ме следва и всичко иска да пипа, а имам работа за целия китайски народ.

# 228
Бреййй,уж имам абонамет за темета,а не са ми пращали писма Crossing Arms
Тук съм си,момичета.Как ви Наталка е станала запалена фермерка и всяка свободна минута прекарвам във фейсбук.То не че имам много свободно време с работата и детето.Малкия беше болен около 2 седмици.Днес вече е на ясла,да си почине детето от нас Mr. Green
Юлето не ми отговори за календарите,сърдита съм Crossing Arms Whistling Whistling
Доци,дано сте по-добре вече.Добре дошли на всички нови момичета и много здраве на старите.Майче,то много не остано,но леко бременеене  bouquet
Подгответе високите ботуши и хайде на снега.Аз живея на 5 мин. от работа,но днес мисля да тръгна половин час по-рано.Дано да стигна на време Mr. Green

# 229

Юлето не ми отговори за календарите,сърдита съм Crossing Arms Whistling Whistling

Blush Blush Blush   съжалявам
сега проверих - наистина не съм ти отговорила. Но на толкова хора отговарях...и съм останала с впечатлението че и на теб.  Blush Blush не  се оправдавам де....проверих си личните - факт е!!
Сега обаче както кажеш ще се реванширам!!!!! Mr. GreenА ти като ме видиш ква съм блейка - сръчкай ме де!!!!!

Много сняг направо..... приказка Crazy детето сутринта с такси ходи на ДГ, щото не можахме да си разринем колата!!!!

# 230
  • Севлиево
И ние за първи ден сме на ясла от доста време. Носих го на ръце до яслата, ма тя си ни е близо  Wink Едва му обух пантофите и хукна при децата. То вкъщи беше му, меко казано, поомръзнало.
Сутринта и ние не можахме да изринем колата. Утре се надявам да успеем - взела съм греблото от магазина  Laughing
Аз днес като бял човек на работа, ма цял ден ринах сняг, че хората не могат да се доберат до магазина. То не че се прескачаха да идват, но все пак.
Започна мартенската кампания и в нашия магазин и като за първи ден продадох 5 мартеници  Mr. Green Надявам се до 1 март поне половината да продам  Crazy

# 231
Добър вечер и от мен! И ние вчера се носихме до градината, като няма кой да изрине пред входа, пък и то нали цял ден валя...  Rolling Eyes Ужас беше. Ама беше красиво с тия бели преспи...да видим и ние малко сняг, че тая зима не е имало много.  Mr. Green
Нати, ти как се сказуваш във Фейсбук, че те търсих като Наталия Петрова и като Natalia Petrova, ама нещо не те открих.  Rolling Eyes Пък на мен отдавна ми омръзнаха и фермата, и ресторантите и рибките.  Mr. Green Ама сега пак играя на едно кафе, наред с другите неща дето правя там. Иначе пописвам малко и така. А вярно ли е, че Плюса долу до полицията щели да го затварят?  newsm78 Една мацка ме хвърли в тъча, че щели да го затварят него, щели да освободят маса народ и които останат щели да се съберат с тези в нашия. Което няма много смисъл, защото май повече хора има долу, пък и тук с тоя Кауфланд дето го отварят в четвъртък, ми се струва, че ще им намалеят още хората, ама ще видим де. Били освободили долу вече 5-6 човека ми казаха.  newsm78 Айде дано пък ти да имаш късмет, че без работа и пари...
Аз днес ходих да видя мартениците на Доци  Mr. Green Много са готини, ще видим другата седмица може да взема малко.
Айде лека вечер от мен!   bouquet

# 232
Да почерпим , че днес станахме на 1 год. Grinning

# 233
  • Севлиево
Честит рожден ден на Дамянчетоооо  Hug Hug Hug
Много да е здравичък и по-малко бели да прави  Mr. Green

# 234
Ехеее, Тони, пораснахте и вие.  Mr. Green Hug Айде да сте живи и здрави и много послушни...или колкото се полага. Simple Smile

# 235
Честито и от мен да е много здрав и само радости да ви носи.   bouquet

# 236
Честит ти рожденик Тони!Жив и здрав да е!  bouquet
Течи - маля те светни ме за родителската среща...щото аз така и не стигнах до нея! Embarassed

# 237
  • Севлиево
Хайде и от мен на патерици - да е здравео, весело и послушно детенце Дамянчо. Много да ви радва   bouquet

# 238
JuliS, като повечето срещи - нищо интересно.
Децата много добри, много умни, много хубави (с униформите) и т.н.
По същество:
- скоро ще събират пари за охрана - не се знае точно кога,
- ще има още една поръчка за униформи, ако някой иска нещо - аз се замислям за едно пуловерче, че ако нещо му се случи после няма откъде... Ама настоятелството търсело някоя тукашна фирма да почне да ги прави, че нали догодина ще дойдат първокласници, осмокласници... ама дали и кога  newsm78
- За догодина ни помолиха да помислим за Сип - български, че били малко часовете.
Общо взето това беше.

# 239
Доци , днес ходих до магазина да ви видя мартениците (много са хубави Heart Eyes)и попитах колежката ти дали ми е пристигнала преждата, но жената не знаеше. Извади едно сакче и там имаше едно кълбо в оранжево и решихме , че е за мен.Ама нали съм си голяма бяла птица , а и бях с домочадието което мрънкаше, чак в колата се сетих че бях поръчала две кълбета, а и като че ли беше по- тънка.
Та с две думи грешката вярна ли е Mr. Green, правилната прежда ли съм вземала или още не е пристигнала тази която поръчах? Hug

Общи условия

Активация на акаунт