Севлиево 5

• 24 535
  • 367
  •   1
Отговори
# 240
  • Севлиево
Joy Joy Joy
Опънали сте ми мойто кълбоо  hahaha
Споко твойта прежда ще я търсиш от понеделник нататъка, защото днес се чух с доставчиците и изрично попитах дали е налична. Радвам се че ви харесват мартениците  Hug
Тия дни много работа и ние пак сме вкъщи за три дена. Тичам след 5 до магазина да отметна задачите, които продавачката не може и така. Малко съм на педал, но се надявам от понеделник да съм пак на линия.

# 241
Joy Joy Joy
Опънали сте ми мойто кълбоо  hahaha
Joy Joy Joy
Е, ще ти го връщам, к'о да пра'я?Добре , че се сетих да те питам първо преди да съм почнала да плета, че имаше да ме благославяш после Mr. Green.
До понеделник гледай да оживееш, че ще те врънкам и други неща да ми поръчваш Wink

# 242
  • Севлиево
И да беше почнала да плетеш не е проблем, защото не ми е в плановете това оранжевото. По принцип или ще пусна Дамян на ясла или ще викаме свекъра да го гледа. Но при всички положения трябва да съм на работа.

# 243
  • Севлиево
Хора дайте мнение за добър педиатър в Севлиево  Praynig Не е за нас, за приятелка е.

# 244
аззз......само един признавам в града...
д-р Ковачев
но за НИКОЛОВ съм чувала много добри отзиви

# 245
Моите са при Николов и съм много доволна. Малкия правеше бъбречни кризи и той след няколко часа звъни по телефона да пита как е. Калчева също.
Juli, вие какви печати правите, че искам някъде да си поръчам персонален печат. Нещо от рода на "handmade by Stefka" и с някакви заврънкулки.

# 246
всякакви Стефче - квит ти душа сака Mr. Green Mr. Green тъкмо ще додеш да те видя!!!

# 247
  • Севлиево
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! Да сте живи, да сте здрави, бели и червени, и винаги - румени, засмени!

# 248
И от мен Честита Баба Марта! Да сте много здрави и усмихнати!

# 249
  • Севлиево
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ!
Мили момичета, бъдете най-добрите майки на света, най-обичаните съпруги, най-желаните жени!
Хубав празник   bouquet

# 250

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МОМИЧЕТА!
Макар и времето да е типично по женски променливо, аз ви пожелавам един слънчев празник, изпълнен с усмивки и приятни емоции.   bouquet Mr. Green Heart Eyes

# 251
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ момичета

# 252
Честит 8-ми март и от мен!

# 253
  • Севлиево
 Joy ееееее, Юлка, откъде го изкопа този сладур  Joy

Както е тръгнала нашата темичка другия път ще си честитим Първа пролет!  Tired Пишете де, как сте, що сте, здрави ли сте и т.н.

# 254
  • Севлиево
Честит празник и от мен   bouquet
Ние пак сме болни  Sad всъшност днес в градината е нямало нито едно дете. Ужас някакъв. Ми как няма да е като вчера на празненството всички кашляха. Утре ще ни правят снимка и ще се види какво ни е, но като знам какви сме направо пак сме в болница  Cry
Иначе вчерашното тържество беше супер, големи сладури бяха. Жалко че се разболяват тия сладки деца  smile3518
Дано вашите дечица са здрави поне  Praynig
Arven Ади беше сладурест мишок, опасен е  Hug

Общи условия

Активация на акаунт