Севлиево 5

• 24 536
  • 367
  •   1
Отговори
# 255
Еми как да сме, Майче, и ние сме болни и затова до края на март няма да ходи на градина, даже може и следващия месец да го пропуснем. Дано да се оправим бързо, че сега сме на антибиотик. Този път бронхит показа снимката.  Sad Аман вече. Иначе сме добре, горе долу. Жалко, че само у дома,ама се надявам скоро да се поразходим насам-натам.  Rolling Eyes
Айде лека вечер, че да дам лекарството на чадото.   bouquet

# 256
 Mr. Green ей ме бе!!! Hug Да не ме мислите!
Седя си тук в снега.... и се чудя кви да ги върша... не че нямам работа...просто не ми се бачка.
Затова пък напълних 2 рафта с мои неща и сега гледам какви са реакциите на хората. Повечето ахкат и охкат но никой не обръща етикета да види цената, което ме навява на мисълта ,че сигурно си мислят че са много скъпи... newsm78 А и със сигурност не знаят че аз съм ги правила... затова езва ли охкат от позьорство... Ма нищо де. То за 2-3 дни неможе да има ефект предполагам! Mr. Green
Поживьом - увидем!

На всички болнички - бързичко оздравяване

Доци - какво стана с мартениците??? При мен се продадоха най простите моделчета. От детските с фигурки - почти всичко остана! За Великден ще зареждаш ли?? Аз вече заредих с яйца и пиленца Mr. Green

Майче погали корема .  Heart EyesБлагодаря че прие поканата ми във фейсбука.
Пети - ти също! Flutter

# 257
  • Севлиево
Оле, много болнички бе, ужас!. Деска ми е с една алергична кашлица от декември и вече спрях всякакви сиропи и бабини илачи. Сега давам само витамини и се надявам да се оправи от само себе си. Направо ми настръхва косата като я чуя да кашля. Ааааааа, и установихме, че е алергична към бананите. Спряхме да купуваме банани и кашлица намаля. Абе, луда работа  Rolling Eyes

Бързо оздравяване на болните сладури и не се отчайвайте, мислете позитивно и всичко ще мине по-лесно и бързо   bouquet

Юлка, как няма да приема? погалвам корема ииииии получавам ритниче, което трябва да е поздрав за теб  Joy

# 258
Днес имам повод да почерпя!
Много хубав повод..... Жалко че сме болни и неможахме да го отпразнуваме с децата сутринта.... с децата от училището де!!!! Mr. Green

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КНИЖАРНИЦА " КЛАМЕРЧЕ"

Вече цяла година
от откриването ни измина
в празник или ден обикновен
радваше ви всеки ден
дори във тези
трудни времена...

КЛАМЕРЧЕТО оцеля...

# 259
  • Севлиево
Ооо JuliS честит ви рожден ден!
Много клиенти и много успехи ви желая  Hug Hug Hug

# 260
И от мен честито!
Още много успешни години желая на КЛАМЕРЧЕТО
 Money  bouquet

# 261
Аууу, честито на рожденниците. Да сте все така богати на стоки и от клиенти името да не можете да си кажете. Ай наздрае и много сладка тортичка.  Mr. Green

# 262
Дами, честита първа пролет. Вчера в 19:32 е настъпила официално по нашите ширини. И по този повод ние отиваме да играем.  Mr. Green Разбира се не баш по този ми щото майка й на Викито най-накрая попривърши работата.  Rolling Eyes
Как сте, времето е страхотно, радвате ли се на слънцето? Надявам се вече всички да са здрави и да няма сериозни болежки.  Praynig На всеки желая новото начало, от което има нужда...или да продължава както досега.  Peace
Лек и топъл ден!

# 263
Честит Рожден Ден на Кламерче
Честита първа пролет на всички малки и големи севлиевци.
Ние сме малко болни , за сега нищо сериозно, надявам се тези дни окончателно да оздравеем и да не се повтаря скоро.
Оплаках ви се набързо Rolling Eyes, Шъ Ма извините.

# 264
  • Севлиево
  bouquet ЧРД на Кламерче-то   bouquet Кога мина една година  newsm78 времето лети направо. Да сте живи и здрави и верига от книжарнички да направите  Peace

Честита първа пролет и от мен! Ей, дочакахме я  Laughing Много се радвам на слънцето, от което все едни позитивни мисли ми идват  Joy

Ние сме добре, здрави сме, растем - кой на височина, кой на килограми  Embarassed, но няма как  Laughing Пожелавам бързо оздравяване на болните и весели разходки на всички останали   bouquet

# 265
  • Севлиево
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
вО ИСТИНА ВОСКРЕСЕ!

Joy Joy Joy
Ето, започнах да си говоря сама ...

Да сте живи и здрави всички в къщи, много пролетно настроение и усмивки   bouquet

# 266
ИМАМЕ СИ БЕБЕЕ!!!ИМАМЕ СИ  МЪЖ ГОЛЯМ!
АЛЕКСАНДЪР СЕ НАРИЧА И НА МАЙЧЕТО ПРИЛИЧА!!!!

Майче , да ти е жив и здрав малкият мъж! Да ви радва , да ви обича , късмет и любов да го преследват през целият му живот!
На кака Деси - много много прегръдки!

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 10:51 от JuliS

# 267
Жив и здрав да е Александър! Много да радва всички в къщи и да му се лепят най-готините мацки!

# 268
Честито попълнение на севлиевската тема! Майче, да ви е жив и здрав малкия мъж с най-хубавото име, много да ви радва.

Ехооо, останалите какво правите в тези жеги беее....

# 269
  • Севлиево
Ехее да живнем и ние с тази хубава новина. Знаех си че днес е хубав ден.
Честит ти мъж Майче! Много радост да ви носи  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт