Севлиево 5

• 24 549
  • 367
  •   1
Отговори
# 285
ммм...даа..... оставили сме си темата в небитието....
ние бързаме че ще излизаме в отпуска. И  те така.
Няма да ходим на море... нали строим, нито финанси има , нито нерви...
Живот и здрав да изкараме къщата - догодина ще му мислим за моренце...
сега сме на покрив. Остава да го направим тая седмица... и после слагаме дограмата и почваме вътре. Mr. GreenМного се кефя на това. Чакам отпуската с нетърпениече да отидем на ранчо при къщичката. Купили сме си голям басейн 3м х 0.78см.  и ще си се плацикаме в него.  smile3506 само биричката ще ставаме да си взимаме.

И те така! Hug
Хубава вечер дами!

# 286
Ехоо, какво става?
Месеци наред ни вопъл ни стон... надявам се всички да са живи и здрави и само заетостта да е причина за забравянето на темичката!
JuliS, честито   bouquet

# 287
 Hug ммм...да.... никох не ще да знае май за темата ни! Ма то ние сме си виновни де...като не и намираме време!
Айде, Течето си провлачи краката!!!
И да - мерси  bouquet

# 288
Е като не се хвалиш и ме караш да се ровя в постовете ти  Crossing Arms
Много щастие ви пожелавам,имате си най-важното- децата и любовта.След още 20 годинки,още една сватба да вдигнете,ама този път да се похвалиш(да почерпиш де  Mr. Green)
Честито   bouquet  bouquet  bouquet
Ние сме горе-доло ОК,много проблеми,за които не ми се пише.
Работим и те така...
  bouquet

# 289
Погребахме я малко темата, чакайте да я поотупам и аз от прахоляка Simple Smile Официално и аз тука да честитя на "младоженцитИИИ"   bouquet За втори и последен път ли, как пишеше, че се взимате?  Mr. Green Ама да се обичате все така, като млади гълъбчета.  Laughing И след още 20 години да празнувате с децата и внуците. Wink
Ний пък са готвим за празниците, вече снабдихме дядо Коледа с подаръци за малката, даже пак ще ни идва на гости той лично Simple Smile Ще кача клипче или снимки пак във фейса.  Mr. Green
Иначе чадото е здраво засега, имаме си вече рекорд - два месеца без болести. Чак да не повярва човек, витамините и хомеопатията били убаво нещо ви казвам.  Mr. Green
И така.
Айде да се кукнат тука и другите, Нати, да се оправяте скоро.   bouquet
Ай лека вечер от мене.

# 290
Ехооооо честита нова година момичета, пожелавам ви много здраве , много щастие и много късмет на вас и семействата ви  bouquet
Юле, честито на патерици ,семейно щастие няма да ви пожелавам , защото явно си го имате, но ще пожелая да си останете все така луди и готини Wink
Нати, дано скоро проблемите ви да свършат и да имате една по хубава и по безоблачна нова година.
Пети, все така да я карате и да не се разболява малката госпожица.

# 291
За много години и от мен Simple Smile Всичко най-хубаво и много здраве, пък другото само ще дойде.   bouquet  bouquet

# 292
  • Севлиево
За много години! Живи и здрави!

Честит рожден ден на Викито   bigdance2
Щастливо детсво и много подаръци!!!

# 293
честит рожден ден Вики пожелавам ти да си много здрава , да слушаш много мама и тати и да имаш едно прекрасно и незабравимо детство .

а това е за мама

# 294
Банда, черпя. newsm38  Tada
Доци, мерси, мацката днес наистина става на 4 години. Ехх, преди 4 години по това време тъкмо вече контракциите взеха да ме притесняват и стягах багажа.  Mr. Green Mr. Green Но има още 12 часа до раждането де. Simple Smile)) И все пак заповядайте по едно парченце, да ни е жива и здрава и най-засмяната, отворената и все така любознателна.

P.S. Мерси, Тони, писали сме по едно и също време. Simple Smile

# 295
Честит рожден ден на Вики!

Да расте все така весела и засмяна! Нека късмета да и е спътник цял живот!
Пети, да сте живи и здрави и вие покрай нея , да и се радвате и обичате!
4 години Mr. Green Mr. Green Mr. Green не е ли време за братче???

# 296
Мерси, Юле. Simple Smile Ранинко е за братче ся, какво ми пожелаваш, да гледам още един мъж.  Mr. Green Mr. Green И аз искам честно казано, но май ще е по-нататък, има време все пак.  Laughing

# 297
Здравейте, мами. Може ли да ми кажете някакви отзиви за клиниката на д- р Юсеинов. Трябва ми добър специалист УНГ.

# 298
  • Севлиево
Точно там - д-р Салех - УНГ

# 299
Какво става с бялата къща?Местят ли я или я затварят? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт