Севлиево 5

• 24 541
  • 367
  •   1
Отговори
# 300
Според мен я затварят. Ама някой ми каза, че имало в Габрово техен магазин, знае ли човек вече?  newsm78 Макар че ако беше преместена щеше да пише Магазина се премести еди си къде.

# 301
бялата къща я затварят. Наема е 2000хил. и Михо прецени че няма смисъл. Оставя си магазина в Габрово и магазина в Казанлък. Магазина в габрово се намира на ъгъла до ХЕИ и ОББ

# 302
Знам за магазина в Габрово,но мисля че тука доста добре вървеше бизнеса,количките на цялата община са от там,защо го  затварят не знам  newsm78, Исках да  купя лятна количка на малкия за годинката му,значи трябва да идем до Габрово за целта,тука си беше по-удобно,но какво да се прави.

# 303
ХОРА 2000 лв наем са много пари. Отделно осигуровки, данъци и т.н. Няма изкарване това нещо - криза е. Все по-малко колички се купуват. А за колелетата - има конкуренция. И така.
Според мен са си прави. 
Кво правите бе???
Две думи неказахте как сте?

# 304
Брей, съживи се тая тема  Grinning.
Аз чак не мога да си представя как се избива такъв наем - звучи ми като голямо обирджийство ...

Иначе аз съм добре, надявам се да съм приключила с болестите (поне за тая зима).
Станах на 40 и лично се уверих, че не боли... и те така!
Айде сега и другите да си кажат как са - предавам щафетата.

# 305
  • Севлиево
Кви 40 бе Тече, отде ги събра  Crazy приличаш ми да си ми набор  Simple Smile То и аз цапнах 30така - юбилярки сме двете значи  Party
2000лв  Shocked Shocked Shocked нема избиване братче. Верно че и склад има голям, ама са си много пари.
Ние пък да ви кажа сме долу горе добре. Тази зима не се оплаквам ни от болести ни от работа /да не чува дявола  Twisted Evil/. Този следобед ми е доста мързелив, въпреки че си измих витрината и наслагах вече мартениците. Нищо друго не ми се правеше, та се отпуснах и да попиша тук. Туй то от нас  Hug Hug Hug

# 306
Бааа, две хилки на това място ли бе?  Shocked Ми очаквах да го затвори де, то вече няма толкова клиентела, като когато аз родих, да не говорим ние на какви боклуци случихме от там и аз лично нищо повече не бих купила.  Naughty
Вие да не сте си правили форумски срещи, аааа? Че тоз се видял с оня, ааа....  Crossing Arms
Юлеее, ко ми стана с лепенките бе душа?  Mr. Green Аз вече не смея да ти се обадя, че ставам досадна.
Иначе ние тъкмо се доизлекуваме от едно малко вирусче и другата седмица сме пак на градина. С мъжо побачкваме и така. Simple Smile А някой да знае кога ще отваря Лидъл и дали и двата Плюса ще са Лидъл или единия ще си гние празен?

# 307
Хайде и аз да се разпиша,че отдавна не съм го правила Wink.
По темата - мдааа за 2000 лв.май наистина не си заслужава, жалко че това беше единственото място в Севлиево , където имаше що годе добър избор за детски колички , легла и т.н.
Ние се преместихме в новата ясла (до пожарната)и отново се върнахме на изходна позиция Confused, добре че тази седмица съм първа смяна и татито го води , иначе има пак да си поревавам на връщане от яслата Rolling Eyes.Ама ще свикне няма къде да иде,персонала на пръв поглед е много любезен(ще видим по- нататък как ще се представят), всичко е що годе ново, абе доволна съм.
Е разписах се и аз.
Да не забравя  Доцищапката и шала са страхотни   bouquet, много благодаря , догодина ако ни умалеят отново ще ти досаждаме:love:

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 15:23 от Tонита 6

# 308
Sdravejte momi4eta,
Ima li njakoja , kojato e rodena 1971 i e u4ila v gimnasijata?
As giveja ot mnogo godini v 4ugbina,no sym ot va6ijat krai.Po4etoh malko , sastoto mi e lujbopitno kakvo novo v Sevlievo,u4ila sym tam,makar i mnogo otdavna.
Posdravi!

# 309
аз съм учила в гимназията , но съм 73. Mr. Green

ама си избодох очите да ти прочета латиницата. Заповядай при нас -  рядко пишем амма може да ти разкажем какво ново!
Пети - готови са бе. Отдавна даже, ама бях забравила да ти свирна. Айде , като решиш ела си ги земи!
Аз пък имам 2 бебета. Баланса в семейството е постигнат!
Ето ги пиклита Тара Уелс и Айра Смит!

# 310
Аууу, какви шошита, Юле, каква порода са? Страшни сладурковци. Simple Smile Иначе аз ще мина по някое време следобед.
Жулиет, добре дошла, аз самата съм 82 набор, пък и не съм от Севлиево, ама горе долу знаем новите клюкички.  Mr. Green Дано намериш някоя съученичка все пак.
Кака ви Натка нещо се изгуби. Да рапортува бързо как е Simple Smile

# 311
Аз пък съм 71, ама не съм учила в гимназията  Grinning
Доци, 40 са ми годините само според ЕГН-то, инак нямам толкоз  Laughing. Ти да не си водолейка като мен?

Юле, много ти хубави бебетата, пу да не им е уроки...

# 312
бебоците са хъскита. По точно породоподобни от майка хъски и баща сибирска лайка. Моми са! И са само на 2 месеца. Тече - селски са!!! Mr. Green демек от нашето село.

# 313
  • Севлиево
Tонита 6 радвам се че шапката и шала са ти харесали. Пък на зима ще плетем пак, няма проблем  Hug
JuliS големи са сладури  Heart Eyes Обичам хъскита - красиви са!
Te4eto козирог съм - 01.01

# 314
Юле, много са ви хубави бебетата, а и какви имена само имат   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт