Севлиево 5

• 24 502
  • 367
  •   1
Отговори
# 60
Мерси, момичета.  Hug Нати, не такова нещо, рано още.  Mr. Green

# 61
  • Севлиево
Жегааааааааааааааааааа, а  Laughing
Как сте момичета, къде се изпокрихте? Мислите ли за  newsm37 smile3548  grinning039, а? Защото аз - да  Mr. Green Искам на морееееееееееееее ...

# 62
ох, майче...какво море какви 5 лева Joy
Вчера беше изпита по БЕЛ за елитни гимназии...в четвъртък ще бъде по математика....Направо сме се сдухали от притесняния и учене. На изпита по БЕЛ изкарахме 49 точки от теста и ще видим колко от преразказа... изложихме се Embarassed Над 50 точки е гарантирано влизането уж...ама наприва за езиковата паралелка голям. Едва 26 места са..... Та на 25 да стискате палци за математиката плс....
 Mr. Green

# 63
  • Севлиево
Под сенките под сенките. Mr. Green
Вече много ми се доходи на моренце, най-вече заради малкия. Искам да го видя как ще реагира на морето, много ми е интересно. Иначе за мен няма да е почивка както искам аз, просто някакво разнообразие. newsm68
Ще стискаме палци Истествено и дано ви приемат. Praynig
Нищо интересно при нас, освен че имаме нови неща тук:
http://picasaweb.google.com/dops01/CoSCFB?authkey=Gv1sRgCMnHydPl4uro4gE#

Последна редакция: сб, 20 юни 2009, 17:18 от doci

# 64
А добър вечер и от мене! Аз цял ден се мотам и се чудя на кое легло да полегна, направо ще ме убие жегата.  Crazy Иначе новото при мен да се похваля и на вас е..., че ме изгониха от работааа.  Mr. Green Дълго е за обяснение, не ми се пишат романи, ама в общи линии не съм си мълчала явно много, имала съм собствено мнение и разбира се не мога да се мазня, това ми е най - гадното качество. Кво да се прави? Да не говорим, че защитавам явно не когото трябва, та така. Всичко клиенти доволни от мене само шефката ме изкара по - рогата и от дявола.  Wink Ама ко ми пука, сега тъкмо ще си почина малко, докато излезе нещо ново и ще идем на Панагюрище на басейнче при другата прабаба. Че тя не е виждала Вики и много ще й се зарадва, пък аз ще направя малко тен на телесата, като няма море на басейн.  Mr. Green Другата новост е, че сме ученички бе, от една седмица.  Mr. Green И много добре ни понася градината. Първият ден очаквах кански ревове като си тръгна, тя нашта дори на благоволи да забележи кога съм заминала, хвана една количка и взе да си я тика и аз се изнизах. После може да е помрънкала, ама не са ми се обаждали. Много я хвалят и двете учителки, чак са възхитени.  Mr. Green Спала, яла, ходила на гърне, играла си.... А аз очаквам другата седмица да имаме включване откъм рев. Щото от 2 дена се поусеща и почва да ме дърпа да влизам с нея в групата.  Rolling Eyes
Юле, много ви натоварена програмата туй лято бе. Покрай тия жеги и учене да не се разкепе мозъка на детето.  Mr. Green Дано момата я приемат /нали тя ще влиза?  newsm78/, че да имате повод да почерпите.  Mr. Green Ще стискам палци за изпита по математика, дано да е отличен резултата.
Майчеее, жегааа, ама нЕмааа мореееее.  Mr. Green Mr. Green Добре че има баня, че   bath1...ще открия нова серия парфюми.  Mr. Green Пък ти както винаги сигур ще откриеш сезона.  Hug
Айде лека ви нощ мацки  smile3524, другите съвсем са се изпокрили като гледам.

# 65
  • София/Севлиево
Ехо!

Ние вчера пораснахме-станахме на цяла 1 година.Снимки ще качвам от кръщенето, което ще е в неделя.

Сега сме си на Севлиево.Ако на някой му се излиза утре да ми драсне на лични и ще се разберем.Може и за събота.

Хайде лека и спокойна вечер!

# 66
Аууу, Ели, веднага се засрамвам, че пропуснах рожденника.  Blush Пък уж беше моя идята с датите.... Rolling Eyes
На патерици: Честит ти рожденник, да ти е жив и здрав и много да ви радва с тати.  Mr. Green

Как сте иначе? Откога сте тук? Вики е на детска градина втора седмица вече и следобед излизаме след 5 обикновено. Ама ходим най - много на гимназията или на люлките на кръстовището. Ще ти пиша утре ама сигурно ще ви е далеч.  newsm78
Другите стига сте бачкали, засрамете се малко.  Mr. Green

# 67
Елиии....чак сега ли е кръщенето бе душо????? Crazy
Пети..сори за работата Cry ама..нали знаеш...винаги има някой дето не ни разбира...

КРАЙ - изпитите свършиха!!! Колко сме решавали...незнаем , щото на 13 въпроса не можахме да си спомним отговорите. Но имаме доста решени , с правилни отговори при това. Така , че вързали сме поне 3.80 според мен. Mr. Green
на 2ри очакваме резултатите и да видим къде и какво ще посочим като желания. Но...ние имаме само 1 желание това е езиковата паралелка в нашата гимназия., която е с разширено обучение на биология , математика информатика и разбирасе главно и предимно англ. 26 места са...да се надяваме че много от децата , ямвили се не са решили задачите Mr. Green
айде да почерпя за края на зора... и на 2ри ще берем плодовете/резултатите/ от изпитите.

# 68
Ууу, мерси, Юле, непременно ще се почерпя, както ме боли стомахчето тъкмо ще ми мине.  Mr. Green А дано да имате повече от 3.80, че толкоз много учене ще е срамота, ако не сте приети. Ще стискам палци на 2-ри да имате поводи за още почерпки и радост у дома.  Hug И да ви се е удовлетворило желанието.  Peace
Пък за работата не съжалявам толкоз много, аз и без туй не я намирах за много сериозна, въпреки че смятам си я вършех добре. Яд ме е само, че оставих двама души там, с които се разбирах прекрасно. Ама ко да се прави. Пак си поддържаме връзка, ама не е същото.
Айде лека вечер от мене отивам да гледам "Моите мили съседи".  Mr. Green

# 69
  • София/Севлиево
Ей това време.Направо ме отчайваДано утре да е слънчево, че тоалетите ни с малкия хич не са за в дъжда.
Пети, хич не се ядосвай за работата.Сигурна съм, че ще си намериш по хубава fingerscrossed
Хайде отивам да си оправя прическата и утре ако имам време ще разправям дали малчо е ревал като го окъпе попа и как се е държал с гостите си  Mr. Green Ако не утре-когато имам време Simple Smile

# 70
Добро утро! Айде да почерпя, че имам повод. Няма да е с Петровско пиле или баница, ама каквото има:  Mr. Green

Ели, как мина кръщенето? Честито ви християнче.  Hug Уплаши ли се от попа? Нашата не, ама не искаше да яде от хляба и да пие виното много.  Mr. Green
За работата ще видим. Дано пък се отвори нещо.  Praynig

# 71
 wavey Ели малко късно, ама  bdbaloni на малкия Слави и честито християнче .
Пети, това с работата е неприятно, но всяко зло за добро.
Момичета, ако познавате някой който си търси детска количка свиркайте.Продаваме си старата ,комбинирана е със столче за кола ,в гаранция за около 150 лв.
Ама ,че съм ooooh! Пети ,честит имен ден, много здраве и късмет

# 72
  • Севлиево
Пети, пиши ме и мен сред забраванките  ooooh!
А сега на две патерици - да ти е живо и здраво името   bouquet То и аз имах именник ....
Честито и на всички с поводи за празници   bouquet
Много е неприятно това с работата, ама дано си намериш нещо по-добро  Hug
А за морето  Laughing няма аз да открия сезона, ще почиваме чак в края на август, а дотогава ще се разхлаждаме по басейните, няма как.
Юлка, какво стана по изпитите?

# 73
  • София/Севлиево
Здравейте!

Благодаря за пожелянията!

Ами той не се уплаши от попа, щото го е виждал много пъти, ама толкова му се спеше, че през цялото време в църквата не спря да реве.И после докато стигнем от църквата до Одеса и взе, че заспа, както си го носеше баща му и спа 2 часа , като го оставихме вкъщи.После като си беше отпочинал нямаше спиране.А от вчера вече го пишем проходил, макар че все още прави най-много 4-5 крачки самичък без да го държим.

Хайде сега отивам да се правя на готвач докато малката хала спи и после на разходка.

Хубав ден на всички!

# 74
  • Севлиево

А за морето  Laughing няма аз да открия сезона, ще почиваме чак в края на август, а дотогава ще се разхлаждаме по басейните, няма как.

Petti, май ще излезеш ясновидка  Joy Наистина аз ще открия летния сезон, другата сряда заминавам "по работа" за Слънчев бряг. Ох, нямам търпение да се топна в морето   grinning039 А иначе и семейната почивка вече е планирана. Никого няма да изненадам ако кажа, че отново отиваме в любимата ни Гърция  Heart Eyes, този път обаче с Деси и с едно приятелско семейство с две момченца. Надявам се, че децата ще си се забавляват заедно, а ние ще си починем.

Общи условия

Активация на акаунт