Зехтин при колики?

• 21 927
  • 67
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Nefertity,

и при нас май ще е така. Инфакол-а не помага много, взех еспумизан сега, поръчах и Lefax от Германия. Незнам, дано помогне, ако не, ще минем само на носене и топли пелени на корема  Sad

# 31
Това не го бях чувала! Rolling Eyes

# 32
това за зехтина и аз съм го чувала,даже от акушерка знам,че много помага при разранени зърна и не се отмива като се намажат и така бебчо няма уж колики.Колко е ефикасно не знам и ние имаме страшни колики,последните дни ного се усилиха,никакви капки не ни помагат,май ще пробвам и със зехтин,дано помогне  Praynig,но не вярвам,че ще навреди

# 33
  • Sofia
И аз за пръв път го чувам това Rolling Eyes

# 34
  • София
rusana,

ще кажеш ли дали има ефект, ако го пробваш, че и при нас е ужас  Cry

# 35
Момичета,аз все пак се престраших да опитам,защото не се издържа вече.Снощи му дадох преди да си легнем и днес също разпределих 3 приема по 3 капчици и да не казвам голяма дума,но не е спал така не помня от кога!!! Shocked Почти не е плакал днес!Дано да е и утре така! Praynig

# 36
Момичета,аз все пак се престраших да опитам,защото не се издържа вече.Снощи му дадох преди да си легнем и днес също разпределих 3 приема по 3 капчици и да не казвам голяма дума,но не е спал така не помня от кога!!! Shocked Почти не е плакал днес!Дано да е и утре така! Praynig
Дано  Praynig

# 37
Действа ли зехтина?
Една моя позната правеше следното:под лъжица запалва борина и след като се опуши лъжичката капва кърма в нея и дава на бебо.Казвала ми е,че е вълшебно!

# 38
Мисля,че действа! Praynig Алекс не е спал никъде другаде освен на ръцете ми от седмици.Направо някакъв ужас!А сега си спинка пак сам в шезлонга.Ще видя как ще е следобед,че тогава го хващат най-силните колики-от 4 до вечерта.А това за борината и аз съм го чела по форумите,че много помага.Някои майки са много скептични и сигурно биха упрекнали такива методи,но когато си отчаян на всичко си готов...Не пожелавам на никоя от тях да разбира какво е.

# 39
rusana,

ще кажеш ли дали има ефект, ако го пробваш, че и при нас е ужас  Cry
да веднаага ще споделя
Алекс мама по колко капки даваш -3 ли,директно ли ги даваш или ги смесваш с млякото?Че ние не сучем от гърда и няма как да мажа зърната?И какво е борина?

# 40
  • София
АлЕкС-мама,

как беше следобед с коликите? Утре мисля и аз да се престраша. Преварен ли даде??

rusana,

мерси, ще чакам Simple Smile

# 41
Ами пак си имаше ад под небето следобед ooooh! Направо незнам вече.Знаете ли дали може да се яде пилешко месо и зелена салата ,да не би пък от тях да стана така,че това обядвах и после го кърмих?Май не се препоръчват,ама то направо нищо не може да се яде пък вече!Откъде да дойде тази кърма тогава!А зехтина го преварих час-час и половина и с лъжичка му давам 3 капчици преди хранене,но не на всяко,а 3-4 пъти.
Rusana,напиши в гугъла "борина колики" и ще ти излезе информация какво всъщност е. Hug

# 42
  • Пловдив
Не бях чувала, нито това със зехтина, нито това с борината. Но ако знаех, съм сигурна, че и това бих пробвала. На малкия коликите бяха  ooooh! . Бях се превърнала в една билкарка - то чайчета, къде купени, къде правени по рецепти. Масажи, капки, сешоари, прахосмукачки, топли кърпи на корема, люшкане, гушкане и т.н и т.н. Но се оказа, че има само един лек - чакане му е майката  Wink Просто минаха, мислех си че никога няма да забравя как ревеше и се гърчеше от болка, но в момента почти нямам спомен, въпреки, че е минало малко време от тогава.

П.П. Имаше в нета едни съвети на Ванга за различни болежки и помня за коликите беше много странно - в един казан се варяло анасон /не помня пропорцията/ и бебето се потапя до гърдичките /т.е. да покрие коремчето/. Незнам дали действа, но мисля, че това ме е учудвало най-много

# 43
Радвам се,че си намерила лек за коликите.Не бях чувала за зехтин,малко е мъничък бебо,но щом му понася...най-вайното е спокойно бебче и усмихната мама Hug

# 44
и аз днес му дадох 2 капки преди ядене и е спокоен , гърчи се , но поне не реве за сега.После пак ще му дам дано има ефект  Praynig.иначе не знам пик ли е или какво,но сега са ни по-силлни от всякога  #Cussing outМай само гушкане му е майката

Общи условия

Активация на акаунт