Зехтин при колики?

• 21 930
  • 67
  •   1
Отговори
# 60
Добре де този еспумизан не ги ли запича,ние от него така се запекохме  ooooh!,
явно при всички деца е различно.
Peace,много вярно

# 61
Ние бяхме на Саб симплекс,много се запече детето и също имаше обрив.Спрях капките и я мазах с едно кремче на Хип,и изчезна обрива.Иначе за зехтина съм чувала че помага при колики.

# 62
бебчо от 2 дни е с адски колики, допреди беше само свиване и приплакване, а сега е плач, плач до посиняване и мяма успокоение...
давам еспумизан капки, но те помагат временно...
сега съм решила да пробвам водичка с малко борина, и чай от копър...да видим резултата какъв ще бъде
кажете за зехтина, по колко пъти на ден да пробвам и с него, че и без това се запече от тези капки

# 63
  • пак там
бебчо от 2 дни е с адски колики, допреди беше само свиване и приплакване, а сега е плач, плач до посиняване и мяма успокоение...
давам еспумизан капки, но те помагат временно...
сега съм решила да пробвам водичка с малко борина, и чай от копър...да видим резултата какъв ще бъде
кажете за зехтина, по колко пъти на ден да пробвам и с него, че и без това се запече от тези капки

От зехтина със сигурност няма да се запече, а колко - на мен ми бяха казали следното: топваш си пръста в зехтин и даваш на бебето да смуче. Веднъж или два пъти.

# 64
Значи от личен опит тъй като аз пуснах темата-със зехтина пробвах 3 пъти на ден по 3 капки преварен.Ефект имаше за запека (май оттогава не сме имали изобщо даже),но коликите си останаха. Tired Борина не съм пробвала,само съм чувала.А чай от копър също много са ми го хвалили,но пак нямаше ефект.Дори го смесвах и с анасон и лайка... newsm78 Сега купихме капките Kolief,да чукна на дърво,само те успокоиха горе-долу положението. Simple Smile Hug Успех на мъничето,че голям тормоз са тези колики и за него и за мама.

# 65
И аз да се включа като Алекс_мама  Hug и  на нас не ни помогна зехтина,ние имахме ужасни колики,даже на моменти още ги имаме.Копър също пробвах и аз да пия и на него да давам чай,но пак нищо ,та само търпение и гушкане му е майката  Peace,дано по-бързо да му минат  Hug

# 66
За пръв път чувам за зехтин при колики ,аз съм най-доволна от Саб Симплекс.
Преди това бяхме на Ентерокинд ,но ефекта беше нулев.

# 67
аз да ви кайа от 2 дни даваме борина и чай от пресен копър и е много спокоен,
препоръчвам ви да пробвате с борина
Значи от личен опит тъй като аз пуснах темата-със зехтина пробвах 3 пъти на ден по 3 капки преварен.Ефект имаше за запека (май оттогава не сме имали изобщо даже),но коликите си останаха. Tired Борина не съм пробвала,само съм чувала.А чай от копър също много са ми го хвалили,но пак нямаше ефект.Дори го смесвах и с анасон и лайка... newsm78 Сега купихме капките Kolief,да чукна на дърво,само те успокоиха горе-долу положението. Simple Smile Hug Успех на мъничето,че голям тормоз са тези колики и за него и за мама.

Общи условия

Активация на акаунт