LaRedoute - кодове - 28

• 35 722
  • 449
  •   1
Отговори
# 135
  • В La Redoute и по света
Хайде и от мен няколко нови кода

# 136
Пуснах поръчка с коде за сахаринчето, и странно за мен ми даде БД с тези пижамки http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-bebe-fille-ou-garcon-nounou … &numberpage=1 които са от колекция 2008 Thinking което ми дойде супер изгодно защото така или иначе ми трябваха пижамки и определено не ми се пускаше с нещо непотребно само и само да се задейства БД-то.

Със същите пижамки ми дава БД и кода с купичките (зеления сервиз) 59978

# 137
Момичета може ли някой който вече е получил сахаринчето 38/40 да пусне размери,че да преценя има ли смисъл да го пускам изобщо.
Мен пък чантички,сахаринче и др. дето дават БД ми се ловят само с детските сандалки,вече ги поръчах и ми се искаше и нещо друго детско или дамско,ама не откривам Sad а ми писна и от калъфки и хавлии  Hug
Аз трябва скоро да го получа и ще пусна размери .

# 138
  • Абсурдистан
Аз пробвах с всички кодове за сахаринчето и не става.
Отчаях се вече.

Ако някой даде малко помощ какво да сложа в тази количка, така че да ми го приеме ще съм му много задължена.

# 139
Отчаях се вече.

Ако някой даде малко помощ какво да сложа в тази количка, така че да ми го приеме ще съм му много задължена.

Ако не ти приема самия код, каквото и да сложиш в кошницата все ще е така.

# 140
Отчаях се вече.

Щом не ти го приема каквото и да сложиш няма да стане. Пробването на това или онова е за безплатната доставка  Peace

# 141
Пуснах поръчка с коде за сахаринчето, и странно за мен ми даде БД с тези пижамки http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-bebe-fille-ou-garcon-nounou … &numberpage=1 които са от колекция 2008 Thinking което ми дойде супер изгодно защото така или иначе ми трябваха пижамки и определено не ми се пускаше с нещо непотребно само и само да се задейства БД-то.

Със същите пижамки ми дава БД и кода с купичките (зеления сервиз) 59978

Cvete пижамките имат ли отдолу копченца за лесна смяна на памперса?

# 142
Момичета този код не ми се хваща,предполагам е персонален  Thinking 26352 - при 4 артикула - сервиз за кафе но да попитам  Rolling Eyes но са сладурски са чашките... жалко http://www.snimka.bg/album.php?album_id=256898&pid=12016816

# 143
Unicorn,
Ако в сайта ще слагаш информация, която да е полезна за всички, то нека наистина да е полезна и пълна. Ако ще говорим за нови кодове, то повечето са пуснати в първия пост, или линкове към тях има в някоя от тези 10 страници от тази тема, изписани до момента. Съответно във всеки линк, след като се отвори си пише както условието, така и валидността.
Не виждам какъв е смисълът да ги преписваш (при това информация ти е непълна и подвеждаща) и да ги пускаш пак тук отново (освен ако разбира се не искаш да си порекламираш сайта).

Т.нар. "последно добавени" кодове:
30813 - Не знам дали е за нови, но Офертата е За Намаление 20?/45? от П/Л 2009 + БД, има го в първия пост, не знам до кога е валиден;
61247- Офертата специално за него беше пусната 4 пъти и е за БД при повече от 45Е от МЪЖКАТА колекция, вкл. и бельо (много ясно, че от новата-П/Л`2009), валиден до 26.05 или даже до 10.05, не знам и двете дати ги има цитирани. Даже пише и, че е персонален;
61239 и 61026 - Същото като при 61247 (МЪЖКА КОЛЕКЦИЯ/ ПЕРСОНАЛНИ/ може би до 10.05.09);
23809 - БД при поръчка над 60 евро, валиден 3 седмици (трябва да се провери на коя дата е публикуван тук в темата);
25178 - БД при поръчка над 45 Е от ЦЯЛАТА нова колекция, ВАЛИДЕН ДО 11.05.09;
60992 - БД при поръчка над 45Е за ЦЕЛИЯ САЙТ БЕЗ АУБАНЦИТЕ, валиден до 10.05.09.

и т.н., така че не виждам смисъл от твоето упражнение.
Ще пусна ОТНОВО и линковете към гореспоменатите оферти (тези, които имам) в същия ред, в който съм изброила и кодовете, за да няма съмнения и за да не се дезинформират потребителите. Всички условия си ги пише, след като се отвори страничката с офертата:
61247,
61026,
23809,
25178
и 60992.

# 144
# 145
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

Това не е за този сайт

# 146
Момичета, а може ли да пусна 3 поръчки с кодовете за сахарина - в смисъл 3 кода имам пратени за 3 размера и да оползотваря и трите може ли

# 147
Мисля че можеш, пробвай  Peace В смисъл трябва да е в три отделни поръчки. За раниците на Найк можех да ползвам и за двете.

П.П. Сега пробвах - може  Peace (пробвах на акаунт от който съм използвала вече 38/40, и ми дава останалите които не съм ползвала)

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 14:05 от Cvete™

# 148
Cvete™   bouquet. А кодовете за раниците Найк до кога са валидни знаете ли

# 149
Cvete™   bouquet. А кодовете за раниците Найк до кога са валидни знаете ли
Моят е бил до 20/04/2009

Общи условия

Активация на акаунт