LaRedoute - кодове - 28

• 35 660
  • 449
  •   1
Отговори
# 285
Ох, аз пак да попитам за прахосмукачката, че моята вече изгоря. Има ли други четки и накрайници или е само една? Предвид, че тръбите са пластмасови и това че има Дзвер в къщата, бързо ли се чупят? И дали не бих могла да си ползвам металните от старата newsm78? Много се извинявам, знам че ставам банална с тази прахосмукачка, но ми е дерт и то голям Embarassed

# 286
аз код не видях в това. значи ли, че просто информират, че вдигат таксите  Thinking
Да се намеси някой по-френско говорящ, че усещам как паниката се надигааааа Grinning

Хора, вие не четете ли?!?
Как`Сия доста добре го е обяснила ПРЕДИ ВАС:

здравейте днес получих това.http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=499cd611f59eca5d04   превеждах с гугала ама нещо ни схващам
Сори, но не се стърпявам вече ooooh! Какво толкова нИ схващате - хората ви го пишат на чист френски език Laughing  И аз нИ схващам, но след задълбочен размисъл разбрах следното от офертата -
1. Намалят всичко с 60% (хубаво, ако е така, но дали е така само те си знаят)
2. Вдигат доставката от 5 на 6 евро, а таксата за обработка за големи пакети от 7% в/у сумата на 15 евро! Shocked
3. Офертата е само за акаунта, на който е пратена
превод от чичко ГугЪл -    
Офертата валидна от 12/05/09 до 23/06/09 включително, по избор на пролет-лято 2009 колекция за La Redoute, Taillissime, Anne Уейбърн AMPM по laredoute.fr. Не може да се комбинира с други оферти. Максимално намаляване на един или няколко цвята и дизайни на статията. По изключение, фиксираните разходи на лечение и доставка на поръчка е ? 6,00 за срока на операцията. Фиксираната такса за обработка и доставка за поръчки, включително големи пратки е 15 ?. Намалението се отнася за Вашата кошница.

Е, голямо намаление, няма що! става танто за кукуригу, освен ако не поръчваш за над 100 евро - тогава би имало минимална полза.
яд ме е, че от акаунта, на който са ми го пратили не съм поръчвала близо 2 месеца, с надеждата да ме бомбардират с изгодни кодове и оферти, а то... Thinking Crossing Arms ooooh!

И, разбира се, по "стара българска традиция" след 2-3 поста пак се пуска СЪЩОТО и пак се пита СЪЩОТО:

Ох, аз пак да попитам за прахосмукачката, че моята вече изгоря. Има ли други четки и накрайници или е само една? Предвид, че тръбите са пластмасови и това че има Дзвер в къщата, бързо ли се чупят? И дали не бих могла да си ползвам металните от старата newsm78? Много се извинявам, знам че ставам банална с тази прахосмукачка, но ми е дерт и то голям Embarassed
VK,
Нали не очакваш от прахосм. за 8-10Е качество за 100Е?!?
Произведена е в Китай, или нещо подобно.
Дали се чупят бързо тръбите можеш да разбереш единствено като си я купиш и пробваш.
Кой очакваш да ти отговори дали ще стават металните ти тръби от старата, като никой не ти я виждал?!? Размерите на всички прахосмукачки (и на тръбите им съответно) се различават. Неслучайно и торбичките (примерно), които се продават в БГ са поне 10 вида!

Момичета, недейте така да задавате необмислени въпроси!
Съобразявайте се малко поне какво питате и как питате!
Съжалявам за острия тон, но не се стърпявам вече!

# 287
Ами недей да  отговаряш като не се стърпяваш. Ти хем искаш на всички да отговориш, хем не пропускаш да се скараш. Стига де! Не са хубави тия работи.
Доста момичета си я взеха и сигурно имат наблюдение дали се чупят бързо или не.
И мен ме дразнят някой въпроси, но си ги подминавам тихо и кротко. Hug

# 288
Момичета здравейте, явно тона се изостря, но не смятам че е необходимо такива крайности, все пак за това са форумите за да си помагаме и да бъдем полезни една на друга.
Искам да помоля ако някой знае и скоро е поръчвал маратонките пума розовите или черните няма значение да ми каже или ако знае дали е валидна все още офертата с референтния номер за 24,90 евро защото не мога  да ги намера в сайта и референтният номер не ми го намира.

Благодаря предварително Hug Peace

# 289
Аз искам да ви попитам има ли начин това да го намаля още или да не ставам нахална  Embarassed Embarassed Embarassed
http://www.laredoute.fr/vente-veste-puma.aspx?productid=32415034 … &numberpage=2

Не може по никакъв начин да го намалиш.
доколкото знам,при албанците не действат никакви кодове Naughty

# 290
  • В La Redoute и по света
Момичета здравейте, явно тона се изостря, но не смятам че е необходимо такива крайности, все пак за това са форумите за да си помагаме и да бъдем полезни една на друга.
Искам да помоля ако някой знае и скоро е поръчвал маратонките пума розовите или черните няма значение да ми каже или ако знае дали е валидна все още офертата с референтния номер за 24,90 евро защото не мога  да ги намера в сайта и референтният номер не ми го намира.

Благодаря предварително Hug Peace
В кой сайт не можеш да го намериш? -  с реф.номер 7419600 - Маратонки Пума - цвят розов  1-ви пост на тази тема.  Peace

Е, тук вече някой друг да помага  - моята прахосмукачка си дойде самосиндикално. Simple Smile
Аз мисля да си я поръчам, че нямам малка прахосмукачка. Видях, че е 3 кг, което значи, автоматично отива на митница. Но ще я пусна от нов профил, само с една много намалена пола, че иначе не може да се хване без нищо в кошницата.
Ти доволна ли си, върши ли ежедневната работа за почистване след бебешор Simple Smile ?

За всички получили прословутото известие за 60% намаление и увеличение на доставката и допълнителната такса.
По това, което аз разбирам, офертата е с валидност, т.е. след 23-ти юни ще е по старите условия, според описанието де.
И май сега таксата е 15 евро и за малките и големите пратки включително. Но утре ще разберем, като напускам неща в кошницата за да пробвам.

И последно, проверете си последните акаунти, на най-новия ми не съм получила такова известие (за сега де)  Embarassed
Така че, който има повече акаунти, не виждам защо протестира. Едва ли на всичките акаунти са му пратили. Ако пък е така, време е да си направите нов Wink за да не плащате по 15 евро.
Доставката пък не виждам защо да ви притеснява, при положение, че кодовете за БД би трябвало да действат?

@Jadena, малко са хората, които четат наред, от последното си влизане, за съжаление. Не се коси, винаги ще има бързащи, нямащи време да четат и не намерили отговорите, дори и да поста по-нагоре.  Hug

# 291
Момичета,някой знае ли дали мога да намаля тези Гормити?    bouquet
http://www.laredoute.fr/vente-cartes-a-jouer-et-figurine-gormiti … &numberpage=2

# 292
  • Казанлък of all places
Цитат
Ти доволна ли си, върши ли ежедневната работа за почистване след бебешор  ?
Ами , моите момчета са малко по-хард вариант на бебета Simple Smile, та абсолютно си върши работата прахосмукачката, много лесно се поддържа и почиства и е пушка просто!!

# 293
Момичета,някой знае ли дали мога да намаля тези Гормити?    bouquet
http://www.laredoute.fr/vente-cartes-a-jouer-et-figurine-gormiti … &numberpage=2
Не, те са червена цена. Но все пак пробвай с някой от кодовете тук

Цитат
Ти доволна ли си, върши ли ежедневната работа за почистване след бебешор  ?
Ами , моите момчета са малко по-хард вариант на бебета Simple Smile, та абсолютно си върши работата прахосмукачката, много лесно се поддържа и почиства и е пушка просто!!
Благодаря ти Simple Smile Определено съм на 95% решила да я поръчвам, само чакам да се наумувам  Joy

# 294
  • Пазарджик
За прахосмукачката: получих я преди известно време, не я взех за вкъщи, не е натоварвана много, но мога да кажа, че има един голям (според мен) недостатък кабелът й е къс - 3 м е. Не се прибира с копче. Шумничка е. Но за 8 Е, това е.

И аз получих от тези мейли за намаление 60%. Някой с повече опит  може ли да каже кога започват големите намаления, да не би точно след края на периода на - 60%?  Rolling Eyes

# 295
.

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 20:27 от Тedy

# 296
За прахосмукачката: получих я преди известно време, не я взех за вкъщи, не е натоварвана много, но мога да кажа, че има един голям (според мен) недостатък кабелът й е къс - 3 м е. Не се прибира с копче. Шумничка е. Но за 8 Е, това е.

И аз получих от тези мейли за намаление 60%. Някой с повече опит  може ли да каже кога започват големите намаления, да не би точно след края на периода на - 60%?  Rolling Eyes

Не, големите намаления почват на 9-ти юли, не за 26-ти юли Simple Smile

Аз съм от "каръците", които имат 3 акаунта със този  мейл от Ларедут . Току що  си пуснах поръчка от единия  ми акаунт- хвана ми БД + коктейлния сервиз и т.н. и то от този, на които нямах такъв код - използвах тези от 1-ви пост (за което ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ на всички тук   bouquet) ,
т.е.нямах такса 15 евро и доставка 6 евро -  може и само да пробват  да намалят пратките до БГ

А на мен ми изгоря тази прахосмукачка  Sick и то само след третото почистване иначе е супер удобна - лека, лесно се почиства,  хубаво събира праха...
Няколко поста по-нагоре съм обяснила малко повече подробности

# 297

Аз съм от "каръците", които имат 3 акаунта със този  мейл от Ларедут . Току що  си пуснах поръчка от единия  ми акаунт- хвана ми БД + коктейлния сервиз и т.н. и то от този, на които нямах такъв код - използвах тези от 1-ви пост (за което ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ на всички тук   bouquet) ,
т.е.нямах такса 15 евро и доставка 6 евро -  може и само да пробват  да намалят пратките до БГ

А на мен ми изгоря тази прахосмукачка  Sick и то само след третото почистване иначе е супер удобна - лека, лесно се почиства,  хубаво събира праха...
хубаво е, че си нямала 6 евро доставка и 15 такса обработка  Grinning това е защото въпросната оферта - 60%+6е+15е е валидна от 12/05/09 до 23/06/09 включително.
изобщо ако всички в тази тема четяха внимателно 98% от безмислените питания нямаше да ги има, темата щеше да е малко страници, но изчистена от спам, ефикасна и полезна, каквото е предназначението и. в това отношение подкрепям  Jadena с две ръце, но... съм убедена, че само след няколко поста някой пак ще се "изказва неподготвен", най-меко казано.
за да не е съвсем спам, да се изкажа и аз за прахосмукачката. с пластмасов корпус и тръби, крехка, но при внимателна експлоатация може да издържи и повече време. кабелът действително е къс, но за стая 4 на 4 става. зачислила съм я в детската, да се почистват сами - още е здрава, след 2 месеца употреба Laughing препоръчвам, особено на тая цена.
другите подаръци, които имам и си заслужават според мен са надуваемия матрак, саковете Oxbow, коктейлното сервизче, хладилната чанта. за чантичките, сакчетата и другите "примамки" за пазаруване не съм с най-добри впечатления.
и последно държа да отбележа, че пазарувам отскоро, без да съм регистрирана във форума чета внимателно и двете теми, уча се и не задавам безмислени въпроси през пост-два. Огромно благодаря на създателките за колосалния труд по създаването на темите, синтезирането на полезната информация и отсяването на спама  bouquet

# 298
  • София
Е, тук вече някой друг да помага  - моята прахосмукачка си дойде самосиндикално. Simple Smile
Аз мисля да си я поръчам, че нямам малка прахосмукачка. Видях, че е 3 кг, което значи, автоматично отива на митница. Но ще я пусна от нов профил, само с една много намалена пола, че иначе не може да се хване без нищо в кошницата.
Ти доволна ли си, върши ли ежедневната работа за почистване след бебешор Simple Smile ?

За всички получили прословутото известие за 60% намаление и увеличение на доставката и допълнителната такса.
По това, което аз разбирам, офертата е с валидност, т.е. след 23-ти юни ще е по старите условия, според описанието де.
И май сега таксата е 15 евро и за малките и големите пратки включително. Но утре ще разберем, като напускам неща в кошницата за да пробвам.

И последно, проверете си последните акаунти, на най-новия ми не съм получила такова известие (за сега де)  Embarassed
Така че, който има повече акаунти, не виждам защо протестира. Едва ли на всичките акаунти са му пратили. Ако пък е така, време е да си направите нов Wink за да не плащате по 15 евро.
Доставката пък не виждам защо да ви притеснява, при положение, че кодовете за БД би трябвало да действат?

@Jadena, малко са хората, които четат наред, от последното си влизане, за съжаление. Не се коси, винаги ще има бързащи, нямащи време да четат и не намерили отговорите, дори и да поста по-нагоре.  Hug

Да,определено не всички четат,а ти почети и в старите теми преди да объркваш хората наред.
Първо се извинявам за спама,но ти,Unicorn,с цялото ми уважение към теб,нищо лично нямам,но често подвеждаш напоследък.
Уважавам старанието ти да помагаш,хубаво ,направила си сайт,усилено го рекламираш тук и в другата тема,ровиш,търсиш,но доста неща не са ти ясни.Това,че са разпратили оферти за ТТВА,това нищо не значи и миналата есен имаше ТТBA(Tres Tres Bonnes Affaires) и преди това.Там намаляват нещата от новата колекция предимно.
Доколкото си спомням ,лятното намаление започва от 24 юни,а не от 9 юли.Алекс беше дала линк,където го пишеше.Твоята информация от къде е?
И,последно,досега не е имало доставка 15 евро за България,това важи за Франция.Не всявайте паника излишно,хубаво е да се четат офертите ,но не и толкова буквално да се превеждат.И,по време на намаления почни не действат кодове за БД.
Толкова хора се отказаха вече да пишат и обясняват и в двете теми,и след този ми пост няма да се промени нищо,вие ,нечетящите вече свикнахте наготово всичко да ви се поднася,но скоро само въпросите само ще ви останат.
МамаВ,евала ти за старанието и труда,направо ти се възхищавам и даже ти се чудя от къде имаш нерви и желание да го правиш,безкористно и даже не правиш и забележки,ами винаги си толкова мила и учтива!? Дано ти останат още и за по-нататък....     bouquet    bouquet   bouquet  Hug
Извинявам се за емоционалният изблик,но това вече наистина не се търпи!

# 299
Момичета, простете ме за Спама, но този път ще съм Позитивна!

Как`Сия (Гост), Evka, Змейковица, MamaB, искам да Ви стисна по една ръка и да Ви кажа едно голямо БРАВО!!!

Аз също вече разобличих опитите за подвеждане на Unicorn малко по-назад в тази тема, нищо лично, но така наистина не бива, не е коректно просто да преписваш кодовете оттук (при това невярно), да ги публикуваш в друг сайт, и пак тук да ни насочваш към въпросния друг сайт с линк "Ето и малко НОВИ (?!?) кодове от МЕН(?!?)"
Кому е нужно това?
Освен това, никой не казва да се следи цялата тема, просто трябва да се прочете само Първия пост и поне СТРАНИЦАТА, НА КОЯТО ПИШЕШ В МОМЕНТА!

Общи условия

Активация на акаунт