Имате ли домашни помощници?

• 33 051
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
  • ENGLAND
Офф> Е добре, де, а децата и мъжовете какво ги правите, докато си упражнявате "хобито"? Thinking
Докато свеки беше жива ги пращах да я видят Laughing. Сега ги пращам на разходка и им казвам да се върнат след няколко часа. Или като е студено в някоя плей зала.

# 61
  • в шоки-land
гладя Sick докато малкото спи или вечер, когато и двамата са в леглото, ако не сьм много уморена....но при мен е трагично положението - а3 пера на 2 седмици и се сьбират камари от дрехи 3а гладене...само като ги погледна и ми се отщява да почна Twisted Evil....и днес е така, ама мен ме чака Whistling....
иначе чистенето и подреждането не са проблем....шокитата "помагат"  Joy Joy Joy

# 62
  • в Tara
Офф> Е добре, де, а децата и мъжовете какво ги правите, докато си упражнявате "хобито"? Thinking
хоби не бих го нарекла в никакъв случай Laughing
аз почиствам само, когато няма никой вкъщи, сутрин, след като си изпия кафето. колко му е да пуснеш един прахосмуч и да минеш с парцала после за аромат Grinning
мразя да правя това с домашните покрай мен, не бих им причинила подобна гледка.

омразно ми е да гладя обаче, виж, ютията с удоволствие бих предоставила на друг Rolling Eyes

# 63
Maцки, имам 3, да ТРИ панера с дрехи за гладене, приемам гости, тук е истински рай за вас  Crazy

# 64
Шшшшт, Татяно, не се предреждай! Не прочете ли скритият замисъл зад питанката ми?!  Mr. Green

# 65
  • ENGLAND
Нямате ли при вас дрехи дето не се гладят?! Сега като купувам дрехи гледам все да са нон-айрон, много лесно.

# 66
Има, ама не са всичките такива...за съжаление. Blush

# 67
  • в Tara
нямаме такива
даже и не съм ги чувала Rolling Eyes

амейка, как переш на 2 седмици Shocked аз ако не пера всеки ден, поне през ден.
моите девойки съм ги научила 2 дена с една и съща дреха да не ходят Blush
всеки си има по някоя лудост, моите са в повече

# 68
Тия уж нон айрон пак се мачкат, пак искат гладене  Crossing Arms

# 69
Какво гладите , хора?
Освен ризи и панталони с ръб за друго не помислям:) Простирам с повишено внимание, мразя гладенето.

# 70
Фърбалите по облеклото на мадмоазел.
 Mr. Green
А и обичам също тениските ми да са изгладени - както и да ги простирам все седят по-добре като им теглиш една ютия.

# 71
  • в шоки-land
амейка, как переш на 2 седмици Shocked аз ако не пера всеки ден, поне през ден.

ей така, Харич  #Crazy...има пералня долу в общото перално,има и томблер и сушилня, но графикьт е 1 ден 3а семейство, като неделя не се пере...ние сме 10 семейства, средно на 12 дни се пада ред.... в апартаментите е 3абранено да се пере и суши....само на балкона, кьдето сьседите отдолу пушат като комини и кел файда, че сьм прала #2gunfire....

но а3 ка3ах, че хич не ме интересува Crossing Arms, с 2 малки деца не мога да пера 2 пьти в месеца...и си купихме пералня с томблер....обаче малки ( до 3 кг.), тях ги пол3вам обаче само 3а нещата на дребните...нашите остават....и така се сьбират...

тааааа  newsm78, кой ка3а, че обича да глади Mr. Green...каня го на гости  Grinning Hug Heart Eyes

# 72
Брей, как така ще ми забраняват да пера в къщи? Не ми харесва Шокиландия  Crossing Arms.
Иначе и аз недолюбвам да гладя. Не че мразя, ама не ми е и много приятно занимание. Добре че е мама!
А жена за помощ имам, един път седмично, 3 часа, основно почистване на бани, кухня и подове. За прозорци не остава време. Плащам 15.50 еври (за трите часа), без договор. Италианка си е, 50-тина годишна, цял живот все това е работила. Доволна съм от нея, не се мотае. Естествено, не може да чисти по-добре от мен, ама хич не ми пука, нали ми спестявя сума ти време. Когато се случи да не дойде (идва в петък, и напр. миналата седмица беше празник, та не дойде) си чистя и сама де.
Хареса ми много белгийската система  Peace.

# 73
  • далечно
кукла, къде си ти, бре? много тънко  Peace

по време на краткия ни житейски прстой в Германия също бях изумена, че миялна има във всеки апартамент (както си го очаква човек), но пералнята е долу в мазата, обща за цялата сграда (ние бяхме 4 апартамента). Аз също изпротестирах, че не виждам начин да пера в обща просто, особено с новородено бебе и си купихме една пералня за огромен ужас на хазяина. Май ги е страх от наводнения. Най-странното беше, че хазяинът не знаеше на прима виста има ли щрангове за пералня в банята  Shocked А беше страхотна къща, доста нова постройка и обзаведена повече от сносно.

# 74
кукла, къде си ти, бре? много тънко  Peace

Южна Италия бре, как къде?  Laughing Третия свят..... Joy Joy Joy Ха завиждайте  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт