Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво трябва да направя, след като достигнах желаното тегло с помощта на калкулатора на Дюкан и получих язвена криза?
Какво да правя, ако наддам на тегло след гала вечеря?
Как да се справя с проблемите със съня и високите нива на стрес?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво трябва да направя, след като достигнах желаното тегло с помощта на калкулатора на Дюкан и получих язвена криза?
След като сте достигнали желаното тегло с помощта на калкулатора на Дюкан и сте получили язвена криза, важно е да се консултирате с лекар. В случай на язвена криза, препоръчително е да следвате диета, която не дразни стомаха. Можете да продължите със схема 2/4/3, като избягвате храни, които предизвикват проблеми. Винаги е добра идея да се консултирате с лекар или диетолог за персонализирани съвети относно вашето здравословно състояние.
-
Какво да правя, ако наддам на тегло след гала вечеря?
Ако наддадете на тегло след гала вечеря, не се притеснявайте. Това е обичайна реакция на тялото поради по-голямото количество храна и напитки, консумирани по време на специално събитие. Важно е да се върнете към нормалния си режим и да се придържате към здравословни хранителни навици. С течение на времето тялото ви ще се върне към нормалното си състояние, а наддаденото тегло ще намалее.
-
Как да се справя с проблемите със съня и високите нива на стрес?
За справяне с проблемите със съня и високите нива на стрес е важно да се използват техники за релаксация и управление на стреса. Редовните упражнения, медитацията, йогата или дори чаша чай от жълт кантарион преди лягане могат да помогнат за подобряване на съня и намаляване на стреса. Ако проблемите продължават, препоръчително е да се консултирате с професионалист за подходящи стратегии за справяне със стреса и подобряване на качеството на съня.
-
Какво е съотношението на вода и мазнини в човешкото тяло?
-
Кои са мастноразтворимите витамини и какви са техните функции?

. Надявам се да издържа още колкото е нужно, но ми е ужасно трудно. От време на време в П дните прегрешавам с някой зеленчук, не ям достатъчно, защото направо ми се гади. За сега тези дни задържам, даже имах покачване, от риба не свалям, оф. Помрънках си, моля ударете по едно рамо или шут. Не знам как да се стегна, не мога да се откажа, ама не знам и как пак да правя вярно нещата.

Поне дано си е струвало! Нищо, ще ги свалиш, не се ядосвай!
,ако позволиш ще ти кажа че е време да поскъсиш блузките и да ги повталиш.С панталон си страшна мацка
парче и половина 
Не се отчайвай и не се връщай във втора.Просто утре коригирай храната и без това сме на чисти протеини нека са колкото може по-чисти и след 7-8 вечерта пий само вода или най-добре чайче билково.При мен помага без грешка след галите,а чайчето съм си го донесла от България и сега ще напълня куфара пак с хубав български билков чай.Пробвай и пиши после резултата 
Пиши ни липсваш