Идват лято и море, Дюкан по бански ще ни съблече - 180

• 23 883
  • 478
  •   1
Отговори
# 195

Петинка Мисля че трябва и витамини да приемаш ,все пак това са 4 месеца,неможеш да си  ги набавиш само от зеленчуците.
И аз със същото тяло,лесно свалям от кръста нагоре.
Еднакво изглеждам  65 кг и 58 кг-имам баджаци и дупе,но явно няма как да се махнат щом е натура.
Купи си витамини и ако и те не ти помогнат тогава трябва сама да решиш дали да продължиш с режима,ако имаш възможност направи си изследвания,може в друго да се крие проблема.
Дано вземеш правилното решение  Hug
И специално за Мисс Марпъл много  Hug Hug Hug
Не съм ви чела 2-3 дни понеже имах гости,връщам се да ви изчета и може по-късно да се включа пак.

# 196
Привет!
Аз да се отчета с -1кг. за изминалите 10-тина дена. Надявам се темпа да продължи и да приключа с 2-ра фаза до края на месеца. Не че може да се прогнозира, но липсата на въглехидрати ме прави доста нервна  Thinking , изморявам се бързо /сега съпругът ми като го няма направо не е истина.../ и трудно заспивам /това естествено в комбинация с 2-3 часова игра с малката през нощта/.  

# 197

Петинка Мисля че трябва и витамини да приемаш ,все пак това са 4 месеца,неможеш да си  ги набавиш само от зеленчуците.
И аз със същото тяло,лесно свалям от кръста нагоре.
Еднакво изглеждам  65 кг и 58 кг-имам баджаци и дупе,но явно няма как да се махнат щом е натура.

С диета няма как да се махнат. Не можеш да заповядаш на диетата - "Искам да свалям от дупето, а гърдите ми да си стоят големи" Simple Smile При диетата организма си сваля от където си иска той.
Дупе и бедра могат да се оформят много добре но трябва спорт и нищо друго. нещо което да натоварва само тях - кростренажьор, бягане, степер и каквото и да е стига да натоварва бедрата и дупето. Тогава няма начин да не отслабнеш точно в кратата и дупето Simple Smile

# 198
Здравейте отново.. Мерси на всички за приветстването и понеже някои от вас искаха информация за мен ето веднага идва :  Mr. Green

Така на 19 съм и не, не съм женена. Напълно свободна  Whistling Whistling Whistling А относно историята с моите диети е доста дълга. T.е отдавна се боря с тези излишни килца. Пробвала съм със фитнес, даже и с хапченца И наистиа се получи станах доста слабичка (60кг, което за мене си е направо постижение) Но не след дълго хоп и започнах да си връщам всичко и ето сега съм 74кг.  Sad Sad Sad И всеки път когато се сетя ми е супер супер кофти  Sad .  Дълго време съм гладувало, което не си е най-умното нещо, но поне знам, че воля имам. Друго не знам какво да кажа.
А и имам само едно въпросче.. Наистина ли тази диета не е за мен?

# 199
Здрасти бандааа  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Аз да се обадя,че всичко с мен е наред....Нормализирах си плюса от 2 кг(в следствие на ГГЗ-то ми) и сега карам много внимателно и стриктно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 Отивам да чета и ще допълвам...

# 200
pink85,Борис, прави сте за връзката между кървящи венци и липса на vit.C, но,Петинка, щом и преди си използвала Lacalut , вероятно има друга причина(цигари, неподходяща четка за зъби, миене на зъбите непосредствено след хранене). Умората може и да е пролетна...дано. 4 месеца не са кой знае колко, особено като се редуват П/ПЗ- не се сещам за витамини, които да липсват в зеленчуците, а да ги има в плодовете...

# 201
Здрасти, дружина!

обещах да пиша, че иначе съм извън контрол  smile3534.

Петинка, не съм следила темата отдавна и не знам каква ротация правиш, но пробвала ли си 2/7? все пак е препоръчаната за тези, които искат да свалят от дупе. и масажи, и малко спорт, дори да е ходене пеша 30мин.

аз имам питанка: след моите скитания се заредих с доста храна. (какво да се прави, аз винаги се отдавам на кулинарен туризъм и това ми е белята.)
купих си мн козе месо, което по-принцип е много сухо, а и доста ми прилича на конско като вкус...след подходящо мариноване  baby_neutral.
обаче може ли да се яде козе месо, не го виждам в книжката?

на новичките  Hug

# 202
pink85,Борис, прави сте за връзката между кървящи венци и липса на vit.C, но,Петинка, щом и преди си използвала Lacalut , вероятно има друга причина(цигари, неподходяща четка за зъби, миене на зъбите непосредствено след хранене). Умората може и да е пролетна...дано. 4 месеца не са кой знае колко, особено като се редуват П/ПЗ- не се сещам за витамини, които да липсват в зеленчуците, а да ги има в плодовете...

Съжалявам че пак се намесвам ,но искам да кажа че и аз имах проблем с венците малко преди режима на Дюкан (по наследство ми е )не е редно само една и съща паста да се ползва.Има поне 4 вида,ако Петинка желае може да и пиша на лс...Скоро бях на зъболекар на профилактичен преглед и той ми каза че ако всичките му пациенти са като мен те нямало да съществуват още  дълго време,което ме навежда на мисълта ,че не би трябвало от режима да кървят венците.Аз пия Центрум и съм почти 3 месеца на режима и засега съм нямала проблем .
Борис благодаря за съвета  Peace Hug

Последна редакция: пн, 04 май 2009, 16:12 от pink85

# 203
  • Bulgaria
Здравейте и аз да се запиша от днес съм пак на П стискайте ми палци че тия краставички ме изкушават newsm45

# 204
Привет месоядни  Heart Eyes

попрочетох това онова,но не всичко.
Като казах,че нямам подкрепа имах предвид,че не влизам често и затова не мога да си взимам подкрепата ви  Mr. Green

Кри Права си много.Но мисля,че достатъчно си починах,карах нещо между втора и трета и сега пак съм режимна.Много ми е трудно,но се държа....ще се справя бе,нали съм инат.

Цун по моцун.....скоро пак ще пиша.Успехи със свалянето на всички   bouquet

# 205
  • Пловдив

купих си мн козе месо, което по-принцип е много сухо, а и доста ми прилича на конско като вкус...след подходящо мариноване  baby_neutral.
обаче може ли да се яде козе месо, не го виждам в книжката?

Изглежда много сухо, но ако си варила обръщала ли си внимание колко лой остава - също като овнешкото?

# 206
Вещи,  благодаря за бързия отговор, спаси ме да не направя беля  bouquet  bouquet

ей сега ще го пробутам на някоя орг и отивам да издирвам пилешки мръвки.

ще чакаме снимки от пловдивското кафепиене.. Flutter

тонито27  Hug

# 207
Запис и от мене,момичета,ама хич не ми се пише,ами искам да   #2gunfire
Три чаши бяло вино вчера,+700грднес...
Чакам бухалки и ритници..мнооого

# 208
Боже,то трудна работа без салатка......дали ще ми премине това аз се оплаквам ама...трябва да стискам палци, така се навих покрай вас......вие сте моите герои !Само така продължавайте надолу!
Довечера като седне домочадието на масата ще трябва да се храня някъде другаде!!!

# 209
някой все пак да може да ми каже дали мога да ям изварата, за която питах по-рано? 1% мазнини, но в състава й пише, че има и сметана (явно обезмаслена). мерси предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт