Идват лято и море, Дюкан по бански ще ни съблече - 180

• 23 898
  • 478
  •   1
Отговори
# 225
Cveti_T, welcome
Много си харесах линийката на lilov11 и аз искам такива бързи резултатиииии  newsm03
Че на твоите резултати какво не им харесваш?  Hug
tanid, в твой ущърб е да стоиш гладна. Хапвай често, за да не чувстваш глад. Нали организма ти трябва да ти вярва, че ще го храниш подобаващо и ще си разгражда всичко, вместо да си го трупа.  Peace

# 226
Ето и малко снимки от мен.. (Парола на лични)
Моля ви, кажете ми, мислите ли, че вече съм готова за режим 2/7?

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 19:15 от Петинка

# 227
Здравейте,момичета!  Hug
Аз съм на режима от 6 дни (утре ми е последният) от първия етап.Проблемът е,че не забелязах нито един свален килограм макар,че се храних само с позволените храни.Честно казано,се поотчаях малко,но не съм се отказала - ще си изкарам целия период,пък каквото ще да става!Мога да се похваля само,че целулита ми почти изчезна - е,все е нещо.Приятна вечер на всички   bouquet

# 228
chugra, сметаната се получава от сурово (нехомогенизирано) мляко- това е най-мазната му част, т.нар. каймак
Изварата се получава от обезмаслено мляко чрез пресичане и/или добавка на мая- отделя се суроватка, а останалото е изварата/ така се прави в БГ/...по на запад след това добавят към изварата сметана, в зависимост каква масленост се цели, т.е. в обезмаслената извара, направена от обезмаслено мляко, няма сметана и не може да се образува.
За овесените трици и вит.Е-  той намалява само при продължителна, бедна на мазнини диета, т.е. при деца, които се хранят нормално, всичко си е о.к., а за тези от нас, които избягват полуефективната му/на вит.Е/ синтетична форма, остават листното зеле и аспержите...
А вместо трици, децата (дори със запек) би трябвало да хапват овесени и др. ядки, да пият вода и да играят/спортуват.
P.S.Мерси за линийката  Simple Smile, но за 1 месец съм свалила по-малко от 1/2 от излишъка, т.е повечето момичета тук май така се движат в началото.САМО ПРОТАЛ!

Последна редакция: пн, 04 май 2009, 23:24 от lilov11

# 229
           ВЕЩИ няма ли снимки от днешното кафепиене? Никой нищо не каза, как изкарахте, колко бяхте, чакам подробности.
            Благодаря на всички, които се разтревожиха за мен, сърдечни  Hug Лилов 11 и честита ти месечинка, Айнур, Милес - честита месечинка и на теб, Марчелка, Шуши и ти днес имаш месечинка.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
           мис МАРПЛЕ - като направиш менюто за Пинка, изпрати ми го на лични да го дам на една нелегална дюканка, която смъкна 27 кг. и след две седмици влиза в трета, че аз нямам време да седна да й правя меню.
           ТАНИД - честита месечинка и на теб
           ТОНИТО27 - ееееее най-после, хайде смело, няма проблем ти си силно момиче  Hug

ГУШКИ НА ВСИЧКИ - ФИЛЮДКА

# 230
  • в сърцето на моето Слънце
Татичееее, виждам те! Слизай бързо да разказваш за сватбата и снимки да дадеш!  Hug
ФИЛЮДКЕ, и аз имам месечинка.  Crossing Arms Ама ти мен напоследък хич ни мъ спуминаваш мене напоследък.  Rolling Eyes  Hug
Петинка, сетила се бях за тебе днес, че заедно започнахме и се чудех къде се губиш.  Hug Я ми припомни ти как караше режима? Защото аз откакто минах на 5/5 май започнах по-ефективно да свалям. Нещо с 4/3 се бях закучила напоследък. Каквото и да решиш стискам палци бързо да стигнеш до крайната цел. И според мен трябва да пиеш витамини.  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 04 май 2009, 23:32 от mmmStelxen_m

# 231
  • София :(
    Добра ви вечер  Hug
 ФИЛЮДКА, бяхме в камерен състав - Вещи, zorita,Monroe, една много приятна дама, на която, за мой срам, не запомвих ника и аз. Пийнахме кафе, водица, кола лайт, поговорихме си, посмяхме се, изобщо беше много приятно  Grinning Сега чакам 9-ти, да се видя и със софийските мацки е ще съм напълно доволна от живота  hahaha
  Пожелавам ви приятна нощ и много минусчета утре  Hug Hug Hug

# 232
Филюдка, надявам се, че пишеш в /полу/легнало положение, щото с тез инфекции шега не бива..това е най-подходящото положение в леглото  luvbed

# 233
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
just_femme а пиеш ли достатъчно вода?
Аз непиша често, но мога да се похваля, че продължавам упорито да свалям и това ме радва изключително много.Малко прегреших онзи ден с няколко кюфтета на скара дето не се знае от какво бяха, че бяхме на многодетна среща на х-жа Божур, мъжете напекоха де що имаше за скарата на огнището.Но прегрешението не се е отразило. При старт на 21 април сега съм -8кг по моя кантар, но по тоя на съседката съм - 12 ..../ тя се мери и си е колкото трябва-значи и е верен/ще го сменям нашият кантар...така ми се струва.Сега съм пак на период П,липсав ми зеленчуците , но още три дни така.
За Русенската среща ме бройте ей Hug

# 234
  • Тракийка в Софийското равно поле....
ЕХООООООООООООООООООООООООООООООО!

Размазахте ме, разплакахте ме! Невероятни сте! Благодаря ви! Страхотни сте!
 Hug Heart Eyes Hug  newsm20

Не мога да ви опиша как се чувствам! Искам да съм булка поне още три дни! Забавлаявах се тооооооолкова много! А вие ме разбихте! По прекрасни пожелания не съм получавала!

Съжалявам многоооо, че не успях да вляза, за да кажа къде е сватбата! Но накрая времето стана много, много ценно!  Blush Да не кажем, че истерията почти ме хвана. Но не напълно!

Нямам нито една снимка! А иначе има поне 5 000 - ще ги пусна веднага щом ги получа!

Чакаме моята Дюки фотографка - Халеева  Heart Eyes!!!  Heart Eyes Благодарности към нея и колегата и, които ме обгрижваха през цялото време и мноооого ме снимаха  Crazy Flutter Party

Забавлявах се многооо и танцувах многоооо и се веселих и ............. имаше много "ГОРЧИВО"  Whistling Flutter!
Сватбата продължи до 5 ч. сутринта!

Май звуча несвързано  Blush - така се и чувствам! Ама щото ми е медено.... (режимно де)!

ОБИЧАМ ВИ!!!

# 235
  • в сърцето на моето Слънце
Ееех, доживяхме! Татитче, благодаря че се обади!  Hug Hug Hug
Така се радвам за теб! Прекрасно е всичко което казваш!Разказът ме върна към моята сватба и аз така се чувствах и искам пак да съм булка. Даже предложих на мъжо тези дни като стана слабичка пак да се оженим, че да съм още по-готина.  Flutter
Хайде чакаме с нетърпение и снимков материал!  Hug Hug Hug

# 236
chugra, сметаната се получава от сурово (нехомогенизирано) мляко- това е най-мазната му част, т.нар. каймак
Изварата се получава от обезмаслено мляко чрез пресичане и/или добавка на мая- отделя се суроватка, а останалото е изварата/ така се прави в БГ/...по на запад след това добавят към изварата сметана, в зависимост каква масленост се цели, т.е. в обезмаслената извара, направена от обезмаслено мляко, няма сметана и не може да се образува.
За овесените трици и вит.Е-  той намалява само при продължителна, бедна на мазнини диета, т.е. при деца, които се хранят нормално, всичко си е о.к., а за тези от нас, които избягват полуефективната му/на вит.Е/ синтетична форма, остават листното зеле и аспержите...

значи предполагаш, че в обезмаслената извара са добавили сметана и изварата е станала с 1% мазнини?  newsm78 чудя се колко пък сметана ще има вътре с тоя процент. като и котидж чийз може да се яде, в който също има сметана, пък било то обезмаслено..  Thinking само да добавя, че изварата тук просто се прави от мляко, което се пресича по различен от българския начин - не става въпрос за добавяне след като е готова изварата  Peace

междудругото, според аптекарите тук вит. Е е водноразтворим (не ме бийте, цитирам). и още нещо за хората, които се страхуват да пият синтетични витамини, като в същото време не приемат плодове и зеленчуци с дни (пак - не ме бийте, и аз съм на Дюкан), препоръчвам филма Food Matters, ще го намерите в ютюб  Peace

леЙка нощ на всички  Hug

# 237
А защо стоиш гладна?  newsm78
Добре дошли на всички новички   bouquet

Не стоя гладна, ами непрекъснато похапвам. Режимно, ама голямо ядене пада   eat eat

# 238
just_femme а пиеш ли достатъчно вода?
Аз непиша често, но мога да се похваля, че продължавам упорито да свалям и това ме радва изключително много.Малко прегреших онзи ден с няколко кюфтета на скара дето не се знае от какво бяха, че бяхме на многодетна среща на х-жа Божур, мъжете напекоха де що имаше за скарата на огнището.Но прегрешението не се е отразило. При старт на 21 април сега съм -8кг по моя кантар, но по тоя на съседката съм - 12 ..../ тя се мери и си е колкото трябва-значи и е верен/ще го сменям нашият кантар...така ми се струва.Сега съм пак на период П,липсав ми зеленчуците , но още три дни така.
За Русенската среща ме бройте ей Hug
Пия по около 3 литра на ден.От кръста нагоре смятам,че е ок,ама дупето нещо се е запънало  #Cussing out
Но няма да се откажа - с тази диета се чувствам много по-енергична.Благодаря за вниманието,Дидка   bouquet

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 01:21 от just_femme

# 239
  • Пловдив
Татитче, цял живот да сте толкова щастливи и толкова да се обичате! 

Общи условия

Активация на акаунт