Идват лято и море, Дюкан по бански ще ни съблече - 180

• 23 901
  • 478
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Ниалка, къде се намират снимките ти?нищо не виждам!

# 301
  • Варна
Ниалка, къде се намират снимките ти?нищо не виждам!
И аз това се чудех и накрая ги открих. Ето ги: http://picasaweb.google.com/ivayla.h/DropBox?authkey=Gv1sRgCNL4s … 25289327637408306
Ниалкаааа, голяма красавица си ти, знаех сииии!  Heart Eyes  Hug

# 302
papilio,можеш да ядеш колкото си искаш cottage cheese,защото това преведено на бг е извара,само гледай да е fat free,иначе може и smooth  и chunky.

Petenci-cvetenci снимките са отдолу,до лц,има едно  www,сложих и дебели за мой собствен ужас!

А,тя Марчелка отговорила вместо мен!Благодаря,благодаря! Hug Hug HugЩе си вирна носа след толкова комплименти! Heart Eyes

# 303
Закуска: кисело мляко Верея калций 300гр.+2 супени лъжици овесени трици, от 2 дена съм ги спряла, за обяд и вечеря риба на фурна, пиле, извара, Excuisa 0,2% или телешки кюфтета, яйца 2 пъти седмично, когато съм на ПЗ мусака от тиквички, тиквички с кисело мляко и чесън, салата от домати и краставици, пуешка шунка и 2 сварени яйца само белтъците. От 3 дена съм спряла и колата лайт. Вода пия много, аз по принцип си пия по 3,4 литра на ден, така че тя не ми е никакъв проблем. Две кафета на ден с прясно мляко 0.1%. Прегрешения никакви, дори в мислите си не прегрешавам вече.
ЕМи преди и аз като имах задържане менюто ми беше :
трици с кисл. мялко
6 белтъка
кисело мляко
6 белтъка
3 литра вода кафе и така няколко дена само чисти протеини
успех мила
*АДРЕНАЛИНКА*  Няколко пъти (макар, че не чета редовно) засичам подобен пост от твоя страна и никой не взима отношение. Аз лично смятам, че съвета ти не е добър. С тези белтъци и въобще... това си е чист глад и супер стрес за организма. Аз не бих го пропагандирала, но нека и по-вещите да кажат.
Sdeni, колко тежиш в момента и колко имаш за сваляне? Май от там трябваше да започнем. Иначе менюто ти е ОК според мен, с излючение на шунката, както са ти казали и преди мен и телешките кюфтенца от каква кайма са?

# 304
Здравейте момичета ! Аз за втори път започвам този режим, тъй като качих всичко което бях свалила. Интересува ме има ли някоя дюканка, която да живее в Англия. Тук няма извара , та въпроса ми е мога ли да ям котидж ? Благодаря предварително.
Котидж всъщност е извара,но гледай да е лайт-обезмаслена до 4%!И понеже аз от него качвам си приготвям,като варя 1л. прясно мляко 0%масленост,добавям 1л.кисело мляко 0% и пресичам с 1ч.л. лимонтозу.После прецеждам през цедка и се получава супер извара!Успех!
Татит-Пожелавам ти всичкото щастие на света!

# 305
Nyala благодаря ти.Точно това, 4е е мазна ме притесняваше. Не съм виждала fat free, но веднага отивам да си потърся.

# 306
Съжалявам за спама, но fre3styl3 ми е пратила лична бележка с въпрос. Не мога да и отговоря, защото и е пълна кутията  Confused
fre3styl3, моля те поизчисти си кутията за да мога да ти отговоря  Hug Hug

# 307
  • Варна
мар4елка, благодаря мноооогооо! newsm51
Ниалка,еиии, страхотна си!!!  bouquet

# 308
Petenci-cvetenci -благодаря! Hug

papilio -не може да няма,аз с такава се изхранвам.Също си купувам рикота,която няма нищо общо с италиянската рикота,ами си е чиста извара,тук я водят нискомаслено сирене,,провери при теб как е.

# 309
Petenci-cvetenci -благодаря! Hug

papilio -не може да няма,аз с такава се изхранвам.Също си купувам рикота,която няма нищо общо с италиянската рикота,ами си е чиста извара,тук я водят нискомаслено сирене,,провери при теб как е.

Nyala, рикота? ти ми върна надеждата  Mr. Green Mr. Green има ли обезмаслена? аз само до 6% намирам! ако кажеш 'да', хуквам по далечните магазини да търся!
едит: станала си страшна мацка, ама не ти предлагам брак  Joy Joy
мерси! аз с 6% масленост най-малко съм виждала, но ще потърся и по другите магазини  Peace

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 20:46 от chugra

# 310
Момичета я кажете възможно ли е от диетата да ме боли глава... newsm78,че направо ще ми се пръсне #Crazy

# 311

Nyala, рикота? ти ми върна надеждата  Mr. Green Mr. Green има ли обезмаслена? аз само до 6% намирам! ако кажеш 'да', хуквам по далечните магазини да търся!
едит: станала си страшна мацка, ама не ти предлагам брак  Joy Joy
Chugra,незнам къде си,обаче аз сигурно съм изяла един тон рикота за последната година,на различните фирми е с различна  масленост,има до 11%,правя си я на снежанка с малко кисело мляко в пасатора,всеки ден мога да я ям,не ми е омръзнала за една година,също си слагам в кексчетата,стават по-сочни.

# 312
  • Варна
meri_zajo, mislя, 4е може да те боли глава от режима, но е временно!пии нещо ако е толкова зле!дано ти мине скоро мили4ка!

# 313
Не удържах и пих хапченце ама кщак ги мразя.... SickМерси дано да мине и утре да съм по свежарка
.

# 314
  • Варна
 Nyala, честита дюканска година!!! Прекрасна си!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Tatitt, не мога да траааааяяяяяяяяяяяяя!!! СНИМКИ, СНИМКИ!!!! Обичам те, да знайш!

Общи условия

Активация на акаунт