Идват лято и море, Дюкан по бански ще ни съблече - 180

• 23 881
  • 478
  •   1
Отговори
# 330
  • до Бургас
Добро утро на всички!! Hug

# 331
Добро утро Hug Hug Hug
Да ви кажа че сте ми много милички днес и искам мнооооогоооо да ви олигавя smile3534  love001  love001  love001
Моя кантар рече днес 64.1 пука ми на пуканката smile3507
Татитчеееееееее давай да те видиме каква си ни убостница
bluelady_D  мнооого късмет на новата работа, стискам палци Hug
miss_tyra разликата е голяма , май е много трудно да си рестартираме мозъците ...
Юни мерси за кафето и закуската Hug
На всички Г-та да им е живо и здраво името!!!
ЛЕК И УСПЕШЕН ДЕН!!!!!

# 332
Добро утро ! Hug

Първо да ви честитя празника!На всички именници,на всички ,които имат касателство с Българската армия,пожелавам ви здраве,много успехи и късмет!Другото да можете да си го купите. Party Party

Сега по едно кафенце да почерпя,че съм съпруга на офицер. Embarassed Flutter

Аз имам гости и малко смених схемата,ама от утре почвам пак П -дните до заветните 69кг и малко по-надолу.Обаяе вчера се напънах и изпих 3л вода,да видим днеска как ще ми се отрази на кантара.
Днеска сме на сбор и после на рожден ден,програмата е напрегната.
Хубав,усмихнат  и слънчев ден на всички ви! Hug Heart Eyes Hug

# 333
Добро утро, момичета!

Днес започвам вече шести ден от диетата. На ударен режим бях само 3 дни. Притеснението ми е следното и отново ще помоля за съвет - имам проблем с бъбреците(често правя кризи ) и поради тази причина съм решила съотношението на дните във втората фаза да бъде 2:3(два дни П и 3 дни ПЗ). Въпроса ми е - ще има ли ефект такъв режим или да го променя!

П.П. Когато някое дяволче се загнезди в ума ми и ме навива да хапна нещо забранено, отварям форума и ви чета, амбицирам се и побеждавам дяволчето........... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 334
  • ЛОВЕЧ
Здравейте и от мен,макар да не съм позната защото не пиша често искам да Ви кажа,че днес правя 1 месец със Вас и съм щастлива че ви има.Първо искам да честитя на всички именници днес ,да са живи и здрави.Честито и на всички с повод като най-новата БУЛКА и на бъдещите МАМИ да сте живи и здрави.Равносметката за мен е -6 кг.за този месец,без никакви прегрешения,надявам се да достигна и аз до желаните килограми и то благодарение на Вас.Лек и усмихнад ден желая на всички и много  Hug Hug Hug Hug Hug

# 335
  • Варна
Добро утро и от мен!
Честит имен ден  на всички, които празнуват днес!   bouquet
miss_tyra , страхотна промяна - браво!  Hug
Гарденийка, иска ми сеее,  много даже. А Надето като ми се усмихва всеки ден от аватара ти още повече ми се иска - мечтаем си за дъщеричка Blush ), но в крайна сметка каквото даде Господ, само да сме здрави.... Минат ли здравословните проблеми веднага сменям аватара.  Flutter
Татитчее, много ти отива новия аватар!  Heart Eyes Дай Боже скоро магията на mmm достигне и теб!
Ох, много ви обичаммм! Днес ми е едно такова приповдигнато!
cote,  Hug .
Флучия, честита годишнина(на патерица)! Много щастливи и вечно влюбени!
Волна, виждам те на балкончето!  wavey Как мина сватбата?  Hug

# 336
Добро утро и от мен!Честит празник на всички именици!Да сте живи и здрави! Hug Hug Hug
Аз си направих една палачинка със триците ,нещо в началото ми се стори безвкусна но после ми допадна.Нещо съм се запекла та......няма начин.
Лек ден на всички!

# 337
Волна, виждам те на балкончето!  wavey Как мина сватбата?  Hug

Добро утро.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ, КОИТО ИМАТ  ПОВОД ДА ПРАЗНУВАТ ДНЕС.

Сватбата беше невероятна.Типично българска.Абе тия добруджанци много умеят да се веселят.Ще пусна снимки, въпреки че не се виждам много добре на тях, но нали имаше по-важни персони за снимане....

И чакам ТАТИТ да се покаже, че много обичам да гледам булки....Снимкииииии.....

Не бях режимна разбира се.В деня на сватбата ядох салати и мръвки, обаче на следващия опущих прасето.Не че съм погълнала кой знае какви количества, но имаше въглехидратни и мазнички храни.Нямам за сега големи поражения, и не се кося толкова.Сега ще го карам на по-чисти белтъчини и повече водица, че изостанах много с нея.И да споделя.От мазното, което основно беше луканки и суджуци разни, получих ужасни киселини...Беше ад просто.Явно корема ми е отвикнал от мазно и не се чувства добре.А след всичкото хапване, вчера като станах от сън, имах чувството, че корема ми се е залепил за гърба.Странно....Друго очаквах, но се зарадвах.

Един хубав празничен ден на всички пожелавам. Hug Hug Hug

# 338
  • София :(
   Добро утро  Hug
  YuNI  Hug
  Снощи не ми се четеше, ама тази сутрин като хвърлих едно око по диагонал - много месечинки, годинки и годишнини, та няма как да не кажа на всички с поводи - ЧЕСТИТО  Hug
  На именяците днес да им е живо името   bouquet и да внимават с агнето  Wink
  Красив, слънчев ден ви пожелавам  Hug

# 339
Добро утро и от мен!
Честит празник и честит имен ден на всички, които имат поводи да прознуват!

При мен последните три ПЗ дни не ми се отразяват добре. Нагоре с 1 килце. Досега половината от нужните килца ги смъкнах, както си пише в книгата. Явно сега започват трудностите, но аз съм готова да чакам. Сигурно и при други се е получавало такова покачване.

Целувки на всички, аз отивам да се трудя. Hug Hug Hug

# 340
      Добро утро сладуранки !

Честит имен ден на всички именници днес , да е живо и здраво името ви !

Мерси за кафенцето и закуската на Юни и Тони бг  Hug

За всички много много ГУШШШ  Crazy Hug Heart Eyes  и внимавайте днес с прасето , заключвайте го с най-големия катинар

И ПИЙТЕ САМО РЕЖИМНИ ТЕЧНОСТИ

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 09:07 от mmmshushy80

# 341
Честит Празник на всички именяци!!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

При мен нещата са добре.Карам си по план...Всичко е наред!

На всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 342
  • София
Здравейте и от мен!!!
На всички именници и с поводи - честито !!!! Да сте живи, здрави и много обичани Hug
Аз се завърнах току що от Прага... Отиването беше много добре, носех си пържолки и бисквити с овесени трици(стигнаха ми за целия престой там), но след това изпуснах прасето Cry Confused Banghead Заслужавам всичките тигани на света, досега не бях прегрешавала и се чувствам ужасно, имам +1 кг и усещането, че съм тромава и тежка.  Cry Но това да ми е  за урок, ще си върна линийката и започвам строго 5П/5ПЗ до финала.
Иначе в Прага беше невероятно, очаквайте снимки Flutter
Аз отивам да си направя кафе и да ви чета, че много съм изпуснала  Crazy

# 343
Такаааа.Кантарев си каза тежката дума. Joy 69.800 кг.Ами добре ,доволна съм ,дет се вика :Можеше и по-зле да е.Добре ,че не ям агнешко по принцип ,та няма какво да ме изкуши днес. Flutter
Не мога да кажа обаче същото за всички захарни петлета,пръчки и памуци,които ще видя днес на сбора в Каварна. #Crazy
Стискайте палци да удържа фронта. Praynig
Volna peperudka,знам за какво говориш. Joy Embarassed Добруджанци сме така. Joy

# 344
  • Варна
добро утроооо!4естит празник на вси4ки именици и армеици!много здраве и успехи пожелавам!
видях страхотни снимки!БРАВО мили4ки!изглеждате невероятно!!!!  bouquet Дороти и miss_tyra, нямам думи моми4ета!видях съвсем разли4ни хора!пу,пу,пу  да не ви е уруки!
Юни,страхотно кафенце!ммммм!благодаря!
Тони бг, жив и здрав да ти е любимият!много професионални успехи и удовлетвореност от работата!

Общи условия

Активация на акаунт