С какво мажете епизотомията?

• 3 650
  • 65
  •   1
Отговори
# 45
Смрадликата е велика, слагах и бивацин, а свекърва ми ми купи едно мазило Вишневски се казва, миришеше ужасно, но беше най-ефикасно от всичко което ползвах.За Бивацина знам, че трябва да се ползва веднъж на ден, защото иначе може да причини гъбична инфекция.А иначе промвах със смрадлика всеки път когато ходех до тоалетната.

# 46

Промивах със смрадлика.

# 47
  • област Софийска
Бани със смрадлика правех и от болницата ми бяха казали да се пръскам с Левокорт. Но съм чувала, че имало някакъв спрей Оксикорт, който бил много ефикасен.

# 48
Аз също със смрадлика,но докато не ми свалиха конците ме дрърпаха и ме болеше.

# 49
Един -два пъти съм пръскала с Бивацин,но не заради болка.Не съм имала болка ,а леко дърпане ,което си минава с времето. Simple Smile

# 50
Пръсках с бивацин и си правих седящи бани със смрадлика. За около седмица шевът зарастна и болките изчезнаха.

# 51
  • София
Бивацин и смрадлика - десетина дена.

# 52
  • в мечтания дом с любимите мъже...
В болницата ме промиваха с йод,пръсках се с бивацин по няколко пъти на ден(на всяко ходене до тоалетната),много ме облекчаваше.Като се прибрах у дома започнах да правя бани със смрадлика-за десетина дена ми мина.

# 53
Правех бани със смрадлика.

# 54
Моите 6 броя бяха външни от саморазграждащите се, но паднаха чак след 45 дни и бая време ме тормозиха. Слагах Бивацин, бани със смрадлика, а накрая няколко  дни и Оксикорт. (той е кортизонов и трябва да не се прекалява с него)

# 55
  • BG
Използвах Оксикорт-много ме облекчаваше и помогна.Чувствах се много добре.охлаждаше самото място.

# 56
Аз се миех с вода с йод. Не ме е обезболил , но поне мина бързо.

# 57
На мен от болницата ми дадоха Лугол. Правех бани с него 2 седмици след раждането.

# 58
Здравейте, преди съм чела за мазане на конците при епизотомия, но сега не открих темите. Кажете моля, какво слагахте на раната при епизотомия за намаляване на болката и да не опъват конците  много.
Моят лекар каза  така: чисто и сухо. след всяко ходене до тоалетна - миене и подсушаване. Много бързо зарастна.

# 59
  • София; Дружбето
Бивацин и миене със смрадлика. А за обезболяването - Профенид свещички

Общи условия

Активация на акаунт