С какво мажете епизотомията?

• 3 655
  • 65
  •   1
Отговори
# 60
  • София
смрадлика, бивацин (спрей) и лидокаин (спрей) - последното много облекчава болката.
но честото промиване със смрадлика също облекчава болката - това на мен ми направи впечатление.

bouquet

# 61
Смрадлика и Бивацин/спрей/...

# 62
Не съм мазала с нищо. Имах и разкъсвания и епизиотомия. Слагах обилно напоени компреси със смрадлика( смрадликата трябва задължително да е студена или поне хладка) върху лигнин. Сменях компреса през половин- един час. Облекчава. Иначе има свещички, които се страшно ефикасни, казват се Профенид- помагат и за болките в дупето Peace Аз с тях се спасявах! Peace

# 63
ли4но мен ме боле6е и все о6те ме боли много,аз сам писала за това,но все пак,парво се миа с хладка вода даже може и студена,и после едно яко накисване с тетра,и наи новото което 4ух,и все о6те правя след вси4ко това се подсушава6 сас се6оар,може да ти зву4и страно,една приятелка ми го каза,4е в ниаква болница го практикували от скоро,но за тези които са с тези конци които падат сами ,да стане по барзо,6тото те изсахват и така
пробваи ниама да сажалиава6
на мен не са ми минали но аз имам ддруги проблеми,но сас се6оара облек4ава наистиан,аз го пражиа през 20мин,ако ти е постоианно мокро там ниама да зарасне скоро,аз касно го разбрах
касмет

# 64
Спрей Бивацин, Смрадлика и Витасин.

# 65
Ползвах Бивацин и промивки със смрадлика Peace

Общи условия

Активация на акаунт