С какво мажете епизотомията?

• 3 651
  • 65
  •   1
Отговори
# 30
и аз се миех с йодена вода и пръсках с Бивацин Peace

# 31
В родилното още ми дадоха свещички Индометацин,само те ми помогнаха.

# 32
 Йоден разтвор още в болницата,а вкъщи-седящи бани със смрадлика!
Боля,докато не ги свалиха(конците).Добре,че 2-ият път не мазаха с  идиотския йод-бензин,както 1-ия в МДСофия LaughingТогава ми идеше  да вия от болка  #Cussing out

# 33
само с Бевацин спрей,не съм усещала никакъв дискомфорт а имах 5 външни шева и незнайно колко вътрешни(това при първото раждане),а второто се разминах без епизотомия.

# 34

И аз.По няколко пъти на ден.

# 35
Бивацин помага ли за намаляване на болката или е за намаляване на риска от инфекции? При мен конците са много вътрешни и само 1 или 2 външни.

За болката мисля 4е не помага ,помага за по-бързо зарастване и намаляване риска от инфекции.

# 36
  • България
Peace и аз

# 37
В родилно ми казаха да не мажа с нищо и да не си правя промивки с нищо - само и единствено чиста водичка
и аз така  Wink

не сьм мазала нищо!

# 38
Бивацин-много съм доволна от това пръскало Peace

# 39
Йодена вода и смрадлика.

# 40
  • Tам през Атлантическия океан
В родилното ни даваха йодена вода за промивка а като се прибрахме вкъщи само смрадлика  Peace

# 41
  • Mediterraneo
Промивки с тетра и йодена вода( редувах сутрин и вечер). След подсушаване мажех с мехлем от зайча мас и невен.

# 42
  • Sofia
Промивах със смрадлика и пръсках с бивацин, зарасна перфекно за нула време, няма и помен от шевове...

# 43
  • от Луната
И аз пръсках с Бивацин и си правех бани със смрадлика. От лентичката ти виждам, че бебчето ти е на 6 месеца  newsm78. Объркала ли си нещо, защото мисля, че е минало много време и вече не би трябвало да имаш конци newsm78

# 44
Аз също не съм мазала с нищо!

Общи условия

Активация на акаунт