С какво мажете епизотомията?

• 3 652
  • 65
  •   1
Отговори
Здравейте, преди съм чела за мазане на конците при епизотомия, но сега не открих темите. Кажете моля, какво слагахте на раната при епизотомия за намаляване на болката и да не опъват конците  много.

# 1
  • В подножието на планината
  Използвах  Дефламол,правех и бани със смрадлика.

# 2
Аз се поливах само сьс смрадлика по няколко пьти на ден.Но пак си ме дьрпаха докато не ми ги махнаха.

# 3
Бивацин ползвах първите дни/мисля, че не трябваше да се ползва повече от около 7-10 дни/, след това нищо не съм слагала. А също в началото карах акушерките да ми правят компреси с риванол, много добре ми се отразяваха. Peace

# 4
Аз също пръсках с Бивацин  също така правих промивки с тетра/смрадлика/ и компреси с реванол също само  в на4алото.

# 5
Бивацин помага ли за намаляване на болката или е за намаляване на риска от инфекции? При мен конците са много вътрешни и само 1 или 2 външни.

# 6
  • София/Севлиево
На мен ми бяха направили разтвор в болницата и се мажех с него.И после се пръсках с Бивацин.Като свърши разтвора почнах да се мия с отвара от смрадлика.

# 7
  • Испания и Стара Загора
Правих промивки с Braunol,и за болката мажех с Лидокаин Peace

# 8
В родилно ми казаха да не мажа с нищо и да не си правя промивки с нищо - само и единствено чиста водичка - много чести душове  Peace

# 9
  • Варна
Слагах няколко капки йод във водата за промивки и компреси с риванол.

# 10
  • след Околовръстното
Преди да ми махнат конците в болницата ме поливаха с някакви чудеса, а след това в къщи само смрадлика .

# 11
Постоянно ходех с превръзка напоена с разтвор от смрадлика. Peace

# 12
Бивацин и промивки с тетра.

# 13
само смрадлика

# 14
Бивацин. Не разчитай само на смрадликата.

Общи условия

Активация на акаунт