АПРИЛските ни малчугани от празнични емоции са обладани

• 18 694
  • 293
  •   1
Отговори
# 15
Малко снимки от рождения ден на Боби:

http://svedim.multiply.com/photos/album/13/13#1

# 16
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЯНА И СЕЛИН! Щастливо и безгрижно дество! bdbaloni baloni baloni

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА БОРКОВЦИТЕ (на патерици)! Нека имената им се споменават само с добро и им носят много здраве и късмет! smile3525

# 17
Честит празник, мили Яна и Селин!

Снимки и от рождения ден на Ани на Denisimo:
http://svedim.multiply.com/photos/album/14#1

# 18
Честит рожден ден на днешните ни рожденници  Hug.

Това 'Не!' мен лично ме пощурява  Tired. Лошото е, че покрай бушуващите ми хормони нервите ми не са много устойчиви и като усетя рев от капризнечене, направо полудявам  Crazy. За сега не сме стигали чак такива случки като вашите в магазините, обаче то и не ходим много, за да си спестим евентуални драми, така че не е ясно дали не-то не е стигнало и такива висоти  Mr. Green

Мелодия, не знам защо правят така в яслите. В нашата ги слагат на гърне под команда. Интересното е, че след дългото отсъствие Бобо започна да си казва за акото на втория ден именно благодарение на тях, и като следствие с детегледачата го приучихме много лесно да казва и пиш. Обаче голямата изненада дойде, когато казахме гордо в яслата, че Бобо си казва и пиш и няма нужда от памперс, те въпреки всичко пожелаха да не го махаме още, а да изчакаме по-толо време  Shocked

Nijntje, като гледам при теб не останало. Много  Hug и се надявам да си добре.

# 19
Све - чудесни снимки, Боби е голям сладур, Ани също  е много сладка, Даная вече я познава като я види вика - Ани !

Хубава вечер !

# 20
  • Попово
здравейте момичета,
честити имен и рожден ден на празнуващите  Hug Heart Eyes

# 21
Здравейте и от нас  HugВремето е само за разходки,по-късно ще чета   bouquet

# 22
# 23
  • София
Да не пропусна новата темичка - Ларсен, благодарности, че с  погрижи   bouquet

Ние сме си в София до края на почивните дни, бяхме за първите 3 дена на село и това е.

Благодаря за пожеланията за имения ден на Борис, поздравления със закъснение и на другите адаши.

Нещо съм без настроение, така че ще чета без да пиша.

Хубави почивни дни  Hug

# 24
  • Варна
Честито на всички празнуващи именици и рожденици, които пропуснах. Да са живи и здрави!

# 25
Поздрави и цевулки на всички рожденици и именници, които и аз съм пропуснала

Едвам успях да понаваксам с четенето, е.... малко по диагонал, но съм възхитена от прекрасните снимки на дечицата, семействата им и посетените забележителности на пътуващите. Радвам се, че си изкарвате добре и сте щастливи.

Лично ние не можем да се нарадваме на прекрасната София тези дни - чиста, спокойна, тиха и всички люлки и пързалки са наши. Чувството е точно, каквото беше в детството ми Simple Smile. Да не говорим, че ужасните прогнози за много дъжд изобщо не се сбъднаха......... та, ние утре сме решили да отидем на парада в центъра, нали си имаме тати Георги и Гергана Simple Smile

Аз също подобно на Мелодия се надявах да има някоя срещичка, но явно повечето пътуват.

Весело доизкарване на почивните празнични дни Simple Smile

# 26
Здравейте,

честито на всички рожденици и именници, които съм пропуснала   bouquet

Ние току що се върнахме от нашата екскурзия и сега ще се стягаме за Гергьовден, та сега да се запиша в темичката само.

bowuu

# 27
Ние също изкарахме празниците в София. Но нещо никак не съм въодушевена от толкова много почивни дни накуп. Sad

# 28
Здравейте от родна земя! Вече съм в дебрите на Балкана и веднага ни обля проливен дъжд!
Сега наминавам само да почерпя за днешния ми имен ден и да поздравя Слънцето и другите Иринки /undercover/ и да им пожелая здраве и много ведри и щастливи дни!
А и да кажа на Neci, че миналата година бяхме точно в "Цезар палас" в Св. Влас и много ни хареса и тази година вероятно пак там ще отидем! Peace
Ларсен, чудно заглавие си измислила! Hug Може тези дни съвместно да махнем Великденската украса и да сложим друга.
И Дени, да е живо и здраво къдравото Ани и много радост да ви носи! Hug

# 29
Привет и от нас.
Вчера се върнахме от братска Унгария. Качих много малко и хаотично снимки. На който му се гледа ето - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=313029&pid=12027963
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГОЛЕМИ ПАТЕРИЦИ НА МАЙСКИТЕ АПРИЛЧЕТА В ДРУЖИНАТА. ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ ДА ВИ СЪПЪТСТВАТ, МИЛИ ДЕЧИЦА.
ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО И НА БОРКОВЦИТЕ /пак на патерици/ и на ГЕОРГИ И ГЕРГАНА /утре/.

Общи условия

Активация на акаунт