АПРИЛските ни малчугани от празнични емоции са обладани

• 18 694
  • 293
  •   1
Отговори
# 45
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ   bouquet

Ние днес се прибрахме от Сандански, обиколихме близките села и градове в България и Гърция. Ще кача снимки утре

# 46
Честито на всички именници!Ваканцията ми свърши  Rolling Eyesи утре съм на работа...стискайте палци,момичета,ще имам нужда  Heart Eyes

# 47
  • Варна
Честито на днешните именици!!!

# 48
  • гр.Варна
Здравейте и от нас!
Честито 2-ра годинка на нашата приятелка Ани!(на патерици)
Бъди все така усмихната,чаровна и добра:)

Честито и на всички,които са празнували именни и рожденни дни:)
Ние се завърнахме от екскурзията в Черна гора и Хърватска!Беше страхотно:)За жалост като напускахме БГ на 01.05.,целият народ бе решил да ходи на почивка и чакахме 4 часа на Калотина.За радост,слънцето беше с нас:)Ето снимков материал,който желае да гледа:
http://hristinak.multiply.com/photos/album/58/MontenegroCroatia- … 9?replies_read=10
Лошото е,че вчера като се върнахме но доведаха Кико с разстройство и 38.6 Т.Само вчера се е изхождал 7-8 пъти и много ме е страх да не се обезводни.
Днес съм на работа,а свеки го гледа,че с нашата счетоводна професия имаме срокове да гоним,а тази дъъъълга почивка,изяде доста дни Rolling EyesСега ще ни излезе през....
Хубав ден  bouquet
п.с.Връщам се да чета назад,че нямах много време

# 49
Хриси , добре дошли! Страхотни снимки, големи красоти - благодаря за прекрасната виртуалната разходка. Надявам се Кико бързо да се оправи и нищо да не помрачава хубавото ви настроение от пътуването.

Ели, лек път и ползотворно пребиваване в Гърция!

РосиТаfingerscrossed!

Лек и спокоен ден на всички!

# 50
Хриси, пак съвсем искрено ви завидях за красотите, които сте посетили.
И аз съм се зачудила дали да не отидем на море в Хърватска, като гледах цените на хотелите са като в Гърция, но пък пътя е повече, моето диване незнам как би пътувало до там.
Честито на вчерашните и онзиденшните ни именници!

# 51
Само влизам да ви кажа бау. ще кача снимки по-късно и ще ви пиша повече. Целувки

# 52
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Eто обещаните снимки - http://dezygg.multiply.com/photos/album/59

# 53
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Здравейте и от мен! Laughing
Ние изкарахме празниците в София, за съжаление!  SadПравихме разходки  в спокойна София - кеф голям! Два пъти се засякохме с Поли  и нейната приказлива госпожица Дари- в зоологическата градина и в парка Заимов! Hug
Днес ми е първият работен ден от 2 и половина години и ми е меко казано странно. Колегите много ми се радват, което донякъде улеснява адаптацията ми! Иначе / както беше писала Илит/ се чувствам перфектно като съм облечена в елегантни дрехи, обувки на висок ток , прическа и лак на ноктите! Heart Eyes Много ми е мъчно за Ели , милото го водя първо в яслата / към 7.50/ и го взимам последно / към 17.50/.  Blush
Марини , добре дошла на родна земя! Дано успеем и да се видим !

# 54
Здравейте мацки!

Честита  втора година на последно празнуващите априлчета, както и на именниците от Гергьовден!

Марта, честит първи работен ден!

И аз утре съм на тръстиката от почти 3 години отсъствие  Confused Ще пропусна лак на ноктите, но ще обуя високия ток и смело ще се запътя към служебните си задължения

# 55
Пожелавам на всички започващи работа , да свикнете много бързо и да се чувствате добре !

Аз скоро и аз трябва да почвам, но при мен е малко по различно,  и въпреки това все едно че ще имам шеф на главата, така малко ми е притеснено ! Но как няма , като в тази криза нещата станаха трагични, но ще се мъчим !

# 56
Марта, Ради честит ви първи работен ден!!! сигурна съм, че неусетно ще влезете в ритъм! целувки на Ели и Томи

Пускам ви снимки http://inamarkova.multiply.com/photos/album/31# Разбира се, снимките са ужасни, но това е положението...  Hug

На патерици, честито на празнуващите на Гергьовден, Иринче - ЧИД и на теб!!!

Отивам да чета назад...

# 57
Ламичке, добре завърнали се! Има много сполучливи снимки, поне според мен! Големи красоти сте посетили! Както и Мама на Кики... Съвсем ваканционно ме настроихте! Sunglasses
МАРТА, желая ти бърза аклиматизация! И аз се надявам, че в периода 18-24 май е възможно да се организира някоя паркова среща, в която и ние да се включим! Ако не стане сега, то от август нататък сме си на линия за постоянно вече!
Емили, а вие кога се прибирате? Не беше ли кратичък престоя или на мен така ми се струва отстрани? Хайде, сега и аз мога да кажа, че ви чакаме да се приберете и да разкаваш впечатления! Hug
smooth, а ти не трябваше ли чак септември да си на работа или не съм разбрала нещо?  newsm78 Лек първи работен ден утре!
РосиТа, дано първият ти работен ден не е бил тежък!
Ние вече сме напълно аклиматизирани и доста бързо се усети влиянието на бабите...глезенето е в нарастваща прогресия! До края на лятото сигурно ще е невъзможен! Добре, че имаме едномесечно прекъсване, в което  ще трябва да възстановявам постигнатото! Но има и добра страна: говори все повече и особено много се наслаждава да си произнася името. Само повтаря "Саши това, Саши онова"! Много сладко и правилно го казва! И най-после доживях да съм "мама", а не просто "ма"! Тези дни детето спи при наш'те и вече три нощи спя почти цяла нощ! С една дума...друго си е в родния дом! Wink

# 58
[
smooth, а ти не трябваше ли чак септември да си на работа или не съм разбрала нещо?  newsm78 Лек първи работен ден утре!

Правилно си разбрала! Сега се връщам само за 2 седмици за актуализация на "смешната" ми заплатка и от 25-ти май излизам в платен отпуск до средата на септември /хубавото на държавната работа са дългите отпуски  Mr. Green /

# 59
Ммм, да! Много си права! Peace Аз сега си взех част от неплатения отпуск/от страх да не ми откажат платения/, но като се върна септември, ще мога да изляза още четири месеца, но този път платен! Естествено, никой няма да ми ги даде накуп, но самия факт, че ги имам ми действа успокояващо! Wink
POLLY, забравих да ти благодаря за полезните насоки за заведението!   bouquet Изкарахме много добре, най-вече спокойно и всички бяхме на масата, а не някой вечно тичащ след диването ни! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт