Ради,леки и успешни да са двете седмици на работното място.

Марини,много се зарадвах на бърборенето на Алекс,тук детето се е почувствало в свои води и виж как започна да говори бързо- бързо,бравооо!

), тя Светлето е показала някои, но ако има желаещи ето още - http://denisimo.multiply.com/photos/album/21/4RD_-2_Mila_Ani_
, че после и половинката има юбилей и пак празници ни се заформят. Това с връщането на работа ми е малко тих ужас, че нали не искам да се връщам на старата работа, а и с Ани на ясла как ли ще почна нова не знам, особено ако се разболява. Пък и с тая криза дали изобщо нещо свястно ще мога да си намеря също не знам.
, Даная има още хрема , но мисля че е значително по добре ! По цял ден скача и гледа филмчета, говори , страшна работа ! 

Отново поседнах на старото си бюро, комп и т.н. Дадоха ми да направя една скучна справка, колкото да не е без хич, но от другата седмица сигурно ще ми резюлират първата проверка, така че ще има творчески процес + мислене. Днес даже участвах в разучаването на един казус....барабар Петко с мъжете От старата банда сме само 4 човека + шефката, дано и от новите има готини хорица. По време на разходка по етажите, мярнах двама-трима новодошли красавци, но не са ми от отдела.....пууу...
. Но пък после ще имам платен отпуск от минимум 110 работни дни , което значи до към средата на ноември
.....ама дано има луди да ми я дадат

абе, щура работа
За сметка на това живеем на 2 крачки от стадиона на Спартак Варна и честичко с мъжо си ходим по мачове, само дето те са доооста слабички последните години

. И в такива моменти, просто искам да сложа шапка-невидимка и да изчезна - то нито работа може да се свърши, нито да си полежа, нито да си почета спокойно в интернет нещо 

Честно не знам как смогвате да учите с децата. Аз нямам време и книга да чета даже. 

), а месец по-късно ще ги пратим и 8-9 дни на Елените пак с детегледачката и другата баба, а ние пре този втори период ще сме с бебка в Турция

, но искам да сме подготвени и ако не ни огрее да имаме вече вариант, защото не искам пак почивка в последния момент).