АПРИЛските ни малчугани от празнични емоции са обладани

• 18 710
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
След снимките на Дейзи,Хриси и Ламичката се чувствам някак заредена с емоции,все едно аз съм пътешествала.Браво,чудни разходки сте си направили! Peace
Ради,леки и успешни да са двете седмици на работното място. Peace
Марини,много се зарадвах на бърборенето на Алекс,тук детето се е почувствало в свои води и виж как започна да говори  бързо- бързо,бравооо! Heart Eyes

# 61
Ето снимки от нашият три дневен рожден ден (като циганска сватба сме  hahaha), тя Светлето е показала някои, но ако има желаещи ето още - http://denisimo.multiply.com/photos/album/21/4RD_-2_Mila_Ani_

Завърнахме се от Балчик, то не беше ядене тия дни, не беше чудо. Сега до абитуренския бал на сестра ми ще сме на диета  Joy, че после и половинката има юбилей и пак празници ни се заформят. Това с връщането на работа ми е малко тих ужас, че нали не искам да се връщам на старата работа, а и с Ани на ясла как ли ще почна нова не знам, особено ако се разболява. Пък и с тая криза дали изобщо нещо свястно ще мога да си намеря също не знам.

Клер и Мама на Кики пишете как са децата!

Много целувки и лека нощ от нас!

# 62
Днес най-после успях да кача малко снимки ... утре ще допълвам още.
http://linofrina.multiply.com/photos/album/37/37
http://www.flickr.com/photos/37240701@N05/sets/72157617748972191/

Марта, Ради, дано утре започнете първия работен ден с летящ старт Hug

# 63
Здравейте

Чудесни снимки ! Завиждам ви благородно !

Дени - , вашите снимки нещо немога да ги отворя ,  Sad , Даная има още хрема , но мисля че е значително по добре ! По цял ден скача и гледа филмчета, говори , страшна работа !
Днес ми вика сутринта махай се, ужас, викам и къде да ходи мама - да учи !

Аз в неделя пак съм на изпит , но този път почти нищо не съм чела, то с нея няма как !

# 64
Еййййййййй, сладурани ето ни и нас!
Много се радвам, че е имало толкова празнични емоции и приключения. Отворила съв 5 страници за разглеждане и реших да не ходя на обяд за да си разглеждам на спокойствие.     Днес ми е последен работен ден, довечера си получавам дятето обратно и старата процедура започва наново.
Много ме е страх да излизаме без количката, защото ареала ни е много ограничен по този начин. Май ще се моля за една малка таратайка да се возим до стадиона, че само там мога да го пускам на воля да тича.
   Градинките с по 30 дечица ми идват в повече. Монко се забавлява, но често едва го озаптявам да не хвърля пякък и камъчета в неизвестни посоки ooooh!
Програмата "в подкрепа на майчинството" май ще остане блян, а имам прекрасна бавачка която е безработна, но....няма пари отново програмата е само поредната заблуда която БСП-арската политика ни подметна.
Имам огромна нуждаот свободно време за да уча, че  да си бакалавър по Екология и магистър по Биология не е никаква предпоставка за намиране на доходна работа.
Ще се гмуркам смело в дебрите на уеб-дизайна и ще се моля за по-добри дни...
МариниНие ще сме в Цезар палас от 06.07 до 12.07 ще съм много доволна да се засечем там, както и със всяка от вас Hug

Целувки на всички ви Heart Eyes

# 65
Да се отчета за ПРД /първият работен ден/

Получих много радушно посрещане, гарнирано със сочни целувки от поне 30-40 колеги....мляс  Crazy Отново поседнах на старото си бюро, комп и т.н. Дадоха ми да направя една скучна справка, колкото да не е без хич, но от другата седмица сигурно ще ми резюлират първата проверка, така че ще има творчески процес + мислене. Днес даже участвах в разучаването на един казус....барабар Петко с мъжете От старата банда сме само 4 човека + шефката, дано и от новите има готини хорица. По време на разходка по етажите, мярнах двама-трима новодошли красавци, но не са ми от отдела.....пууу...
Лошата новина, че вече стартиралата процедура по обявяването ни за държавни служители едва ли ще завърши до края на месеца, което значи че моите 2 седмици, ще станат минимум 3  Sad. Но пък после ще имам платен отпуск от минимум 110 работни дни , което значи до към средата на ноември  newsm44.....ама дано има луди да ми я дадат

Айде, лека ви вечер, мили дами  Hug

# 66
Ради, браво, че е минало гладко и приятно. Ти новите красавци не ги изпускай, нищо че не са ти в отдела Flutter

Днес имах цял ден проблеми с Интернет, гледах великолепни снимки, исках да пиша коментари - дали са се записали, нямам идея... Скъсах си нервите, сложих си Мозила, промяна няма и изобщо не знам как да се оправя .
Интернет провайдърите ме одрусаха 20 лева за да ми кажат, че проблемът не е в тях - сиреч да се оправям сама, защото е или от рутера, или от компютрите в къщи.    newsm78 абе, щура работа

# 67
Ламята, отлично те разбирам с Интернета. Колкото и пъти да се обадя, когато има проблем, отговора е "Заради рутера е." #Cussing out
Днес срещнах в Борисовата Стайл, заедно с мъжа и и двете госпожици. Бяха ги  натоварили на столчетата на колелата си отзад и отиваха на лодките. Голям кеф е това столче за децата.
Марини, радвам се че сте изкарали добре в Магнито.
Смут, браво за ПРД. Дано и другите да минат така леко.
Аз пък съм в голямо чудене, кога и къде да заведем Дари на море? Гледам по цял ден оферти и само се разколебавам.
Утре пък, живот и здраве съм на мач. Аз май не си признах, като обсъждахме хобитата, че съм голям фен на ЦСКА. Което дължа на баща ми, който ме мъкне от 3 годишна по стадионите. И аз до преди да родя ходех почти на всеки мач на ЦСКА. Та утре съм на ЦСКА-Левски.

# 68
Влизам само да дам линк за снимките отново, в мен е проблема, че съм ги пуснала за разглеждане само за контактите си, не нарочно де  Confused- http://denisimo.multiply.com/photos/album/21/4RD_-2_Mila_Ani_#1
Аз пък съм фенка на Левски, нищо че майка ми от ЦСКА, а баща ми от Славия  #Crazy За сметка на това живеем на 2 крачки от стадиона на Спартак Варна и честичко с мъжо си ходим по мачове, само дето те са доооста слабички последните години  #Cussing out

# 69
Голямо затишие, май е време и аз да се разпиша  Mr. Green.

Честито на завърналите се работарки - много е гадно, нали  Laughing. Майтапа на страна, обаче този път хич не ми се връща пак бързо на работа, но изгледите са точно за обратното  Rolling Eyes. Иска ми се да тегля една м..на и каквото стане, ама пуста съвест  Sick

Честит имен ден на голееееми патерици и на милите ни Иринки, Герганки и всички половинки - именници  Hug

Моя 45-дневен болничен започна края на април, но аз още си се подвизавам за по няколко часа в офиса - луд умора няма, пък и не знам какво ще правя иначе по цял ден - децата ни правят луди като са с променено ежедневие, демек като са с детегледачката и още някой  Crazy. И в такива моменти, просто искам да сложа шапка-невидимка и да изчезна - то нито работа може да се свърши, нито да си полежа, нито да си почета спокойно в интернет нещо  Whistling

Бобо се оказа изключително музикален - припява честичко разни мелодии, които се разпознават учудващо лесно. Има още да работи по текстовете, но и това ще дойде  Joy

Спирам, че ще ме намразите с толкова време за четене, което ви заемам  Blush

# 70
Привет,

днес бях на изпит по семейно и наследствено, от сутринта проблеми, първо проблем с колата, после ме сложиха на първият чин, после гадни въпроси, все едно си в затвор, ако имаш нещо грешно  и две, ама сега ми съобщиха че имам 3 , доста зле , но е нещо като се има предвит трудността на преподавателя и като се има предвит ученето ми с Даная, вечар бях в приятелката си да учим и общо взето това беше !

Хубав ден

# 71
  • София
Браво, Клер  Hug Честно не знам как смогвате да учите с децата. Аз нямам време и книга да чета даже.

Аз съм яко на вълна морска почивка, кандидатстваме за карта за база на МВР, за което шанса ни е минимален и за това ровя да търся нормални предложения за море. Ще ми се да изкараме една хубава почивка.

Иначе вчера направихме една страхота разходка до Рилския манастир и обяд в едно ресторанче преди него. Супер ни се отрази.
Аз утре пътувам за Брюксел, ама даже багаж не съм си спретнала още, но мъжете ме оставиха да се наспя тази сутрин, че нощес ще ставам в 3 ч.  Tired

Хубав дени чудесно настроение в този прекрасен слънчев ден.

# 72
Клер, за някои изпити 3-ката си е направо 6+, а ти така или иначе си нашата гордост с толкова изпити, така че - Браво!  Hug

Кати, какво имаш предвид под 'нормална' почивка? То много зависи какъв тип търсиш - само за нощуване, включено ядене или затворен тип и AI... А има и такива тип бунгала-къщички, които са все едно си на къмпинг, но не спиш на палатка или в каравана  Peace

Лятната почивка, ние тази година сме в разделен формат - момчетата ще ходят първо за една седмица във Велинград с детегледачката и едната баба (да си прави костни процедури  Crazy), а месец по-късно ще ги пратим и 8-9 дни на Елените пак с детегледачката и другата баба, а ние пре този втори период ще сме с бебка в Турция  Mr. Green. Много искахме да сме всички, обаче ние искаме в Турция, а за вземем и момчетата излиза бая солено, защото там трябва и поне още един възрастен + че няма да е никаква почивка  Whistling

# 73
  • София

Кати, какво имаш предвид под 'нормална' почивка? То много зависи какъв тип търсиш - само за нощуване, включено ядене или затворен тип и AI... А има и такива тип бунгала-къщички, които са все едно си на къмпинг, но не спиш на палатка или в каравана  Peace

Ами какво... искам д аотидем за поне 6-7 нощувки, на сравнително нормални цени, предпочитам на тихо и спокойно място, да е подходящо за децата. Сега ровя, търся, сравнявам, запалила съм се по Ол Инклузив-а, но мъж ми като види цените и му става лошо. Та се опитвам да намеря някакво компромисно решение (естествено надеждата за станцията на МВР все още остава поне за седмица-две, когато ще излязат резултатите от класирането - все едно сме на изпит  ooooh! , но искам да сме подготвени и ако не ни огрее да имаме вече вариант, защото не искам пак почивка в последния момент).

# 74
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Кати ние миналата година бяхме в Черноморец - AI на много прилични цени. Сега чакам потвърждение дали имат свободни места и ще водим тази година и майка ми и баща ми.

Общи условия

Активация на акаунт