АПРИЛските ни малчугани от празнични емоции са обладани

• 18 694
  • 293
  •   1
Отговори
# 30
НАБЪРЗО ДА ПОЧЕРПЯ, НАЛИ СЪМ ИРИНА, А ПЪК ПЛЕМЕННИЧКАТА МИ Е МИРА - И ТЯ ДНЕС ПРАЗНУВА!

Адашче, мило, много съм трогната от SMS-а ти. Много хора се сетиха за мен, само мъжът ми ме забрави  Mr. Green

# 31
Голяма съм овчица
МАРИНИ, СЛЪНЦЕ - ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО. МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ ВИ ЖЕЛАЯ.

# 32
Честит имен ден, мили приятелки Марини и Слънчице! Желая Ви много любов и уважение!

# 33
Честит имен ден, наши Иринки! Със здраве да носите хубавите имена!

Марини, здравей от родна наша земя! Hug Да ви е за здраве поливния дъжд!

Раче, благодарим, че ни даде ново поле за писане!

....нека празниците продължат.....

# 34
Честит имен ден на Марини и Слънце! Бъдете здрави и щастливи, обградени с много любов и детски смях!Днес един приятел и на мен ми честити имен ден, така и не успях да го убедя че нямам
Нямам търпение утре да си видя детето след няколкодневна раздяла Simple Smile
Гърнето знаем за какво е, седи си на него без проблем, но понякога свършва нчкоя и друга работа в памперса.  Не я притискам много, когато тогава..Мисля като се стопли повече и да хвърляме памперса
За яслата, като цяло съм доволна от лелките. Особено едната лелка, която се оказа, че е и приятелка с нашата педиатърка. Но естествено не мога никога да бъда напълно спокойна.
Лека вечер

# 35
  • Варна
Честит имен ден на Марини и Слънце! Бъдете здрави и щастливи!  bouquet  bouquet  bouquet

# 36
  • Попово
Честит имен ден на всички със звучните имена Ирина, Мира, Георги и Гергана   bouquet
и скромна пчерпка за милото ни синче Генчо  Heart Eyes

# 37
Честит имен ден на всички , да ви е живо и здраво името !

# 38
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ - ИМЕНИЦИ, ВОЕННИ И ВЪОБЩЕ НА ВСИЧКИ ХРАБРЕЦИ! Wink
Благодаря за вчерашните пожелания! Hug

# 39
  • Beyond the Frontiers

Честит имен ден на днешните и на вчерашните именници! днес.

Лек път на всички днес.

Аз също ще изоставя форума за няколко дена, утре рано заминавам по работа в Гърция.

# 40

ЧЕСТИТ ВИ ПРАЗНИК - СВЕТЪЛ ДЕН ГЕРГЬОВДЕН!

PePeNa - Специално да нацелуваш и наглезиш бате Генчо.  Hug

Благодаря ви, приятелки, за милите пожелания

# 41
4естит празник на вси4ки празнува6ти и не пранува6ти  Hug  bouquet
аз дори не бях разбрала 4е има нова тема  Embarassed
запо4вам да броя дните ве4е до прибирането ни  Grinning

# 42
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! Със здраве да носите имената си и нека късметът и щастието винаги бъдат с вас!

Специални поздрави за бате Генчо!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИРИНКИТЕ (с малко закъснение)! Бъдете винаги обичани и обичащи, момичета.   bouquet

Марини, добре дошла на родна земя!

# 43
Честит имен ден на чаровните ни Ирини и на всички,носещи това красиво име!Макар и на патерици,мили приятелки,приемете нашите целувки и пожелания за здраве и много късмет!
Честит празник на всички,носещи името Георги,Генчо,Гергана ....Само с добро да се споменава името ви и само добро да ви носи!
За всички вас:
Марини,ще се радвам да ми отвориш очите малко в подготовката на темите Hug,сега успях само копи и пейст да направя  EmbarassedИ...добре дошли на родна земя...,а лятото и към Варна да прескочите. Hug
Ели,макар и по работа-приятни емоции в Гърция! Hug Hug Hug
Ninjtie,как си....не си писала скоро.....очакваме с теб и нямаме търпение Heart Eyes
Приятни почивни дни и весели празници,мили мои дружки!Целувки от нас! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 44
Ето ни и нас Simple Smile

Честито на всички, които тези дни са имали повод да празнуват и черпят!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт