Рожден ден празнуват сега, нашите двегодишни, МАЙСКИ деца!

• 15 177
  • 287
  •   1
Отговори
# 15
 HugЧестит Рожден Ден на Бояна, Габи и Еми! Да растат здрави и усмихнати деца!  bouquet

# 16
Честит рожден ден Габи, Еми и Бояна!
Бъдете весели деца, и много , много послушни! Hug

# 17
  • Варна
Предния пост беше моя, извинете не смених ника Hug

# 18
Честит Рожден Ден на всички рожденицида са живи и здрави и все така весели.
She_R честито леко и безаварийно.

# 19
4естито на дидка и янче и малките фъстъ4ки и на дреугото рождени4е Hug

4естита лека и безаварийна кола на румка  bouquet

# 20
честит рожден ден на бояна,габи и еми!

# 21
Еха имаме си подобрена 1ва стр, She_R  Благодаря ти Много   bouquet,Много е Хубав  Party Heart Eyes Hug

# 22
Подаръците: Дървен пъзел(много се занимава с него, но вече научи местата на всички елементи и като всяка друга играчка ще потъне в коша-жаба); дрешките за РД и целия РД Mr. Green

# 23
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ.  newsm59

# 24
а защо нямаме вьзможност да гласуваме с повече опции  Mr. Green

# 25
ina - начи тряаа си съберем мъжете заедно.пък ако твоят е и мухар, съвсем лаф ще стане. риболовът беше причината филков да настоява за возило джип - да ходел по реката с колата. не че има време да ходи, но поне подходяща кола има  Mr. Green

ние се прибрахме в сф и ще съм по-редовна в писане/четене.
за нас - пипа пак има мистериозна Т, стигаща на моменти до 39. сега ще я водим на лекар, че русенските нещо не ги бива. аз си имам съмнения за инф. мунонуклеоза, че и лимфите по слабините ми едреят, пък да видим какво ще излезе.

Последна редакция: пн, 04 май 2009, 09:52 от маик

# 26
Днес денят е пълен с рожденници newsm44

Честит да е рожденният ден на Дани, Любчо, Гери, Дейвид, Теди и Валери. Растете здрави, послушни, усмихнати и добри Heart Eyes

Маик, дано не е нещо сериозно Praynig

# 27
е същото е. не-заразно, с подути лимфи и с висока Т. минава от самосебе си, дава се имуно-подсилващи и темепературо-понижаващи, за да помогнат по-бързо да мине. ама и аз съм един спец станала, а  Mr. Green

честито да е на всички днешни мами-героини. да са им здрави децата и кротки мъжете    bouquet

# 28
Здравейте:)))
Черпя виртуално за рождения ден на Любо. НИе чакаме гости, а той а навън с баща си:)))ПОсле ще ви постна снимки на домашно изработената ми торта- животинките не са сопучливи.....не ме биваше едно време с пластелина, защо ли си мислех, че сега ще измайсторя нещо уникалллно:)))))Дано само е вкусна.

Весел празник на другите малки рожденници:)

# 29
  • Варна
Честит рожден ден на всички днешни малки рожденници!

Честит рожден ден , Данче!

Общи условия

Активация на акаунт