Рожден ден празнуват сега, нашите двегодишни, МАЙСКИ деца!

• 15 187
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Честито на всички рожденици да са живи и здрави и безгрижно детсво  Heart Eyes

kati_95 Честита ти книжка и безавариино  Peace
rali4ka85 добре, че на дребното му няма нищо  Hug

# 46
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ.  Да са здрави и щастливи.
Честит имен ден и на именниците.

# 47
Честит втори рожден ден на:Яна - на мама Mina21 ;Мартин - на мама kakichka; Йоанна - на мама Shemetkа; Радостин - на мама vavka.Да са здрави и добрички!

Минавам да ви почерпя за имения ден на мъжа ми.Да е честито името на всички,които празнуват днес.
Потапям се дълбоко в кухнята.Карчита-направих бисквитената торта,стана супер  bouquetНе съм сладкарка,но се получи.

# 48
  • Бургас
Честит рожден ден на всички рожденници  Hug.
Да са много щастливи , здрави и обичани

Честито и на всички именниици и празнуващи днес  bouquet
Супермама как е малкия, надявам се вече да е по добре.
Ние по празниците бяхме на село за 4 дена. На малката много и харесва там. И понеже селото е на 20 км от Малко Търново единия ден "отскочихме" до Турция. Разходихме се до Лозенград, Одрин и накрая да не сме "капо" минахме през пазара на Чорлу. Както се казва "г...з" път да види  Mr. Green, но съм доволна.
Ето малко снимки и от нас http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12048013
Хубав ден на всички
  bouquet

П.С. И малко снимки от Турция http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12048773

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 14:56 от tini7

# 49
Честито на всички именици! Да са живи и здрави!
Страхотни снимки на майските сладури, всички толкова много са пораснали Simple Smile

# 50
тайни - 18тата снимка е супер добра  Peace

ние днес бяхме на парада. камен хем се кефи на самолетите, хем се разрева от страх  Wink

# 51
Писах, писах и затворих страницата. Накратко:
Честит рожден ден на всички наши рожденничета от последните дни!
Ние се прибрахме, колата остана в Ловеч - пак се счупи Crazy Но пък си изкарахме страхотно - играх федербал, скачах на въже Whistling и стрелях с въздушна пушка.

# 52
Честит празник на малките рожденничета и на именяците

Нашият купон стана страхотен, от 16.30 до 20.30-21ч. и вече бяха каталясали, но се дивя на воля. Ето малко материал http://www.snimka.bg/album.php?album_id=373700

# 53
драги дами, използвам форума, за да ви метна напомняне, че на 9ти май от 16.30 часа в жк илинден ще има градинско парти по повод светлата дата /и рд на камен/. ако се чудите как да избутате съботния следобед, ще съм много радостна, ако решите да го споделите с нас.
блокът е 15, градината е отзад, зелено е, тихо е, кучета и котки обичайно няма, тревата е окосена, пясъчникът е съвсем прясно-напълнен /има капак, така че вътре излишъци разни от животинки/, дървената къщичка още не е довършена, но инак теренът е супер подходящ за дивеене на деца.
до към 30-я човек водих сметка колко броя деца и възрастни ще има, но сега вече не му знам края. така че не се притесняайте, а смелко идвайте. дано само не вали, че у дома ще ни е тесничко.
толкоз.

по тоя повод вече започнах с производството на храната  Mr. Green

# 54
ЧРД на всичски рожденици   bouquet
ние се върнахме - попътувахме до свеки, минахме през Бачково. доволна съм. снимки много, ще качвам
ядохме "ба ба", карахме крави и кози, возихме се на каручка теглена от магаре - селска идилия  Mr. Green много емоции насъбрахме

майче- поканата ти е  newsm74  costumed034 Tada прогнозите са за хубаво време, така че купона ще е супер... от тези дето дълго време след това се говорят  smile3510

# 55
4естито на празнувалите и празнуващите Hug Hug Hug Hug Hug

рали4ка, ужас - добре,4е е добре пупу Praynig

май4е,мерси за поканата  bouquet аз може би ще съм свободна и ще дойда, ако е така  Hug за мира съм сигурна,4е ще й е кеф Heart Eyes

ние утре се прибираме в сф, незнам казвала ли съм, 4е сме в сз Mr. Green в4ера мира имаше имен ден Heart Eyes моето малко кръстено на мир детенце Heart Eyes 5 май е Света Ирина, гръцката богиня на мира! поръ4ала съм тортата за рождения ден, само едно приятелче и едно бебе съм поканила с двете им майки,така някак ми е по-спокойно Flutter много ми се иска с алек и с кричо да се виждаме по-4есто, поне сме наблизо Tired мира си няма приятел4ета много, аз хи4 не се падам по градинките, като беше по-малка я водех навън да спи и да пия кафе, а си играеше вкъщи Heart Eyes а сега сме предимно на ясла Crazy знам, че тя ще си направи сама обаче, тооолкова обича дечица и вече знае по име поне 5-6 от яслата Heart Eyes

# 56
И ние днес бяхме на парада. Никол гледаше в захлас.
Да ви се похваля набързо , тази вечер ни се роди дъъъъълго чаканата племенничка. (около 5-6г.) Секциото беше за друга дата , ама то си решило да излиза днес.

# 57
  • България
Привет от нас най - после.
ЧРД на всички рожденици от миналите дни, да са много здрави и много щастливи дечица! Големи целувки!
Честито и на имениците днес!
нас ни изписаха от болницата на 04 - в понеделник- на контролната ренгенова снимка все още имаще петанца по дробчетата - та зотва сега сме все още на антибиотик, сироп и витамини. Коко прилича на дете от концлагер от Освиенцием - пет дена не можехме да вкараме нищо в устата му - на всичко викаше не и няма, дори и вода отказа дза пие.
Сега вече  (да чукна на дърво( всичко е ОК. Тази вечер пристигнахме в Сф (с дете и котка и вси багаж) и утре ми е първият работен ден ..... #Crazy
Искам да помоля да ми препоръчате педиатър - който да прослуша Коко контролно - след като свършим АБ. Аз трябва и личен доктор да му избера - ама въобще не съм ориентирана още - та ще чакам и за това предложения.
Айде сега лягам - че утре ме чака голям ден.

# 58
ЧРД На рождениците миналите дни и на всички от днес! Да ви е сладък живота, мишлета и на семействата ви също.

Исках да ви почерпя, но не  се оправям нещо с картинките тук затова чувствайте се почерпени ето линк към снимки на мястото където ще празнуваме рождения ден на Йохан-Габриел в края на месеца тъй като тогава сме решили да спретнем на селските деца и международен ден на детето.

http://picasaweb.google.com/valindustry/PrazniciNaSelo#

Днес малкия само ще почерпи в градината. Занесохме една торба с плодове, кекс и сокчета. Тортата ни е за 31.

# 59
supermama  Hug не ти е леко...кураж всяко чудо за 3 дни, добре, че Коко оздравява...
ЧРД на днешните ни рожденици Даяна - на мама  temp, Александър - на мама Gliqi, Йохан-Габриел - на мама TOPTYNA ПIЛE Z_ПАN   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт