Рожден ден празнуват сега, нашите двегодишни, МАЙСКИ деца!

• 15 188
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Честит рожден ден на Даяна - на мама  temp;Александър - на мама Gliqi;Йохан-Габриел - на мама prikazka Hug
Честит празник мили деца! nbirthday

# 61
Честит празник на Даяна, Александър и Йохан-Габриел!!! Да имат приказно детство!

# 62
чрд на днешните малко-големи слънца! да са здрави и засмени, умни и палави!

нинче, хай - значи ще ви чакам  Peace
ако се загубите, чукнете по един телефон, който е 0897 961427. не го крия, че и без туй на много места съм го писала. е, може пък и да го изтрия по-после  Wink

# 63
Честит Рожден Ден на Даяна, Александър и Йохан-Габриел- да са весели, засмени и добри деца.

Маик и ние може да се включим стига само да сме тук. Така или иначе нищо не се говори за среща тази година  Rolling Eyes

# 64
 би уелкъм  Wink

# 65
  • Перник
Честито на всички рожденници и именници, които съм пропуснала през последните дни! Бъдете здрави!

Майче, много бих искала да уважа поканата ти, но имаме градска среща на мамите от форума в събота следобед и няма как да сме на 2 места едновременно.

Карчита, с тия торти и мен вдъхновяваш. Страхотна майсторка си, а аз всеки път си мисля "дали и аз мога да направя нещо подобно???"

Супермама, ти наистина си супер, как успяваш да се справиш с всички промени и проблеми, браво! Целувки на Коко и дано вече е напълно здрав!

Мамамила, как да не се говори за среща? Ние с Лейдито измислихме датата - 13.06., остава някой да предложи място и час, да се преброим и готово  Simple Smile

Ние сме добре, помързелувахме в почивните дни, бяхме и на сватба.

# 66
Ама голяма съм шматка- уж чета всичко, а това съм го пропуснала Embarassed. А пак ли за клубче да помислим или някъде навън, сещам се ,че и мин.година ни беше такава дилемата newsm78 и клубчето остана. Аз съм с много беден стаж по клубчетата и то все са около нас, така че не мога да се включа с предложение.

# 67
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ.   bdbaloni

# 68
Ч.Р.Д на малките ни сладури( от вчера и днес)!  bouquet
Ч.И.Д на патерица на Гери на кати–95!  bouquet
Супермама Hug

# 69
kimbolina , ninochka  - онзи ден нищо му нямаше от стъклото, но днес му се насъбра и за тогава. Така е паднал отпред на главата, че целия анцуг му е в кръв, много яко е шуртяло, явно на някое камаче се е забил, като го видях корема ми се преобърна. За една седмица целия е син и цицини, вече няма свободно мяст. newsm09

# 70
Гушки за Жорко Hug

# 71
Честит празник на рожденниците!
Днес ми беше първия работен ден и не съм очарована.
Супермама много гадно с болеста на Коко но важното е че вече сте добре. Аз донякъде ти завиждам че направи такъв скок към промяната. Аз не мога да се реша но като гледам накъде вървят нешата в работата може и аз да грабна децата и да тръгна.
Гушки за Жорко

# 72
  • България
ЧРД на днешните рожденици! Много щастливо детство!  bdbaloni
Днес и моята майка също има РД - така че и по парче торта и от мен за нейно здраве.
да се отчета за първия работен ден - първо една седмица ще се обучаваме - така че всичко за сега е ОК, малко ми е далечко баче - сутринта мъжът ми ме закара - ана връщане реших да се прибера с градски транспорт- да си припомня романтиката, когато бях студентка в този огромен град... но повече няма май да се повтори - отне ми точно 55 минути .... Утре ще се пробвом с колата - вече се погледах за местенца за паркиране - щото аз за това най - много се притеснявах - и си заплюх няколко ....

коко вече е по - добре - днес баба му се е справила с гледането, само дето много вятър имаше и не можахме да се поразходим подобаващо - само до магазина и обратно - затова сега беснее в къкщи... котката и тя май бързо ще се адаптира ... пу дано всичко вече да е Ок щото ми писна (преди малко ме информираха - че старият ми работодател отказва да ми даде заплата за два месеца - щото съм си позволила лукса да го напусна ... тъй че сега джобчето ми дрънка - ама почти на нищо....то само да дме здрави - щото всичко се връща на този свят...)
Много се разприказвах....ама да споделя....лека нощ!
Много ви благодаря за подкрепата!!!!!! Hug Hug

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 21:50 от supermama

# 73
Супермама е много гадно как може такова нещо да не ти платят заплатите  #2gunfire знаеш ли че и тук българските шефове правят такива номера явно си е бг черта и на мен в бг ми се е случвало да се моля за заработената си заплата.Тук ако си бил на договор няма начин да не ти платят ще се съдят до дупка.Испанците много си търсят правата за което им се възхищавам . Успех с промяната  Hug 

Светле благодаря ти , единствения начин да разбереш е като се запретнеш и се пробваш  Peace

маик и на мен ми се присъства но смятам занеш  Rolling Eyes надалеко сме

честит рожден ден на рожденницитв   bouquet

Вчера купихме на Мая подарък за рождения ден който е сандалки на чико много хи харесвам , тя също и много добре бяга с тях  Grinning
Момичета Мая много хапе  ooooh! щипе удря се пробвах всякакви вариянти но без резолтат откакто я ухапаха в яслата през есента е агресиван към по малките деца особенно писна ми да се червя и да се извинявам  Crossing Arms , доближи ли дете след малко детето е изревало

# 74
И днес е пълно с рожденничета!
Честит празник с две свещички на Николай - на мама passion; Мира - на мама ninochka; Габриела - на мама Katia_N;Наталия - на мама rsrs; Явор на мама maria mihaylova;Доротея на мама stanislav4eto
Пожелавам им най-щастливото детство с най-щастливите родители!

Супермама успех на новата работа, а за старата не бих оставила нещата така Naughty, търси си заработеното, не ти правят подарък.
 Hug за супермена Жорко.

Общи условия

Активация на акаунт