Рожден ден празнуват сега, нашите двегодишни, МАЙСКИ деца!

• 15 179
  • 287
  •   1
Отговори
# 30
Честит рожден ден на малките вече дву-годишни сладури!!!  Hug  bouquet Hug
Румка, много е сладък първия пост!  Peace И Честито тумбалаче (сега видях линийката ти)!  Heart Eyes
Честит рожден ден , Данче!   bouquet

Кажете рецепта за детска торта (да занесем в яслата). С обикновени бисквити или все едно, но да става за малко деца.  newsm78

# 31
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕНИЦИТЕ, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ПОСЛУШНИ!   Hug 

Ние се опитваме да махнем памперса, но без резултат, ще стане на две и още ще си бъде с него. Поне сме вече без биберонка.

# 32
elph   ето тук има има една рецепта за бисквитена торта отзивите са добри за нея  Peace  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=282781.285

тук също има много идей http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=339926.0 

ако имаш въпросе насреща съм ще помагам

ето я и последната ми торта

честит рожден ден на Дани, Любчо, Гери, Дейвид, Теди и Валери.

Последна редакция: пн, 04 май 2009, 16:07 от kar4ita

# 33
kar4ita, мерси.

# 34
4estiti ни рождени4ета  Hug

дан4е, 4рд!!!!!!! ари разпиши се нещо?!?!?!??!

за мира и тази г има подарък албум със снимките, миналата бяха 300, сега 200 Crazy ултрамн му се кефи и познава ВСИЧКИ чичовци, лели и дечица от него Heart Eyes

# 35
Честит рожден ден на малката принцеса Мила!  Hug Да расте много здрава, гушкана и обичана! Майче, честит празник и на теб, да си жива и здрава да се радваш на малкото си съкровище, да приемаш с усмивка пакостите и изследователския дух на малката госпожица!  Hug   bouquet
Честит рожден ден  и на Сияна, и на всичко сладури, които пропуснах да поздравя! Много здраве и радости на дечицата и на мамите!  Hug

# 36
честит рожден ден на Мила и Сияна

# 37
Една късна почерпка от нас за РД на Теди.
Ето я с тортата малката ТедиРДто сега прези малко свърши и точно пооправих и едно една прясна снимка с тортата и Рожденичката.Утре още снимки ще кача и ще разказвам за сега лягам  ooooh! Crazy Hug

# 38
ЧРД н Мила и Сияна, да са живи и здрави и много послушни  bouquet

Празника мина много добре, децата останаха много доволни Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 16:34 от diancheto

# 39
Благодаря ви, много мило ми стана Heart Eyes
Хайде почерпете се:  

Честит Рожден ден и на Сияна Heart Eyes

# 40
Честит рожден ден на(почвам ги наред Mr. Green)Любо, Гери, Дейвид, Мериян, Павел, Пресиан, Даниела, Валери, Теди, Мила и Сияна!
 Да сте здрави и щастливи малки палавници! Поздрави на мамите и по-често да се разписват при нас Hug Wink

# 41
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИЛА И СИЯНА         bdbaloni

# 42
Здравейте от мен!
Точно преди празниците ни спряха интернета и докато го пуснем изпуснах рожденниците.
Честито на малките палавници - да са живи, здрави и много послушни и да радват много мама и тате!
Ние изкарахме така да се каже не много добре рожденния ден. Малката я хвана някакъв грип от тези летните с повръщане и беше доста кисела да не говорим че днес сутринта и малко Т вдигна но вече е добре. Надявам се поне иненния ден да мине о.к.А на всичкото отгоре и ние с баща и прехванахме от нея та сега всички сме болни без баткото.
Весело изкарване на всички празнуващи. Много хубави рожденници, торти и мами.
А на Карчита адмирации - срахотна сладкарка е. Ще  взема и аз да се пробвам нещо да направя направо ме вдъхновява.
А и последно да се похваля - на 30.04 взех книжка. Сега остава да се науча да карам като истински профисионалист Laughing

# 43
Честито на всички рожденици! Да са живи и здрави и да слушат мама и тате!

Ние сме на Силистра и тук нямаме постоянен интернет, така че ще влизам по рядко докато сме тук.
Ето малко снимки от нас: http://www.facebook.com/album.php?aid=73556&id=738004294&l=ff8f1d3055

# 44
 newsm59  и на днешните рожденници!

kati_95 честита книжка и безавариино каране, НА НАС КАКВО НИ СЕ СЛУЧИ ПРЕДИ 30 МИН., Жори счупи с главата стъклото на вратата на терасата  #Crazy, малкия дявол, на него нищо му няма.

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 21:20 от rali4ka85

Общи условия

Активация на акаунт