След празника на А, Бе, Ве във ваканция ще сме! (1кл.)

• 21 881
  • 316
  •   1
Отговори
# 105
  • На черешата
Хапя , а нещо като снимки на двете русалки не се ли сети да направиш ?  Rolling Eyes
 Моето гардже отпусна ли се най-накрая?  Mr. Green

# 106
Фантич, не знам в кой хотел са, но било хубаво Simple Smile

# 107
  • Варна
Мами, някой да се е сблъсквал с изискванията на ДАИ за превоз на деца?
Днес ааааха да се успокоя, че съм вече готова с организацията на Игралница-занималница и собственикът на транспортната фирма ме изненада, че при екскурзии извън града за всяка екскурзия се изисква заверен от ДАИ списък МАЙ... Crazy Ами че ние всеки ден ще сме извън града. В рамките на 10-20 километра разбира се, но извън града. Мога ли всеки ден да ходя да заверявам списъци?! Толкова нещо прехвърлих предварително, но никъде не срещнах подобно изискване. Ако някой знае нещо или къде да търся, ще съм страшно благодарна  Hug

# 108
Ili: Направо питай в ДАЙ,дали го искат. Много сте избързали с книжките ,няма ли да ги забрави или обърка.

Нашите ще ги водят за ваканцията в Трявна.
Свидетелствата ще ги раздават в един от музейте на Варна.
Лека

# 109
  • Варна
Абе ще питам аз утре в ДАИ, но не ме свърта откакто ми го сервираха към 5 следобед... Simple Smile
А за книжките...ще позабрави вероятно, но затова си има "Сладкодумни страници" с откъси. Пък и във втори клас не работят с цялото произведение, а с отделни глави. Да сме прочели цялото, като наближава изучаването му, ще ползваме "страниците" за опресняване на спомените Simple Smile
И на нашите ще им раздават свидетелствата в Музея на Варна, където е преместена сега класната стая от Музея на Възраждането.

# 110
  • София
При нас се очертава сериозен проблем в междучасията.По-голямата част от момчетата всяко междучасие пеят с пълно гърло песни от агитката на Левски и при това меко казано нецензурни Shocked.Росен едва му дава сърце да ми ги каже в подробности,но определено му е неприятно.Днес мъж ми е казал на госпожата,но се съмнявам ,че нещо съществено ще се промени.
Иначе ще имат някакво тържество за края на уч.година,но още не се знае дали ще е на 21 или 22 ри май.Росен учи реплики,щял да бъде"Защоткото"-тамън му отива Mr. Green

# 111
При нас се очертава сериозен проблем в междучасията.По-голямата част от момчетата всяко междучасие пеят с пълно гърло песни от агитката на Левски и при това меко казано нецензурни Shocked.

liani това е доста неприятно и обезпокоително, не самите песни и няма значение чия е агитката, но като тенденция .... дано се намери начин да се реши проблема.

# 112
  • нейде там, където ....
Денят е прекрасен, нали?

Освен останалите поводи за радост - излязоха резултатите от Националния тест на СБНУ. Петьо е с максимален брой точки.  bowuu
Ще има и награда, по негов избор. За сега се е спрял на "обяд с мама в работен ден". Леко се отървах.  Laughing

# 113
  • На черешата
За сега се е спрял на "обяд с мама в работен ден". Леко се отървах.  Laughing

Дарина тази награда я получава често, нали учи срещу работата ми. Mr. Green За нейна радост обядва с мама и колегите и често, умира си от кеф детето. Laughing

# 114
  • София
jd, поне сравнително "евтина" награда си е избрал Simple Smile

В у-щето на Дияна май нямаше участници в нац. тест.
Нямат и агитки, които да пеят. В противен случай и тя да им приглася, но не в нецензурните песни.

# 115
  • нейде там, където ....
Да, доста по-евтино от очакваното.
И на мен ми е близо до работа, но не го правим често. По-рядко, че да е по-сладко. Simple Smile Замислям се дали да не минем през София прес, все пак.

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 15:56 от jd

# 116
Утре ще ходят на екскурзия в Копривщица. За един ден само. Гъз път да види  Laughing
В понеделник и вторник няма да учат и завършват в петък. Цифром и словом Гарганела има още 2 учебни дни  smile3529

След това ще се отърве от "унизителното" прозвище ПЪРВОЛАЧЕ   Joy

# 117
  • No Line On The Horizon
След това ще се отърве от "унизителното" прозвище ПЪРВОЛАЧЕ   Joy

Joy

Нашите ще учат утре, в събота, и другата седмица още два дни. В петък им е тържеството, но дали ще учат не разбрах.

# 118
  • София,
И ние ще почиваме в понеделник и вторник, но пък в събота ще си учат, другата седмица също от сряда до края мисля, за тържество нищо не са казали още newsm78. А после пък заминават и на Зелено училище, което ще рече, че целият май е пълен. Hug

# 119
Е ние вече решихме, ще я "почерпим" бубка с една екскурзия до Италия за старанието през първата учебна година - засега още я уточняваме, но със сигурност ще я осъществим в началото на юни.Госпожата и без не се реши да им организира екскурзия, а пък тя много иска да отиде някъде.

Общи условия

Активация на акаунт