След празника на А, Бе, Ве във ваканция ще сме! (1кл.)

• 21 843
  • 316
  •   1
Отговори
# 45
  • На черешата
Привет и от нас, завърнахме се вече...
За подарък бях решила да и взема ролери,тя обаче ги пожела за 1-и юни и сега пак съм в стартова позиция.Не знам с какво да я зарадвам?
Иначе в понеделник заминава на Зелено училище. Малката я оставихме при баба и,така че с баща и ще сме ергени.  Mr. Green

# 46
Здравейте момичета и ние се завърнахме  Hug
Ето малко снимки от вчерашния празник http://www.snimka.bg/album.php?album_id=374142
Миранда само четеше приказки от Приказния буквар нищо не е писала .Снощи като се прибрахме написахме набързо и това беше подготовката ни за днес

# 47
ZuziM направо ми се прииска да съм била на твое място,почивката ви изглежда приказно -  май много хубово сте си изкарали?

# 48
Утре няма да се учи.На нас 18 и 19 също са ни не учебни дни(голямите имат матури #2gunfire #Cussing outвъпреки че не виждам това какво общо има с 1 класниците ooooh!.На 12 ти имаме родителска среща а на 22 ри завършваме.Госпожата е казала на синковеца че Като най примерно дете тои и съкилийника му от зеленото (най -добрия му френд) ще получат награда за най отговорни деца и най чиста стая останах като гръмната

# 49
Утре няма да се учи.На нас 18 и 19 също са ни не учебни дни(голямите имат матури #2gunfire #Cussing outвъпреки че не виждам това какво общо има с 1 класниците ooooh!.На 12 ти имаме родителска среща а на 22 ри завършваме.Госпожата е казала на синковеца че Като най примерно дете тои и съкилийника му от зеленото (най -добрия му френд) ще получат награда за най отговорни деца и най чиста стая останах като гръмната

И при нас 18-ти и 19-ти са неучебни. И свършваме на 22.05 - кога дойде  Mr. Green да са живи и здрави и да видим какво ще мислим за вакацията.
Орхидейка - честита ви награда нас не ни грозят "подобни опасности" - като отговорни деца и чиста стая  Flutter Crazy

# 50
  • София
Здравейте! Най накрая успях да ви изчета.Ние се завърнахме на 6 май изкарахме много добре само последния ден Станислава се разболя.Хвана някакъв вирус с повръщане и разстройство, чак днес вече се почувства по добре.Вчера и свекърва ми се разболяла,днес пък племенницата.
И при нас 18 и 19 са почивни дни,свършват на 22 май.Още малко остана.

# 51
  • Варна
Ние получихме лИбезна бележка, че 18 и 19 са неучебни, но присъствени дни и на 18-ти ще ходят на екскурзия до еко-парка на св.Константин и Елена. Дето се вика "на финалната права сме, мами" Mr. Green
На нас ни предстои вътрешен изпит по математика, от чиито резултати ще зависи кой ще бъде включен в СИП математика следващата година. Богдан ми рече "Не се притеснявай! Няма да са трудни задачите." И аз слушам и не се притеснявам  Joy

# 52
здравейте
отдавна не съм писала

Добре сме ,избутваме последните учебни дни.
Габи също няма да е на училище 18 и 19
на 21 е теста й по англ език за ниво
22 е тържеството
Лятно училище има в самото ни училище -смятам да я пусна за 2 седмици
после заминаваме на Приморско Party
Чакам само изпитите на сина и записванията  Praynig Praynig
Дано успее на 1 класиране да влезе  Praynig
Стискайте палци  Laughing

# 53
И при нас 18 и 19 май са не учебни дни. На 21-ви е празника на училището(също не учебен ден). Тържеството за края на учебната година ще бъде в театър "Ариел" на 22.05.2009 год.

# 54
Ха ili_yordanova за това ли бил този тест, пък аз се чудех за какво е. Ееее слава богу тук Лъчи се е представил на ниво има само една дребна грешчица вече не помня каква и оценката му е 6, но не бях чула че ще има СИП с математика - дано е така Peace

Иначе за нас на практика учебната година приключи в понеделник заминават на зелено училище до петък, на 18-ти и 19-ти няма да учат, а на 22 -ри е тържеството за края на учебната година. Имаме още 2 учебни дни, в които няма да се взима нов материал.

lili28 на едно тържество сме явно и ние сме в Ариел на 22.05  Peace

Мънки
- стискаме ви палци  Peace

# 55
Момичета, знаете ли кога ще е турнира по шах към ЦСКА - в събота или неделя?

# 56
lili28 на едно тържество сме явно и ние сме в Ариел на 22.05  Peace
Явно ще бъдат в различни часове, че доколкото разбрах театъра е малък и няма как да събере толкова много деца. Вие знаете ли от колко часа ще бъде вашето тържество?

# 57
lili28 да наистина е малък театъра, ние сме в късния следобяд по-скоро привечер 19.00 часа е нашето тържество.

# 58
Добро утро от мен!!! И да си починете събота и неделя  Laughing

При нас за тържество още нищо не съм чула. Детето отиде на състезание по математика и сега стискав палци  Peace
Мънки: и за твоето голямо детенце Wink

# 59
Тържеството на Крис ще бъде на някакаво детско заведение. Така решихме, че ще е по-добре отколкото да се гъчкат в стаята. Да се надивеят на воля.
Събраха ни  по 15 лв.за почерпката и заведението.

Задачите, за които писах така и не можах да ви препиша, защото госпожата ги събрала.

Но тук набързо ви пускам  други 3 интересни, но не чак толкова трудни задачки за почивните дни да не е без нищо:

*Силвана купила за рождения ден на сестра си 7 червени карамфила, с 2 повече-жълти и бели-с 6 по-малко от жълтите. Направила букет, броят на карамфилите на който отговаря на годините на сестра й. На колко години е сестра й?

*Книжката на Сашко е от 20 стр..Всеки ден той прочита по 5 стр.За колко дни той ще прочете книжката си?

*Сборът на дължините на старните на триъгълник е 18 см. Едната му старна е 6 см., а другата-с 2 см. по-дълга. Намери дължината на третата старна.

На всички приятни почивни, слънчеви дни !
 Hug

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 14:52 от _Venera

Общи условия

Активация на акаунт