След празника на А, Бе, Ве във ваканция ще сме! (1кл.)

• 21 874
  • 316
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте и от нас,отдавна не съм писала но пък ви чета редовно  Hug
И ние няма да учим на 18 и 19 и приключваме с училището на 21  Crazy
кога мина това време, вече сме настроени ваканционно  Mr. Green
Лек и спокоен ден на всички  Hug

# 61
Venera от къде ги намираш тези страхотни задачки?
Аника  Hug къде се загуби бе девойко, приближаваш ли оригинала към снимката в аватара  Wink Wink Wink Wink Wink мммммм Flutter Mr. Green

# 62
Лениии  Hug Hug Hug тук съм мила постоянно ви чета когато имам време,
а то напоследък ми е доста ценно  Hug
за аватара  Wink  се стремим към него  Wink Heart Eyes

# 63
  • София
Росенчо пък няма да учат в понеделник.Ще имат празник на училището-концерт,състезания със задачки,рисунки с цветни тебешири по асфалт и др. интересни нещица,а вечерта ще има голям коцерт на училището в "Лиляна Димитрова"-купихме покани.

Venera,благодаря за задачките smile3525,направила със цяла папка специално за задачките които си пускала и му ги давам отвреме на време да решава.Много са интересни.

Ние току що се прибрахме от зоопарка.Децата се натичаха и надивяха,носихме на животните ябълки и ги храниха.Беше слънчево,топло и много весело.

# 64
  • Варна
Привет и от мен!
Малко остана до края на годината, вече чакаме с нетърпение ваканцията. Днес заведох и двамата ученика на последното състезание за годината по математика, сега остава да видим как са се справили този  път.
Приятен уикенд!

# 65
  • No Line On The Horizon
Здравейте и от мен  Grinning
Не знам кога ще ни е тържеството, не са ни казали за 16 нищо, както и за дните на матурите дали ще се учи.
Днес ги водих в София в Зоопарка и много им хареса. Нали в Пловдив е затворена Зоологическата градина.

# 66
Привет момичета,

Ето че след голямата почивка и голяяяяма ваканция се задава  Grinning  Ние сме в чудене какво да го правим змея цяло лято. То че ще се гостува при баба и дядо е ясно, ама 2 месеца ще му омръзне там, щото си няма другари. Та се чудехмеа, ако през юни остане тука, дали да не го запишем на някое лятно училище. Бианка беше дала линк преди страница-две на лятна занималня. Но пък на мен ми се иска нещо с повече игри и занимания навън. Ако имате опит, давайте инфо  Hug
Венера, много хубави задачи. Теди искаше още  Laughing
Засега не са ни съобщавали, че 18 и 19 са неучебни. Но сме на родителска във вторник, та ще видим, де. За тържество също още нищо не знам, освен че се готви програма - на български и на английски  bowuu

# 67
  • София
Бяхме за 2 дена в провинцията, инцидентно. Дияна нещо не искаше да се разхожда на чист въздух. Цялата е изпохапана, най-вероятно от бълхи. Май успя да се навре при кокошките.
Сега цяла седмица няма да мога да я оправя от обрива.

# 68
  • Варна
Нас пък с Богдан ни е обхванала еуфорията покрай подготовката на Игралница-занималница за лятната ваканция. Явно е заразно и той много се е запалил. Вчера решил да изпробва вече купените играчки и равносметката е с една топка по-малко  Laughing

# 69
Здравейте и от мен.И аз отдавна не съм писала, но ви следя с удоволствие.И при нас 18 и 19 са неучебни.А в събота на 16 когато се заработва ще ходят на екскурзия до Габрово.Това е първата самостоятелна екскурзия  и е моциите са в повече Laughing.Ние също ще учим до 22 май,но тържеството ще ни е на 6 юни-такава била традицията в училището.Аз също се чудя какво да му подаря за завършването Thinking, че ни предстои и рожден ден , после юни.Абе  за една седмица три повода Crazy

# 70
Здравейте, мами,

моето дете учи в чужбина, но посещава и БГ училище, та почнах да ви следя по малко, за да си сверя часовника с това, което правят у нас първокласниците. Сега за края на учебната година са ни дали списък с книги за четене през лятото - към 7-8 книги са, между тях "Пипи дългото чорапче", "Български народни приказки", Джани Родари, Валери Петров и т.н. Като брой не са много, но ако се съберат всички страници, си е доста. Искам да ви питам какви са ви задължителните книги и според вас реално ли е да се очаква от децата самостоятелното прочитане на книга с обема на Пипи. Аз навремето я бях прочела, без да ми я иска някой, но днешните ми се струват по-други, по-малко четат като че ли. Ние от сега сме ги почнали, но повече от 5-6 странички на ден ми е нереално, и то ако настоявам. Та интересно ми е как е при вас с четенето.

# 71
  • Варна
Babina pitka добре дошла!  bouquet
И моята чете по толкова ако настоявам. От както се постопли обаче не мога да я прибера у дома, камо ли да я накарам да чете. След училище остава на площадката и пада луда игра с децата.
Още не са ни дали книгите за лятото, като ни ги кажат ще ги напишем. Simple Smile

# 72
  • Варна
Бабина питка, добре дошла!   bouquet Петьо определено няма да успее да прочете всички книжки. За това дали са много - аз като бях в първи клас имахме да четем двойно повече и до средата на лятото ги бях прочела. На една приятелка дъщеричката(първи клас) вече е прочела Пипи, но детето има огромно желание. Другото хубаво е, че чете и запомня, а Петьо и да чете после не може да каже какво е прочел... Ама това е друга тема... Ще се справим някак си.
Или, много ви се радвам на инициативата! И аз имам една подобна мечта... Ама още не съм събрала смелост да я осъществя... и не знам дали ще събера. Ще се радвам да станем част от Игралница-занималница това лято, както и да се запознаем с теб и Богдан(много хубаво име Heart Eyes)!

# 73
  • На черешата
 Дарето замина на зелено училище, малката е при баба и ние с тати сме младоженци.  Mr. Green
 Като се върне в събота ще имат тест по математика.В началото на следващата седмица е теста по английски за ниво. После имаме тържество за някакъв празник на училището и после за завършване на годината. ooooh!

# 74
  • Варна
Ето списъка, който Олинце публикува преди време:
- Йордан Радичков - "Ние врабчетата"
- Ран Босилек - "Патиланско царство"
- Карло Клоди - "Приключенията на Пинокио"
- Астрид Линдгрен - "Карлсон, който живее на покрива"
- Български народни приказки (кои обаче?!)
- "Приказки за Хитър Петър"
Беше споделила, че Вики е прочел "Пипи дългото чорапче" за 1 седмица.
Всичко зависи от детето.
Фантичка,   1dating   thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт