Re: ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 18

• 31 903
  • 477
  •   1
Отговори
# 345

В тази ситуация не знам и Валери колко адекватно щеше да реагира!
Joy абсолютно

Нямаше да иска да го освободят, щеше да си го кара като пленник. Сега шегата на страна, но аз си мислех че на Марина ще и допадне Пецата и си мислех че може да се роди там нещо, то човек не знае откъде може да изскочи зайчето. Пък и не се показа много като правила секс на сила, тя при отвличането беше по-съсипана.

# 346
Хайде, хайде, Стокхолмски синдром Wink Марина няма какво да хареса на Пецата, обаче това, че му пусна ще заздрави връзката им с Андрей. Т.е. би го разбрала, защо се е съгласил да влезе в мръсните игрички на Юри Peace
Поне аз в такава насока мисля, че ще вървят работите. Пък и нали "прекален светец и Богу не е драг", та доброто момиче на сериала трябваше нащо да се "пооцапа" Peace

Това с шалчетата е просто уникално. Крис и Валери - близнаци по шалчета. Единият със синьо, а другият с червено Mr. Green

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 22:24 от Асенцето :)

# 347
ХАХАХАХАХА Марина как cе изплаши от плъха Joy

# 348
  • София
Отново серията много ми хареса.
Да изплагиатствам на Мартин репликата, но от тази тяхна любов със Софи ме хваща захарен диабет. В началото ги харесвах.... Confused
Кой каза, че Маймуната бил тъп а? Все повече ми харесва това момче! Знае кога да си трае!
Андрей много ми хареса как игра тази серия!
Валери също! Просто изглеждаше отчаян! Страхотен актьор!
Явор ми се губеше тази серия...за съжаление!

# 349
Това с шалчетата е просто уникално. Крис и Валери - близнаци по шалчета. Единият със синьо, а другият с червено Mr. Green
Mr. Green И на мъжа ми това му направи впечатление. Двамата наистина бяха уникална гледка.  Party
В крайна сметка се оказа, че Юри е бил без жилетка.
По едно време бях почти сигурна, че Маймуната ще каже на Андрей за... чукането. Но Стойо прояви учудваща мисъл  Mr. Green
А тази Анастасия - отново й се удаде възможност да унижи Силвия и тя се възползва, естествено.  Crazy

# 350
Валери също! Просто изглеждаше отчаян! Страхотен актьор!
Ако трябва да съм честна, за пръв път тази вечер наистина много ми хареса играта му.

# 351
  Ми на,като ни липсваха Валерко и Еличка,появиха се.Направо ме уби проекта на детската стая- едно легло и шкаф и нещо като картина над леглото  Joy

# 352
  • София
Ми на,като ни липсваха Валерко и Еличка,появиха се.Направо ме уби проекта на детската стая- едно легло и шкаф и нещо като картина над леглото  Joy

Потресаващ беше проекта! ooooh!
Добре, че Крис учи медицина, а не се е захванал с архитектура и вътрешен дизайн! Joy Joy Joy

# 353
  • София
А на Софи какво й се върти в главата. Много й объркаха образа вече.
Тя дали е бременна или опитва нещо. Какво мислите,че направо съм в шах.  Rolling Eyes

# 354
  • София
А на Софи какво й се върти в главата. Много й объркаха образа вече.
Тя дали е бременна или опитва нещо. Какво мислите,че направо съм в шах.  Rolling Eyes

Аз мисля, че не е бременна, просто от това че е влюбена и идват някакви мисли за бебета. Освен това е правила аборт, което също може да е причина да е обсебена от идеята за бебе. Но съм съгласна с теб, че образа и е развит доста непоследователно, че и противоречиво на моменти! Peace

# 355
Стойо е железен, направо ме изненада. Аз не подозирах, че той може да спести на Андрей за Пецата и Марина, мислех си че ще се издъни от несъобразителност. Голям е добряк, направо по детски наивен на моменти и лошото е че е в кръга на Юри и той. Софи и Марто нещо ми идват в повече, в частност Софи.

# 356
И мен нещо взеха да ме дразнят Софи и Мартин. Андрей също не ми харесва как играе с тези стиснати зъби... Крис с проекта много ме разсмя.  Mr. Green А Стойо с всяка следваща серия все повече ми се издига в очите.  Heart Eyes

# 357
Момичета  Марина  дали  няма  да  забременее  от  Пецата. newsm78

# 358
Момичета  Марина  дали  няма  да  забременее  от  Пецата. newsm78
newsm78  И аз това си мислех снощи. Ама би било доста гадно, така че, едва ли.

# 359
Не гадно, ами направо плоско от страна на сценаристите Peace
Всички ние знаем точно каква е биологичната вероятност да се забременее така Mr. Green
Тъй че ако Марина се окаже бременна - просто ще се обадя и ще вдигна патардия Mr. Green Но първо мнооого ще се посмеем всички тук дружно Peace
Но като се замисля... Елито как забременя милото Mr. Green Само от раз (то с този неустановен "мъж" може и да няма втори път), та не се знае до къде ще го докарат с бременности Wink
Обаче да вземат две бебета за снимките Thinking бая скъпичко ще им легне Stop Най-вероятно само Елито ще си остане бременна Peace

Общи условия

Активация на акаунт