Re: ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 18

• 31 904
  • 477
  •   1
Отговори
# 330
В интерес на истината Диана Любенова е перфектна във всяко едно отношение.
Да, обаче в последно време ми се струва, че малко преиграва.  Thinking

# 331
Струва ми се, че нещата в последната серия стигнаха твърде далеч, с Андрей и всичко, което му се случи. Интересно ми е между Софи и Мартин докъде ще се развият нещата, Борис е много прозорлив.

# 332
  • Плевен
Много харесвах Дияна Любенова, преди участието й във Вип Брадър. След това не ми стои нещо добре във филма.Може би правя връзка между героя и артиста, а не трябва.

# 333
Дияна Любенова сега е в "На Кафе" при Гала, а мен много ми харесва как играе в сериала - страшна е - още отначалото е така, докато на повечето актьори им трябваше време...

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 11:29 от •ºt®eisyº•

# 334
Аз мисля, че Анастасия не харесва Софи, защото Софи я поля с нещо на партито, когато Елица припадна. И по този повод каза че е сервитьорка, не много старателна. А пък играта на Емилия, не ми харесва, тя е като на театро. Нещо в гласа и е театрално и мимиките и физиономиите, като почне да се чуди само с очи и т.н., а Белев старши май вече не шмърка като преди

беше ми много забавно това: А: "Все ги води едни елементарни"; Б: На 24 е, ти какво искаш, счетоводителка ли да си вземе"
Този Борис какви ги ръси, въпреки че може би щеше да има изгода, ако синът му си вземе счетоводителка Joy

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 11:49 от tinta

# 335
По въпроса за дрехите и прическите - на няколко пъти вече и на съвсем различни места чета или чувам, че повечето от актьорите във филма не са особено съгласни с това как изглеждат (като дрехи, стил и прически) във филма. Със сигурност това важи за Анастасия, София и Яна. Обаче стилистите на сериала били непреклонни. Тяхна била и заслугата за безумните понякога прически на Софи.

По въпроса за Анастасия - харесва ми как играе тази жена, именно, защото се откъсва от реалния си образ. Като Диана Любенова не я харесвам, дори ме дразни на моменти. Докато като Анастасия много ми допада. Това е то да "влезеш в образ", от мен има едно голямо "Браво!".

# 336
Вижте какво интервю намерих, Юри се ядосва на Биг Брадър, детето ми ми казваше че в реклама на Тойота е той, но аз не повярвах, ето и интервюто: http://www.class.bg/news/Read/article/33608_%D0%94%D0%BE%D0%B1%D … D1%8A%D1%80%D0%B0

# 337
  Нещо ми зачезна Валерко.Къде ли се покри?

# 338
Ами мъжко време е, скандали, стрелби, той е нежна душа не е за него в тез времена Wink

# 339
Ами мъжко време е, скандали, стрелби, той е нежна душа не е за него в тез времена Wink

Добре казано Peace
Там само здравите мацки като Марина издържат... другите "момичета" някак не се чувстват в свои води Wink

# 340

Добре казано Peace
Там само здравите мацки като Марина издържат... другите "момичета" някак не се чувстват в свои води Wink
Обаче Валери не би дал дупе срещу празни обещания ахахаха
само глупавка жена като Марина..

# 341
  • София

Е, чак глупава...просто е под стрес. Ако мислеше разумно нямаше да повярва!
В тази ситуация не знам и Валери колко адекватно щеше да реагира!

# 342

Е, чак глупава...просто е под стрес. Ако мислеше разумно нямаше да повярва!
Едва ли.
Мисля си, че измислиха това Марина да "даде" на Пецата, за да има основателна причина тя да скъса с Андрей.

п.с. Диана се е взела малко повече насериозно, отколкото трябва. Мдам, преиграва.

# 343

Joy абсолютно

# 344
  • Луната ни пази
Не дават страданията на Елица, което е супеееееер! На мен сериала ми е по-готин без нея  Blush
а , не само на теб  Stop
Съгласна!

Общи условия

Активация на акаунт