Re: ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 18

• 31 907
  • 477
  •   1
Отговори
# 315
не беше от добри чувства, ама горкия Андро дори пък не очакваше, а тази помощ още повече го въвлича. Защото после щеше да му го натяква и само да му казва че му дължи. Той Мартин колко трудно се отърва от него че е по-чепат характер.

Ми то какъвто Васил, такава и майката, тя пък е една нервозна, някак си ме натоварва като я гледам все за Ехо-Савекс си мисля. На мен и двамата си ми неприятни.

На Юри май не му течеше кръв, май за съжаление ще тормози Андрей. А Димитър човека, вече се е хванал за главата с тия неговите деца. За него почивен ден няма, всеки ден някакви проблеми, но ми харесва че се доверява на Явор, в началото на сериала само се караше с него.

# 316
Мисля, че Юри беше с бронежилетка под дрехите. Поне при стрелбата така ми се видя. Едва ли би тръгнал гол да си спасява паричките.
Да, и според мъжа ми, имаше бронежилетка. Звучи логично, наистина.
На мен обаче ми се стори, че текна кръв  newsm78

# 317
  • София
Едва ли е кръв, По-скоро така изглежда при стрелба нарушаването на кевларения пълнеж на жилетката. При рана на това място - има голяма кръвозагуба и трудно ще оживее докато го спасят.

# 318
Уффф  кой номер беше серията newsm78
Много сте готини мацки,чета ви с удоволствие Hug

# 319
  • Варна
И според мен Юри беше с жилетка

# 320
  Май беше 97.Ще оцелее Юри според мен.Кой иначе ще тормози Андрей.Не може да спре до тук развитието в отношенията им.Да не стане така,че после Андрей да търси как да се спасява от Юри.

# 321
Ми то какъвто Васил, такава и майката, тя пък е една нервозна, някак си ме натоварва като я гледам все за Ехо-Савекс си мисля. На мен и двамата си ми неприятни.

Ох ,как ме разсмя  рано- рано тази сутрин с този пост,иначе и на мен тези двамата не са ми приятни а актрисата  имам усещането ,че не се е отпуснала достатъчно ,на моменти просто е изкуствена ,иначе си права все ми е пред очите онази реклама за прахта за пране. smile3521 newsm62

# 322
  • Варна
Уффф  кой номер беше серията newsm78
Много сте готини мацки,чета ви с удоволствие Hug

97 серия беше.

# 323
Горкият Андрей,горкият Андрей------ами Марина,заради него какво ли не изтърпя,та накрая и с противния Пеца трябваше да преспи.Защо не вземе да му бие шута незнам,само проблеми с него.
Много ми стана мъчно за Надето,когато гледаше снимката на Марина като малка. Cry
Този Явор защо го обличат с такива дрехи???????? Направо се чудя и мая,все му висят едни връзки и качулки ooooh!ужас,ужас,ужас.Вчера направо бяха прекалили,толкова беше смешен все едно е нахлузил съдран чувал.

# 324
Дано не са изтребили всички от групата Пецата - как ще открият Марина тогава???
Нямам търпение довечера да видя как ще разрешат точно този въпрос... Много гадно, дано поне един от "лошите" е оживял, та да каже къде е  Praynig

Падам си да видя и сблъсъка "Софи - Анастасия", Софи не е толкова безпомощна вече, има коза за миналото на Ана като продавачка в плод и зеленчук, миришеща на кисело зеле  Wink Апропо, Ана виждала ли е Софи в заведението при Емилия, или си я мрази така, по принцип?

Не дават страданията на Елица, което е супеееееер! На мен сериала ми е по-готин без нея  Blush

# 325
  • Варна
Не дават страданията на Елица, което е супеееееер! На мен сериала ми е по-готин без нея  Blush
а , не само на теб  Stop

# 326
На мене пък ми се струва, че като визия актрисата в ролята на Елица си е точно на мястото, но има слаба актоьорска игра.
Понякога имам чувството, че рецитира. Хич не ми харесва, защо не онемя след катастрофата? Sick

# 327
  • Русе
Серийката снощи беше супер, но ми се струва, че след силна серия идва затишие и довечера ще е "бла-бла". Мисля, че изобщо няма да дават развитието по екшъна с Андрей. По-скоро Норчето, Васето, Крис и Еличка и разни скучнотийки, за да има съспенс за следващите епизоди. Дано само не са убили Андрей, че ми е много симпатичен. И аз като повечето мисля, че Юри беше с бронежилетка.

# 328
На мене пък ми се струва, че като визия актрисата в ролята на Елица си е точно на мястото, но има слаба актоьорска игра.
Понякога имам чувството, че рецитира. Хич не ми харесва, защо не онемя след катастрофата? Sick
Мълчи!
Ако онемее ще трябва още повече да въти очите и да притваря клепачи-няма да издържа.
Марина и Андрей трябва най-накрая да заживеят безоблачно. Той и изневеряваше, после в ареста лежа,сега убийства,отвличания. Според мен ще дойдат добри времена за таиз двойка.

# 329
О, да играта на Елица е меко казано слаба.
Като визия иначе ми харесва.
А и Силвия ме дразни, но и като визия, личат и годините на тази жена, не е както преди.
В интерес на истината Диана Любенова е перфектна във всяко едно отношение.
Според мен Андрей не е умрял.
Довечера ще разберем.

Общи условия

Активация на акаунт