Re: ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 18

• 31 781
  • 477
  •   1
Отговори
# 60
Не, брат и сестра са си, според мене.
Бозяно ще стане, ако излезе, че нямат кръвна връзка. newsm78

# 61
  • София
Да , Анастейша беше много истинска !
А дали ще разкрият най-накрая голямата тайна ?
Стана ми мъчно за Димитър /като никога/ . В един момент и двете му дъщери са в опасност.  Sad

Не бързайте да се радвате много за края на ВИП-а . Аз четох предварителната програма на Нова и сериалът е обявен за три пъти седмично.  Sad

# 62
Забравих да кажа, че Мартин и Софи бяха много сладки. Heart Eyes  Пецата също играе супер, само като му видя физиономията и ми иде да  Sick hahaha. Отново много се смях на лафовете на бабката и Стойо.  Mr. Green

# 63
О, бабето ще сготви тиквички с извара, ще видите.
И аз забравих-целунаха се! Мартин и София! Можеше и до по - далеч да стигнат, ама пусто...отде се пръкна Крис ooooh!

# 64
Не бързайте да се радвате много за края на ВИП-а . Аз четох предварителната програма на Нова и сериалът е обявен за три пъти седмично.  Sad
А какво са обявили за другите дни?

# 65
  • Варна
Не, брат и сестра са си, според мене.
Бозяно ще стане, ако излезе, че нямат кръвна връзка. newsm78
Е как така ще са брат и сестра пък няма да имат кръвна връзка  newsm78

# 66
  • София
А какво са обявили за другите дни?

Комедийно шоу Rolling Eyes
Сега ще ви дам линк да видите програмата
На тази страница , по-надолу

http://www.telemaniac.com/forum/index.php?topic=9502.20

# 67
Димитър каза на Явор, че вероятността кръвните групи при близнаците да съвпадат Е НАЙ- ГОЛЯМА.
не 100%. За да може сега да се окаже, че кръвта на Явор не съвпада, а през това време Ана и Явор с Митето да съобщават на Елица истината, и отново всичко да се обърка. ахахахаха (Ана ще скрие резлутатите. Ще изшикалкави някак си, тя знае как)

# 68
Е бива и да се окаже ,че не са брат и сестра. ooooh!
Та нали близнаците се усещат.Според мен са близнаци ,но не от техните родители.Може в болницата,където са се родили да е станала далавера и да са ги разменили  newsm78,ей такива неща си мисля... baby_neutral

# 69
Аз чакам да качат епизода, но все още няма щастие.

# 70
  • Разпиляна във въображението
Според мен са близнаци ,но не от техните родители.Може в болницата,където са се родили да е станала далавера и да са ги разменили  newsm78,ей такива неща си мисля... baby_neutral

Не виждам смисъл.

# 71
Според мен са близнаци ,но не от техните родители.Може в болницата,където са се родили да е станала далавера и да са ги разменили  newsm78,ей такива неща си мисля... baby_neutral

Не виждам смисъл.
Ами,ако cценариcтите виждат  ThinkingGrinning

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 04:55 от Поли`

# 72
Според мен ще се окаже,че не са брат и сестра,а Елица е сменена в родилния дом. Представям си тогава как ще реагира Анастасия като разбере,че любимото й дете не е нейно, а само Явор й е син, и че вече те двамата могат да бъдат заедно.

# 73
Аз мисля, че засега Елица няма да узнае истината. Вероятно ще кажат на Явор нещо от сорта, че е опасно по време на бременността да се вълнува толкова, или нещо подобно.

# 74
Според мен ще се окаже,че не са брат и сестра,а Елица е сменена в родилния дом. Представям си тогава как ще реагира Анастасия като разбере,че любимото й дете не е нейно, а само Явор й е син, и че вече те двамата могат да бъдат заедно.

Първия път когато на Явор му стана лошо, когато на Елица не й беше добре, можеше да мине за съвпадение....но сега след второ такова(и то доста сериозно), да изкарат, че не са близнаци, би било пълна тъпотия и кретения. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт