Re: ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 18

• 31 787
  • 477
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Не не,според мен са близнаци!

# 76
Гледах серията във v-box,Митето и Надето разбраха ли,че Марина е отвлечена? Аз мисля,че---не. И този Андрей как така не им каза?
Кристиан много ме издразни с поведението си спрямо Мартин и Софи,как само му държи сметка  на Марто с кой се среща и тем подобни,той чак взе да се оправдава.

# 77
Според мен ще се окаже,че не са брат и сестра,а Елица е сменена в родилния дом. Представям си тогава как ще реагира Анастасия като разбере,че любимото й дете не е нейно, а само Явор й е син, и че вече те двамата могат да бъдат заедно.

Първия път когато на Явор му стана лошо, когато на Елица не й беше добре, можеше да мине за съвпадение....но сега след второ такова(и то доста сериозно), да изкарат, че не са близнаци, би било пълна тъпотия и кретения. Crossing Arms

Те са си направо близнаци.Не виждам как биха извъртели нещата,след като до сега наблягаха на силната им духовна връзка newsm04

# 78
  • Луната ни пази

Дано успеете да прочетете, ето какво ще се случи със София!

# 79
Не миcля,че ще е cъщото без Колева...верно ще има замеcтничка ама...  Cry
Елен,ако CЛУЧАЙНО четеш тук - МОЛЯ ТЕ ОCТАНИ !!!!!!!!!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 18:56 от Поли`

# 80
Губят много добър кадър.  Sad

# 81
Днес ще има ли серия?

# 82
В промото от снощи казаха, че следващия епизод е в петък.

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 20:40 от _baby

# 83
  • Плевен
Днес ще има ли серия?

Не се и надявай......  Tired
Утре ,ако не ни мине котка път. Peace

# 84
  • в страната на чудесата
крис се показа като супер зле възпитан, май мама сартори е трябвало повечко да се постарае. ама и мартин е тъпанар. трябваше да си защити момичето...

# 85
крис се показа като супер зле възпитан, май мама сартори е трябвало повечко да се постарае. ама и мартин е тъпанар. трябваше да си защити момичето...
Така e...много ме издразни Криcтиян...кво му е виновна Cофи,че той незнае какво иcка  Twisted Evil Laughing... #Cussing out

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 21:13 от Поли`

# 86
запис, че ви изпуснах

# 87
  • София

Крис как се появи и вместо дискретно да се оттегли,тон ще им държи. За момент ми премина мисъл,че ревнува от Мартин.  Rolling Eyes

# 88
  • Кюстендил
Кристиян направо ме вбеси! Държа се отвратително и репликата му за Софи беше гнусна Sick А Мартин се държа като п***а Sick

# 89

Крис как се появи и вместо дискретно да се оттегли,тон ще им държи. За момент ми премина мисъл,че ревнува от Мартин.  Rolling Eyes
ревнува Flutter

Общи условия

Активация на акаунт