Re: ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 18

• 31 935
  • 477
  •   1
Отговори
# 225
  • Плевен
Батигол, казвай за снимките ? Да не си някой от сценаристите, които четат тук и се смеят на предположенията ни?

# 226
  • Луната ни пази
Въпрос:      Ще помогне ли Анастасия на Димитър и как?
Да, ще му даде пари.    - 18 (38.3%)
Да, ще се свърже с някой от подземния свят.    - 6 (12.8%)
Да, ще помоли Борис да му даде пари.    - 9 (19.1%)
Да (друго)    - 8 (17%)
Не, ще му откаже.    - 6 (12.8%)

# 227
  • Луната ни пази
Е, явно тук уцелихме Simple Smile Батигол, разкри тайната на снимките!
Пускам следваща анкета!

# 228
  А сега за снимкитеее.Имало ли е Билла преди 20 год? Mr. Green

# 229
  • София

Joy  Joy  Joy Не бях забелязала  Peace

# 230

Хубав въпрос!!!

# 231
И на мен ми стана интересно за снимкитееееее!  Praynig
Преди малко изгледах снощната серия, на сцените със Софи и Марто настръхвах, направо хвърчаха искри от екрана. Много готино играят, въпреки че на моменти преиграват.  Laughing
Норчето добре се включи, за да отърве Яна и Филип, а Стойо много важен го раздава.  Mr. Green
Ще видим довечера какво ще стане по- нататък... Аз мисля, че Борис ще хване Софи само по секси бельо, докато чака Мартин да се върне с китайската манджа.  Laughing

# 232
  • Варна
Преди малко изгледах снощната серия,
къде я изгледа  Embarassed, че последните 10 минути ги пропуснах, тока ни спря  Close

# 233
И на мен ми стана интересно за снимкитееееее!  Praynig
Преди малко изгледах снощната серия, на сцените със Софи и Марто настръхвах, направо хвърчаха искри от екрана. Много готино играят, въпреки че на моменти преиграват.  Laughing
Норчето добре се включи, за да отърве Яна и Филип, а Стойо много важен го раздава.  Mr. Green
Ще видим довечера какво ще стане по- нататък... Аз мисля, че Борис ще хване Софи само по секси бельо, докато чака Мартин да се върне с китайската манджа.  Laughing
Да не я завари Анастейша,че като се развилнее Софи ще стане на парцали.

# 234

Пусна бомба, признавам ти го! Peace
А сега довърши и разкажи какво и що....

Епа Laughing....такова  Embarassed......това са снимки от официалния форум на Диана Любенова.  Mr. GreenНай-вероятно нямат нищо общо със сериала. Twisted Evil Това дето го написах, беше проява на творчество от моя страна. Laughing

# 235
  • София
batigol , по -добре беше да поддържаш версията , че си от екипа на сценаристите.  Whistling
Анастейша и Димитър - двамата , на поляна , че и мръсна при това - не мога да го преживея.  Shocked

# 236
Тази вечер ще има ли сериалче  newsm78

# 237
  • Вече в моята си приказка...
Тази вечер ще има ли сериалче  newsm78
Май не  Crossing Arms

# 238
  • София
Хриска, май няма да има тази вечер и утре - поне в програмата на НТВ.
Анастасия и Димитър - да, но не преди близнаците. Просто помня артиста Димитър преди 20 г. - не изглеждаше така. И дрехите не са тогавашни. Торбичката от Била - може да са седнали край магистралата и да е изхвърлена от някоя преминаваща кола на турски  гастарбайтер. Била във Австрия си имаше и тогава.
Кой № серия беше снощи - да я търся, че пропуснах след рекламите? Ако споделите ще съм благодарна.

# 239
95 епизод, това е последният. Пишат и дата, аз по това се ориентирам.  Peace
Ето и в Арена http://www.DMCA-removal-from-Google/torrents.php?search=zabranen … ry=0&active=1.

Общи условия

Активация на акаунт