Re: ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 18

• 31 891
  • 477
  •   1
Отговори
# 360
Брееей,тоя Крис верно много дискретен беше Shockedнаправо отиде да се разправя с човека и да го обвинява без да пита,без да се замисли

# 361
Виждам, всички се възхищават от тактичното замълчаване на Стойо  Thinking Защо ли обаче имам едно неприятно чувство, че това е бомба с часовников механизъм и ще се изцепи на по-късен етап във възможно най-неподходящия момент  Thinking

# 362
  • София
С Владо Карамазов се разминахме , но ще гледаме друга сървайвърка !   Grinning

Горещи новини за сериала !

# 363
Не гадно, ами направо плоско от страна на сценаристите Peace
Всички ние знаем точно каква е биологичната вероятност да се забременее така Mr. Green
Тъй че ако Марина се окаже бременна - просто ще се обадя и ще вдигна патардия Mr. Green Но първо мнооого ще се посмеем всички тук дружно Peace
Но като се замисля... Елито как забременя милото Mr. Green Само от раз (то с този неустановен "мъж" може и да няма втори път), та не се знае до къде ще го докарат с бременности Wink
Обаче да вземат две бебета за снимките Thinking бая скъпичко ще им легне Stop Най-вероятно само Елито ще си остане бременна Peace
Може само едно бебе да вземат и да играе две роли.  Mr. Green

# 364
  • Бургас
Елито как забременя милото Mr. Green
Не е невъзможно! Можете да ме ползвате за пример, например!  Mr. Green

# 365
Виждам, всички се възхищават от тактичното замълчаване на Стойо  Thinking Защо ли обаче имам едно неприятно чувство, че това е бомба с часовников механизъм и ще се изцепи на по-късен етап във възможно най-неподходящия момент  Thinking
Мдаа... Снощи Андрей като му обясняваше, че от това, което е казал Пецата преди да умре, зависи живота на Марина, очаквах Маймуната всеки момент да вземе "правилното" решение  Mr. Green Щото неговата логика е желязна  Joy

Брееей,тоя Крис верно много дискретен беше Shockedнаправо отиде да се разправя с човека и да го обвинява без да пита,без да се замисли
Крис се държа отвратително. Ама и Васил е един...  Crazy вместо да се защити, гледа тъпо и си мънка под носа.
Ана какъв театър изигра пред Кристиян - уж не искаше да му казва... Пък прекрасно отново го на... ка на Силвия.

# 366
Аз съм пропуснала изнасилването на Марина , наистина ли е била изнасилена ? Иначе от снощната серия подразбрах нещо такова и аз си помислих за евентуална бременност и би било много много гадно , но нищо чудно и така да стане , за по - интересно. Те сценаристите няма да "оставят" героите  без проблеми , защото няма да е интересно да ги гледаме как си живуркат спокойно  Grinning. А защо някой спомена , че ако е бременна Марина ще е много плоско?

# 367
Аз съм пропуснала изнасилването на Марина , наистина ли е била изнасилена ?
Е, не е баш изнасилване. Пецата й предложи да .... и в замяна на това да я освободи. Обаче след.... не я освободи.

# 368
Обаче след.... не я освободи.

След какво? Laughing Laughing Laughing

Сега изгледах последните три серии(освен ако не са дали още след 98-ма). Тоя ключ май ще спаси Марина.  А и тя нали беше много бойна мадама. Като тръгне да прави тириррам Пецата, защитата ще му е много слаба и в следствие на възбудата ще е доста уазвим. Като го зарита там и ще може да избяга. А тая патка.....
Тия Мартин и Анастасия много добрички станали бе. Каква е тази промяна в тях?
Тая Елица май си заслужава мъж като Крис. Като не си влюбена, няма даси отваряш краката на първо време, а още по-малко сега пак нещо му се умилква и го залъгва, а в същото време, пак пита за Явор.
София явно ще излезе интересна. Личи си промяната в образа й(явно тук сценаристите вече са уведомени, че иска да напуска сериала). Mr. Green

# 369
# 370
Аха , не е било изнасилване , но все пак е имало сексуален контакт , така ли да го разбирам? Защо тогава да не може да забременее? Даже ми се струва , че така ще стане, макар да не искам , че Маринка ми е много симпатична .

# 371

Аха, така може. Mr. Green Че аз се изплаших да не е .... Laughing

Като се замисля, най-вероятно точно и ще си забременее. Mr. Green Понякога сценаристите в сериалите са лесно предвидими. Grinning Иначе вече и като Пецата го няма, направо ще трябва да махат Марина от филма. Mr. Green

# 372

Аха, така може. Mr. Green Че аз се изплаших да не е .... Laughing

Като се замисля, най-вероятно точно и ще си забременее. Mr. Green Понякога сценаристите в сериалите са лесно предвидими. Grinning Иначе вече и като Пецата го няма, направо ще трябва да махат Марина от филма. Mr. Green
Според мен Марина няма да понесе мисълта за смъртта на Пецата и ще си сложи край на живота.  Laughing

# 373
от къде да си сваля снощния епизод, че май го няма в замундата ?!

# 374
  • София
от къде да си сваля снощния епизод, че май го няма в замундата ?!

Епизод 98  Hug

Поне схванах как ще изведат Софи от сериала. Яна Маринова не е ли малко по-възрастна от Мартин ?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт