Re: ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 18

• 31 767
  • 477
  •   1
Отговори
# 375
от къде да си сваля снощния епизод, че май го няма в замундата ?!

Епизод 98  Hug

Поне схванах как ще изведат Софи от сериала. Яна Маринова не е ли малко по-възрастна от Мартин ?  Thinking

Къде ce забързахте вcички да я отпиcвате пък нея...

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 21:03 от Поли`

# 376
Ох ,Маймуната е голям сладур -"не се притеснявай те жените издържат по 5 дни без храна" newsm62 newsm62

# 377
И си представям Андрю, как дундурка на Пецата бебето.  Joy hahaha

# 378
  • София
Ох ,Маймуната е голям сладур -"не се притеснявай те жените издържат по 5 дни без храна" newsm62 newsm62

И в преДговорите е много добър !  Joy

# 379
  • София
Голям съм заплес, изпуснах началото  ooooh!

Маймуната става все по-добър, евала  Peace

# 380
Голям съм заплес, изпуснах началото  ooooh!

Маймуната става все по-добър, евала  Peace
Аз пък изпуснах след рекламите...някой накратко...инфо?
А в началото - Митето се обади в полицията, говореха за Руснака и Андрей му се обади даму каже че е загазил, онзи хукна с някоя друга пачка банкноти и остави Андро за управител на заведението и пратките. Валери и Крис се видяха в някакъв парк, близо до Крис и докато Валери се опитваше да се сближат мина даскала, който явно не ги е видял, но това не попречи на Крис да се притесни и да го попита след като се видяха в тях, в отговор на което получи : не съм те видял, но след 15 мин ще гледаме мач. ИСТИНСКИТЕ МЪЖЕ ГЛЕДАТ МАЧ И ПИЯТ БИРА и ти ще се присъедениш към моята компания, нали, Крис (цитирам по памет).
Марина видя мишката и взе да блъска по вратата да я освободят, то това беше и в интрото.
Дано не съм изпуснала нещо.

# 381
# 382
# 383
Много смешна ми беше сцената с Юри, когато Андрей му се обади да му каже, че ще го арестуват.
Значи, първо представят един образ на човек от подземния свят с много... връзки, където трябва и т.н. Пък подскочи като ощипана мома и си стегна багажа да бяга.  Mr. Green Някак си образът на Юри не ми се връзва с това да се стресне от полицията.  newsm78
Силвия ужасно много се излага с коментарите си пред Анастасия. Така не прави нищо друго, освен да й покаже, че е успяла да я засегне.
Валери отново беше много добър снощи. Страхотна актьорска игра! Пък Крис се държа като едно объркано малко зайче  Mr. Green
Та така... това беше моят разбор на събитията  Hug

# 384
Също отчитам много добра сцена м/у Валери и Крис Peace
А за Юри - според мен съвсем нормална реакция - стана ясно, че е контингент на полицията и само търсят за какво да го сгащят. Видя се, че някой е "пропял" - напълно естествено да се покрие за известно време. Хвана ме яд, че Андро, вместо да използва това и да се разкара от тези л...на, затъна още по-дълбоко в тях Confused
А Марина ако забременее лично ще се смея на творчеството на "забременителите". Доколкото съм запозната с характеровите им особености не са толкова прозрачни, ама знам ли Thinking Сериалната може да ги е обхванала Mr. Green hahaha

# 385
Също отчитам много добра сцена м/у Валери и Крис Peace

Подкрепям напълно.
Даже ми стана жал за Валери,въпреки както бях писала преди очаква много от Крис(да се целуват на обществени места)
Незнам защо Крис си мисли,че ако Елица разбере ,че е гей ще се шокира много и ще  има опасност за бебето?
Според мен на нея не и пука особено гей ли е,хетеро ли е Laughing
А пък Стойо---той е върхът newsm10

# 386
  Незнам каква модна стилистка е Силвия,но ме изнервя с тез широки яки,на палта,блузи,все един и същи тип.На Анастейша подбират къде по-стилни тоалети.

# 387
Мен като цяло  ролята на Силвия , т.е. образът на нейната героиня не ми допада . Допада ми повече Анастасия , но не говоря в случая за гадните неща , които прави, говоря за силата на характера й , за способността да се справя във всяка ситуация, хутруша е тя  Grinning. Силвия ми е адски скучна на моменти , винаги праволонейна и добричка та чак те изнервя на моменти . Има си и доза злоба в нея , особено към Анастасия . Навремето май Силвия и Борис са имали нещо , след което се е намесила Анастасия , така си мисля аз , имат някаква неизживяна любов. Иначе от всички актьори евала на жената , която играе Силвия ( не знам как се казва актрисата) , показва завидни актьорски умения , а и си личи , че никак не е нова в този бранш (в сравнение с многострадаланата Еличка). Между другото не знам казах ли и аз , че с Елица май филма ще е по - интересен , егати лигавото момиче честно , а като знам , че това не е само на филм ами животът е бъкан с такива като нея .                                                                           

# 388
Хора, сценаристите така яко са се изгаврили с образа на Силвия, че не е истина: Борис я е зарязал на младини, после и мъжа и я е зарязал, Анастасия и съсипа бизнеса и я остави без работа на една, хм, деликатна възраст, дъщеря и е невъзпитана нимфетка без никакви ценности, сина и - гей, а приятеля и накрая ще се увлече по дъщеря и, на всичкото отгоре чака внуче от откачалка  Crazy Crazy Crazy
На фона на всичко това актрисата е избрана много добре, театрално-драматична като в реклама за прах за пране  Joy

До скоро ми бяха много неприятни цялото семейство Сартори, сега им се забавлявам, защото осъзнах, че са хумористични образи - жалки, гротескни, създадени за "пълнеж" и за да изпъкват на техния фон останалите герои в сериала.

# 389
До скоро ми бяха много неприятни цялото семейство Сартори, сега им се забавлявам, защото осъзнах, че са хумористични образи - жалки, гротескни, създадени за "пълнеж" и за да изпъкват на техния фон останалите герои в сериала.

Образът на Силвия е описан много добре Wink Обаче това за Сартори не е вярно Peace Те не са гротескни, нито създадени за "пълнеж". Напротив - мнооого истински са. Като цяло по-скоро идеята отива натам, че да израстнеш без баща е трудно. Липсва мъжкият тип поведение в семейството. Този, който държи "юздите" на щерката и, който е пример за подражание на сина Peace Малко постничко представено, в смисъл надали точно така биха се стекли нещата в средностатистическо семейсто без баща, но пък няма как да се представят няколко такива Peace Затова всичко е обединено в едно Peace

Общи условия

Активация на акаунт