Re: ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 18

• 31 749
  • 477
  •   1
Отговори
# 390
Обаче това за Сартори не е вярно Peace Те не са гротескни, нито създадени за "пълнеж". Напротив - мнооого истински са. Като цяло по-скоро идеята отива натам, че да израстнеш без баща е трудно. Липсва мъжкият тип поведение в семейството. Този, който държи "юздите" на щерката и, който е пример за подражание на сина Peace Малко постничко представено, в смисъл надали точно така биха се стекли нещата в средностатистическо семейсто без баща, но пък няма как да се представят няколко такива Peace Затова всичко е обединено в едно Peace

Ами това имам предвид под "гротескни" - нещата са максимално засилени и преувеличени, до степен, в която стават смешни.  Peace
Нали не смятаме, че поради липсата на модел всяко момче, отгледано без баща става гей  Joy
Или че една самотна майка - посредствен безработен дизайнер, може да поддържа толкова висок стандарт, че да си отглежда в къщи син-студент, дъщеря - разглезена тийнейджърка и безработно гадже?

# 391
  • край голямата локва
Също отчитам много добра сцена м/у Валери и Крис Peace

Подкрепям напълно.
Даже ми стана жал за Валери,въпреки както бях писала преди очаква много от Крис(да се целуват на обществени места)
Незнам защо Крис си мисли,че ако Елица разбере ,че е гей ще се шокира много и ще  има опасност за бебето?
Според мен на нея не и пука особено гей ли е,хетеро ли е Laughing
А пък Стойо---той е върхът newsm10

Мого точно казано Peace, Само мога да допълня, че ако следват линията на немския сериал Валери има наистина много какво да очаква от Крис Mr. Green. То там е една такава любов  Embarassed, че дори на 50% да я пресъздадат при нас ще искат излъчване след 24ч Joy. Макар, че не вярвам да посмеят. Въпреки всичко двамата стоят определено най-добре на екран , заедно със Стойо разбира се. LaughingИ още отчитам положително развитие за Анастейша, другите трябва още доста да поработят  bouquet
И

# 392
Мен пък играта на актрисата, която изпълнява ролята на Силвия / не се сещам името/ въобще не ми харесва. Изключително много преиграва, според мен.
Друг е въпросът, че и образът не ми допада като цяло. То е ясно, че се обичат с Борис и, очевидно, Анастасия е наясно с това. Ама като са двамата - Силвия и Борис, лиготията ми идва много, както вече и друг път съм писала.
И аз смятам, че Силвия е скучна и праволинейна. Ама пък с Борис май ще се окаже, че са си лика-прилика. Преди го харесвах, но и той взе да ми доскучава. На фона на някои други ярки образи от фирма, са ми ужасно безцветни.

# 393
  • на плажа
 Моят любимец Пецата го убиха  Crossing Arms и сега ще гледам сериала само заради Софи. Не съм влизала отдавна в темата, но не мога да не споделя, че видях Елен Колева в Бриколаж. Страхотна мацка! Много мила и притеснителна, а пък за красива да не говорим. На екран не изглежда толкова добре, колкото изглежда в действителност. Възхитена съм.

# 394
синът ми на пътя вижда някакъв мъж и започва - мамо мамо мамо ПЕЦАТА виж ПЕЦАТА, айде да отидем да го видим. Аз му обяснявам че това не е Пецата че си е някакъв човек - детето направо се обърка и до последно смяташе че е Пецата.

относно облеклото: Анастасия е бизнесдама, а Силвия не чак толкова успяла шивачка, каква дизайнерка е щом си търси работа и ходи по интервюта. Та добрите дизайнери си работят сами. Аз също си помислих че Марина може да е забременяла. А пък Ели и Крис - те са си лика прилика, един за друг родени, едни такива нефелни... Крис ще съм с теб, ох Крис не искам да съм с теб, Крис какво искам - ох, аз не знам какво искам и други от този род.

Борис много толерира Софи, мисля си че след време може нещичко да изскочи от там.

# 395
Ирамира,дай имейл да ти пратя малко снимки на твоя любимец.  Simple Smile

# 396
  • София
Абе хора, според мен няма да е бременна Марина. Щото с извинение, но те с Пецата не са правили секс, а тя му е направила една свирка. Поне така аз си мисля. Спомняте ли си как дадоха сцената, че Пецата си закопчаваше панталона, а тя си беше напълно облечена на леглото и само се отдръпна така назад с един погнусен поглед.... Такова е моето виждане за нещата.

# 397
Абе хора, според мен няма да е бременна Марина. Щото с извинение, но те с Пецата не са правили секс, а тя му е направила една свирка. Поне така аз си мисля. Спомняте ли си как дадоха сцената, че Пецата си закопчаваше панталона, а тя си беше напълно облечена на леглото и само се отдръпна така назад с един погнусен поглед.... Такова е моето виждане за нещата.
Да, като се замисля, точно тва е. А и той й каза, че не е насилник.
Но Дори и да са правили секс, сценаристите мноо ги подценихте- няма да забременее от Пецата.

# 398
  • Луната ни пази
Но Дори и да са правили секс, сценаристите мноо ги подценихте- няма да забременее от Пецата.

Е, да, ама що му е, умирайкии да каже на Стойо: "Чу..х я!"?

# 399

С Пецата са се пецкали и това е положението. Laughing Laughing Laughing

# 400

Е, да, ама що му е, умирайкии да каже на Стойо: "Чу..х я!"?
Ми за да знае Андро. И да му е гадно. Ние, така или иначе, знаем. Пък и тя едва ли ще задържи детето. Не мисля, че са и написали героинята чак такъв карък.

# 401
промото за довечера  Laughing http://zabranenalubov.bg/

# 402
 #Crazyкакво е това чудо бе,да не би някой да сънува кошмари #Crazy

# 403
  • Бургас
Да,сега гледах промото.Какво им става натези хора?Според мен Явор сънуваше.А на Маринка какво ли й е? Sad

# 404
#Crazyкакво е това чудо бе,да не би някой да сънува кошмари #Crazy
И аз мисляче някой сънува.Аз се бях настроила,че днес  няма да има филм.А сега по Нова пуснаха рекламата за тази вечер Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт