Турски тв новели, филми и сериали - коментари и преведени серии

• 93 988
  • 469
  •   1
Отговори
# 195
Попрочетох малко страници назад,но не мисля все още да почвам да гледамдруг сериал.Може би след като свърши 1001 нощи по нова тв.Доколкото разбирам и На сбогуване е тежък филм...Ще ми дойде множко--- newsm45 newsm45 newsm45,а аз съм жена на години... Joy Joy Joy

# 196
Гледах,,На сбогуване''-наистина това решение което взема Лале е едно от най-трудно изпълнимите,не всяка любяща съпруга и обсебена с обичта към децата си би предприела тази раздяла с тях.Силен борбен дух се иска да оставиш любимите си същества.Относно артистката Едже Ъслу-много силно ме завладява,аз още в"Зерда'' съм и почитателка,тя тогава имаше с Халит Ергенч кратък флирт но за кратко.Сега като се порових изнамерих снимката-

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 19:17 от katerina0007

# 197
  • София
Светле, няма да ти дойде множко. Погледни само първата серия на "На сбогуване" и ще видиш, че е страхотен. Hug
Изчакай да мине сряда, когато си видяла и последния епизод на геджето, и загледай и този филм.
Невероятен е, играта е с висока класа.  Hug

# 198
  • sofia
и за мен На сбогуване е невероятен филм и мисля , че ни чакат доста обрати.

# 199
И аз след като прочетох тук за филма "На сбогуване" реших да го гледам и ме завладя много. Само че има субтитри само до 4 епизод част 2. Можете ли да ми кажете къде да погледна за субтитри на всички серии?

# 200
  • София
Дамла превежда по малко "На сбогуване". Всяка седмица ще излиза преведен по 1 епизод.
Пише го по-нагоре, в темата.  Hug

# 201
Филма "зерда", от къде може да се изтегли.Дайте ми линк

# 202
Много съм боса в компютърните дела и моля,кажете ми как мога да видя снимките,които поставяте с хиксче???
Извинете,ако спамя!!!  bouquet

# 203
и за мен На сбогуване е невероятен филм и мисля , че ни чакат доста обрати.
Наистина е невероятен!Сега,за разлика от зимата,имам по-малко време за гледане,но го следя със затаен дъх!Някога/звуча като от каменната ера/,когато нямах комп.и интернет,четях много и по цели нощи.Имам си и любими автори,между които е Даниел Стиил.
Та тя има един роман"Хубави неща",даже има и филм по него,може би сте го гледали-силно се доближава до "На сбогуване".
И там героите побеждават нещата,откоито се страхуваме и виждаме
любов,която побеждава...Дано и тук стане така,не съм гледала напред,не искам да развалям красивия разказ,който момичетата поднасят!

За тях
  bouquet

# 204
  • ЯМБОЛ
                   Явно след 1001 нощи се прехвърляме тайфата тук.Много приятна компания.Надявам се на още много хубави филми и положителни емоции.Дано и гледайки тези хубави филми и да поумнеем мъничко!  bouquet

# 205
  • В тъмната гора.
Грижете се за темата беше изчезнала от първа страница.

bouquet

# 206
Грижете се за темата беше изчезнала от първа страница.

bouquet
Мишел,мила,за теб са моите благодарности!Толкова даде от себе си,че се умори!Почини си,и пак бъди сред нас,защото без тиб не е
същото,както преди-още в този момент личи!
Как да се грижим за темата,не зная,но зная,че е твоята рожба,не я оставяй.... Praynig

# 207
Хайде и аз тук  при вас Hug
Дано и новият филм който сте започнали бъде като 1001 нощи,интересен и зарибяващ.

# 208
Момичета сериала На сбогуване ме грабна от първата серия.Благодаря Ви. newsm51 newsm51 newsm51

# 209
Момичета сериала На сбогуване ме грабна от първата серия.Благодаря Ви. newsm51 newsm51 newsm51
Peace Hug Cry Момичета, едно голямо благодаря за преводите и ентусиазма ви! Страхотни сте!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт