ФЕВРУАРЧЕТА добрички здравички да бъдат всички

• 19 393
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
Искам да ви покажа памперс-тортата, която спретнах тази нощ за племенничето:

(отпред)

(заден план)

Каti4ka, ние имаме същия проблем с влагата и трябва да вземем такъв влагоабсорбатор, защото всички стени и тавани стават в мухъл. Проблемът се появи, след като направихме външната изолация. Разпитвахме много и не ти препоръчвам тези на "Церезит", които ги рекламират толкова много. Те вършат работа за много малки пространства, а и изглеждат евтини спрямо тези "бойлери", които работят на ток, но ако пресметнеш колко таблетки се разходват за тях, ще се окаже, че изобщо не си на сметка. Много хора край нас си ги взеха и отзивите не са добри.

# 181
Здравейте!
Взимам си бележка, че никаква ме няма и обещавам да се опитам да се разписвам по-често.  Embarassed
Първо - Изабелка и Евичка, много ви прегръщам и двете! като прочетох и сърцето ми се скъса! Дано всичко да мине леко и безболезнено за малката душичка!  Praynig Изабелка, много кураж и на двете ви!  Hug Hug Hug

Пухче, честит ти племенник! Нека да е здраво, щастливо и послушно момче! Името му е страхотно! Брат ми се казва така и съм си го заплюла за третото дете - ако ли не - ще е Николина.  bouquet  bouquet  bouquet

Мери, дано да мине най-накрая този период. Hug

Не съм чела много назад, затова ще се върна да поизчета повечко.
При нас нещата са нормални. Дежурните бели и проблеми у дома.
Бяхме на Сандански за 3 дни, изкарахме си не особено добре - хем валя, хем с Митко се изнервихме и изпокарахме, децата не спряха да търчат в 2 различни посоки  Mr. Green. Като се прибрахме и Митко беше болен и на антибиотик 1 седмица (мисля, че се разболя от липсата на топла вода първите 2 дни в хотела и от студа). Както и да е, на Сандански пак ще ходим, даже със същата компания, но мисля, че ще предпочетем друг хотел  Wink.
Маги е със зверски обелено чело след падане от количката. Блажката нещо се е разлигавил тези дни и го чака голям бой, ако не се постегне, де. Митко е денонощно на работа, така че аз съм си направо сама с децата. Сесията ми е след месец и половина, а до 1 месец трябва да си пратя казусите.  Tired
Светлинка в тунела е, че получих страхотен подарък за наближаващия ми рожден ден - сутиен и билети за концерта на Депеш. А децата ще са за 1 вечер при майка Sunglasses . Върнах се в годините назад, когато бяхме гаджета  Laughing. Само да вметна, че Депеш е групата на живота ми, на предишния концерт тук бях бременна в 5 месец и лежах за задържане, но пак отидох и е един от най-хубавите ми моменти от първата бременност.
А, вчера ми сложиха брекетите и долу. Вече има голям напредък с горната челюст, зъбите доста се разместиха, сега са един до друг вече, остава и да станат на една линия. Понасям си стоически неразположенията от това, ама няма друг начин.
Другото което е, че след 2 седмици мисля най-накрая да се прегледам след раждането, причината е, че имам едни болки ниско долу в ляво и се чудя дали не е от яйчника (а може и от това да е, че изкарах първия цистит в живота си миналия месец).
Маги вече ми дава зор да излизаме преди да е станало много топло.

# 182
  • София
Няколко реда на бързо... Grinning

Добре сме, бяхме в Пловдив за 5 дни , снощи се върнахме.

У нас  е лудница, имаме майстори, Камен ми е като лепенка, почти за нищо нямам време.
За къпането- Драконче, това столче го ползвахме до към 7-я месец, основно за басейна отвън, Бубето ги експлоатираше тези неща повече, дококото и мам спомени, рингове им казваше. Ние имаме една играчка, от около 2м вече, за баня е и къпането е далееееч по-лесно, и с малкия и с големия- нямаме вече никакви проблеми с коси, глави, уши и т.н. Ето я:
http://www.wadertoys.de/Produkte/wasserwelt/81000_waterfun.html

Наистина нямам повече време, ставам да оправям багажа и да си потърся зарядното за телефона, че е някъде из саковете, на първо четене не можах да го намеря, отивам да ги изсипвам на пода, дано се появи отнякъде...

http://www.wadertoys.de/Produkte/wasserwelt/80000_bathworld.html

тази е играчката, ама май е същата като горния линк...

Изабела, и от мен много подкрепа имате...прегръдки и кураж.

# 183
ИЗАБЕЛКО, НЕ СЕ ПАНИРАЙ, МИЛИЧКО- С ТЕБ СМЕ!
 Аз също имам алергия към упойките. Но решение винаги има. На алергичните хора преди  и повреме на хирургическата интервенция се поставят антихистаминови препарати , които свеждат риска от усложнения при упойките почти до 0
ВСИЧКО ЩЕ МИНЕ!!!!! Прегръдки от нас с Ици!

после ще чета  и ще пиша повечеповечче.............

# 184
  • Sofia
Лошо ми стана като прочетох, Изабелко, стискам всякакви палци всичко да мине бързо и безболезнено, представям си какво ти е, това паданията са ми в листата с големите страхове.  Tired
И да ти казвам да не се панираш няма никакъв смисъл, наистина много и се насъбра на Евичка, гушки за вас!  Hug

После ще чета и ще пиша само тортата на Пух искам да изкоментирам, че е страхотна, с много мерак и много майсторлък е направена, браво!

# 185
Изабелка ,направо ми се сви сърцето като те четох  Sad,представям си на теб какво ти е  Hug Пиши после като се приберете.Дано всичко е ок  Praynig Hug И ти се пази  Hug Hug
Пухче,уникална е тортата   bouquetБраво!

# 186
Изабелко,и аз изтръпнах мило ShockedДано вече всичко да е минало,щото няма начин-трябва да се зашие.А за упойката не се тревожи!Анестезиолозите си разбират от работата.Ти само си сподели притесненията.
Сори,не мога повече да пиша сега,че Карина ми е с алергичен обрив и двете нервничат из нас.Ама ако днес случайно заспят следобед,че вчера пропуснаха-ще се включа Laughing

# 187
Изабелка, много кураж ти желая мила и се пази..... Hug
ВАЛ... Grinning  Разписах се, но ... Naughty  ще те чакам да цъфнеш ... Mr. Green
Пухи, бравоооооо....страхотна е тортата, честит племенник, да е здрав и  много щастлив... Heart Eyes   bouquet

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 11:19 от бубето 29

# 188
Момичета,пействам си и тука поста,че е важно-а не знам кой влиза напоследък в другата тема!

Момичета- кокичета,
преди малко се чух с Роси,която милата е толкова заета,че няма как сама да ви попита!
Надписа с имената на фланелките ще струва до около 1лв.Не е много но не е и малко,давайте до един ,две дни да решим ЗА или ПРОТИВ сте,и да знаем какво,що защото няма време!
Чакам всичките:
1. alina_si -1 брой (30)
2. ephrossina -1 брой(30)
3. anita7 -1 брой  (30)
4. Кас -2 броя (30+34)
5. Cattt -1 брой (30)
6. toni5z -1 брой (30)
7. zlatomira -1 брой (30)
8. Жаси-1 брой (30)
9. Tchara - 2 броя (30+34)
10. Denil -1 брой (30)
11. Adi_v4 -1 брой (30)
12. kokomania -1 брой (30)
13. KikaM - 2 броя (30+34)
14. Тrrinity -2 броя (30+32)
15. pqzenga -1 брой (30)
16. Asol -1 брой (30)
17. Galadriel -2 броя (30)
18. daniela_ch -1 брой (30)
19. Balena - 2 броя (30+32)
20. zvezdobroyka -1 брой (30)
21. maria_m -1 брой (30)
22. gotika80 -1 брой (30)
23. Бубето - 2 броя (30)
24. Камчи -1 брой (30)
25. Роси_боси -1 брой (30)
26. beni_f -1 брой (30)
27. de3demonka -1 брой (30)
28. Ави - 2 броя (30+34)

29. мирка ив. -1 брой (30)
 до Четвъртък да си изкажат мнението,и ако е ДА-да направя надписите!

# 189
Благодаря, момичета!
Изабелка, много се изплаших дори като те четох само, представям си на вас какво ви е! Не знам какво да те посъветвам за алергията и упойката, но вярвам че всичко ще бъде наред, като кажеш притесненията си на докторите! Дано се оправи бързо малката Ева, пазете се! Hug Пиши как сте после!
Пух, тортата ти е много хубава, чудесна изненада ще направиш! Аз досега не съм правила такава торта от памперси и подаръци. Много идейна е!  Grinning

# 190
 Weary WearyИзабелка,стискам палци за мъничето!Милото кой знае какво му е! SadНо ще се оправи! newsm10

# 191
Изабелка - стискам палци, мила...дано всичко мине бързо и безпроблемно Praynig Бъдете силни и двете с Ева Heart Eyes
Пух - честит ти племеник. Страхотен е подаръка, който си измайсторила Hug
Кас - аз съм ЗА...в крайна сметка става дума само за 1лев, къде не сме го дали Flutter

И аз съм малко в чуденка дали да водя Габи до педито... newsm78 От близо десетина дни има по бузките едни ситни грапави пъпчици и не изчезват. Отначало си мислех, че е от някаква храна, обаче явно не е от това...Някой има ли идея какво може да е, защото не ми се иска да вися пред кабинета в поликлиниката  с всички кихащи и кашлящи там ooooh!

Мери - това много сериозно звучи с нишките в акито Sad Пиши, моля те след като излезе резултата.

# 192
  • България
Изабелке,стискам палци всичко  да мине бързо  Praynig .Направо настръхнах като прочетох,представям си какво ти е и на теб, cry .И аз имам някаква паника от падания и дори ме е страх да го пускам Ади сам,а той си върви,ама аз все по него или за ръчичка,страх ме е.Пиши после как е малката.
Пух,нямам думи за тортата,просто е страхотна smile3501
Мирка,за пъпчиците,дали не са от слънцето.Моята племенничка имаше такива и педито и изписа някакъв крем,който се приготвя в аптеката и и минаха,така че по-добре ходи до педито и питай
Ох,и ние след малко отиваме на консултация и за ваксината,така не ми се иска,но доста я отлагахме вече и няма как.А дали има някакви странични реакции тази ваксина- за шарката Thinking
Хайде ставам,после ако мога ще се включа пак
 Hug Hug Hug на всички

# 193
Общо взето изчетох нещата назад.
Катичка, добре дошла! Първата бременност и втората нямаха нищо общо при мен. Първия път беше супер, втората бременност беше ужасна, но важното е, че имам 2 слънчица и все още куража да опитаме и трети път след 2-3 години  Wink.
Няма ли новини от Изабела?

# 194
В къщи сме си,с незашит език обаче  Tired Решиха че щял да се самозатвори,при децата тъканите зараствали доста по-бързо от възрасните и докторите очакват след 2 дни да е по-добре,а до 10-14 да е вече залепнал.Баща и беше много против упойка,а и някой от лекарите казаха,че щом не кърви,може да не се шие.Иначе раната е доста 1,5 см дълга и 0,5 см дълбока.Тоя малък език  ooooh! Ужас просто ! Тя не стига че има само 1 зъб и половина,ами така се перфорира с тях  Confused Сега е на антибиотик,да не се получи инфекция,на панадол заради болката и с отворено езиче все още.Храненето и пиенето е някакъв кошмар просто,но иначе като цяло е по-спокойна,не мрънка много.Това е засега,много изтощаващо ми дойде,и се изтормозих.Като си представя колко ме боли мен само като се захапя докато дъвча и като гледам нея и лошо ми става  ooooh! Дано минава по-бързо и да остава зад гърба ни.И през алерголог минах в болницата.Каза че има слънчева алергия,като отмине пролетта и спрат цъфтежите ще се оправи и тя.До тогава ще слагаме капки в очите и иска да и купя слънчеви очила  Shocked Как ще ги носи обаче ми е много чудно.Аз една шапка не мога да я накарам да изтърпи,а за очила ....  newsm78 Ще и купя де,поне да пробвам  Sunglasses.

Благодаря много на всички за подкрепата   bouquet  bouquet  bouquet
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Пухка,исках да ти честитя племенничето,но в суматохата не го направих.
Да е живичък и здравичкък малкия Никола ! Тортата е много  интересна Peace
Другото бебе кога го чакате?Моя термин е към 31 Октомври-1 Ноември,засега е момиченце,
но в Четвъртък съм пак на преглед и яе видим дали ще се потвърди  Heart Eyes

Отивам сега да накупя още бебешки храни,че менюто на Ева ще е само пюрета и каши в следващите 20 дни  Tired
Хубава вечер на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт