ФЕВРУАРЧЕТА добрички здравички да бъдат всички

• 19 393
  • 297
  •   1
Отговори
# 195
izabela®, след няколко дни няма да си спомняте за премеждието Hug Бебенцето на брат ми се чака около твоето. Засега са им казали, че ще е момченце, утре са на преглед и чакаме потвърждение.
Евелинка, името Никола е чудесно, харесвам го и аз много. Кога да чакаме Никола/Николина?
 4470От памперс-тортата съм доволна, като за пръв опит. Гледах да не е прекалено натруфена, затова спестих няколко зелени бодита, лигавничета и чорапки. Отдавна ми е мерак да направя такъв подарък, да не съм назад от пустите американци. Остана цял неотворен пакет памперси от най-малкия размер, така че ще пробвам дали ще се получи и с правоъгълна форма.

# 196
Изабелка ,радвам се че се е разминало шиенето на езичето  Hug Hug Трудничко ще  е сега докато зарасне ,но ще се оправи Евичка  Heart Eyes А ти се успокой  Hug

# 197
Изабелка, Hug Hug Hug! Ще мине и това...

Пух, след концерта на Депеш и поне още 2 години  Mr. Green. А и първо да оправя тези болки  Confused.

Да ви се похваля, най-накрая успях да заведа Маги на консултация - сега е 10.680 кг и 78 см. Гръдната обиколка е 50 см, което означава, че има още да почака за "Триумф". Абе много дундеста ми се стори на фона на другите дечица, кажете ми, че това са нормални мерки и не отглеждам динозавърче. Рано ми се струва да я опъна да яде само марула и солети  Wink.

И още нещо - най-накрая се сетих да й поискам здравната книжка. Като ходихме в Сандански и тя започна да ми кашла, та я карахме в Бърза помощ, а аз тогава се сетих, че няма здравна книжка. За щастие попаднахме на страхотен доктор, прегледа я много внимателно и нищо й нямаше и не ни иска здравната книжка, но все пак мисля, че не е зле да си е у мен.

# 198
  • ВАРНА
Здравейте момичета. От кога се каня да пиша, но все не ми остава време.
Не мога много адекватно да се включа по темите, но ...
Изабелка, много неприятно наистина, потрепервах, докато четох. Щом док. са решили да не го шият, значи е по-добрия вариант. А и упойката... мен ме е страх от нея /какво ми се въртеше в главата преди секциото няма да коментирам/. Дано залепне бързо езичето, а за пюретата щом трябва ще ги хапва  Hug. А на теб повече положителни мисли и да кажеш как е минал прегледа.   bouquet
Пухи, тортата ти е много хубава, и аз се кане отдавна да направя подобна, сега скоро ще имам и повод.  Wink
Кас, за имената съм твърдо "ЗА"  Peace

При нас какво ново ... нищо особено, освен, че Емо продължава да кашля, вече месец. Вчера майка ми го води на педи да го преслуша, каза, че всичко е наред и изписа хомеопатични гранулки. Аз си ходя на работа, но определено ми липсва желание, друго си е по цял ден с детето из градинките ...  Rolling Eyes Sad. От сега съм казала, че с второто няма да направя грешката да се върна по-рано на работа. Емо продължава ту да яде, ту да не яде, но пък суче по цял ден /когато съм около него де/. Избиха му два кътника горни, много големи ми изглеждат тия зъби, а дори не са разкъсали изцяло венеца, сигурно е голяма мъка, само детето си знае.  Cry
МериHug честно и серията при вас дето се получи Sad. Стискам палци да се оправят нещата в най-скоро време.   bouquet

# 199
Изабелка много гадна случка ви се е случила,ужас,дано всичко вече да е наред Hug
Ави поздравления за успешното отбиване,аз имам една дружка която голям зор вижда.Браво на Мони че е била толкова добричка и не те е тормозила много Hug Hug Hug
Пухка страхотна ти е памперс-тортата Simple Smile
Евелинар много ти е добре детенцето споко. Wink
Мен тия дни един мързел ме е подхванал,та само ви чета  Embarassed
Лека нощ!

# 200
Да се разпиша.
Свеки прати пари на заем и оправихме сметките (циганите пасти да ядат  Tired) Иво днес бе на работа в известна Айтоска мебелна фирма, за която е всеизвестно че не плаща на работниците си. Човека явно иска да отчита дейност и това му стига. Момичетата днес акат жълто което ме зарадва доста. Следобед никоя не е акала, да видим дали се разминахме. Утре ще взема резултатите.
Изабелко много тъжно пиле, ама какво да се прави, през какво ли няма да минем докато пораснат милите ни. Да минава и да се забравя!
Пухче златни идеи имаш, толкова кадърна жена си, евала! И извинявай за грешката, за племенника дето го изкарах племенница   bouquet
Евелинка радвам се за зъбите, струват си болките значи  Hug
Касче какво се случи с Кари?
На всички ви благодаря за подкрепата!  Hug

# 201
Благодаря ви, милички. Вижте какво открих преди малко. Ако някой иска да направи подобен подарък, ще му е много по-лесно като има нагледен материал (надолу в блога има линк как се прави памперс-тортата:
http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://www.byhullbyhand.co … rt%3D180%26um%3D1

ето още един:
http://www.youtube.com/watch?v=MwiwZxHNPGU

Дез, няма да се отървеш толкова лесно. Не сме виждали Емчо Бохемчо отдавна. Покажи гоо Praynig
Мери, браво на свеки. Сега ако каже и че не е заем Embarassed

# 202
ИЗАБЕЛКО , БРАВО , ДОБРЕ , ЧЕ ВИ СЕ Е РАЗМИНАЛО ШИЕНЕТО.Раничката ще зарасне . При децата наистина минава много бързо. Господ е помислил за всичко.
Пухче , страшна си! Тортата е униканикална си. Честито ви племеник. Да е здрав , да спинка  и да папка.
Евелинка, що да ти е динозавърче детето? Според мен мерките и са идеални. Аз имам една позната  , чийто син е 13 килограма  на 1.3 г. и тя го намира за слабичък, защото щерка и на тази  възраст била 14 и нещо.
 MoneyМери , добре , че сте намерили поне временен изход. Всичко ще се нареди лека полека.Всички знаем какъв ужас е да нямаш .И при нас се е зациклило едно нямане , но  досега поне успявахме за сметките .
Мирка и Ицко имаше някакви пъпчици по бузките . И много се притесних да не сме объркали пак конците с алергията , но след като ги намазах с Бочко изчезнаха. Та се успокоих , че не е нещо сериозно.
 Хайде за сега толкова , че нещо не съм съвсем в час.

# 203
  • София
ИзабелаHug  нацелувай Ева от нас! Дано по-скоро да зарастне езичето!
Пух, страхотна торта си спретнала, браво!
Момичета, кажете ми шарката докога е заразна, в смисъл ако пъпките вече са завехнали, има ли риск от зараза?
Спокойна нощ на всички!

# 204
  • ВАРНА

Пух, специално   bouquet и лека нощ на всички

# 205
Да взема да мина и да се разпиша.
Пух, честито, много хубава торта-подарък си направили. Изабела, дано не се измъчи много Ева докато зарастне езика. Мери Hug
Кат, страхотен е подписа ти. Кас, писах за тениските в темата за срещата. И накрая честито на всички отминали поводи.

# 206
И аз набързо да се запиша Peace
Няма да ме има 5-6 дни, така че наглеждайте децата ми Grinning
Бъдете здрави и само хубави неща да ви се случват Hug
Сиянка, прегръщам те мило Hug Стискам палци Ева да се възстанови бързо. Било е малкия дявол...
Пухи, евала ти правя за майсторлъка  Peace
Драгонче, като се завърна ще пиша повече Peace Ако имам интернет - също  Peace
Мери  Hug Hug Hug
Вал, нещо си ми сърдита май Mr. Green Чух за дъъъъългия списък с поръчки Heart Eyes, а мен с нищо не си ме натоварила Naughty Ако има нещо - драсни някой смс  Laughing

Отивам да се тръшна на леглото и да се опитам да поспя, че след 3 часа ще трябва да се събуждам. За какво ли въобще да лягам newsm78. Хайде останете със здраве Hug

# 207
Да поотговоря и аз Grinning
Драконче,Пух,аз чух добри отзиви за този влагоабсорбаторА какви други има?Само за Церезит чух.На нас влагата ни излезе тая година като си сложихме парно.Тези,които го сложиха казаха,че влагата ще изчезне/защото и преди имахме но много малко по краищата,почти незабележимо/И то какво стана  Sick Sick SickПодгизнахме.Имаме вътрешна изолация и пак изби навсякаде.В кухнята външната стена е буквално ЧЕРНА!!!!Това знам,че е много лошо за детето!Страх ме  е да не развие алергия или болест някаква!Мислехме да правим външна изолация за,да ``запечатъме`` сега този месец,но пък се оказа,че ще се местим в нов дом.Но няколко месеца докато направим там ремонта трябва да стоим в този апартамент!А и ни казаха,че едни познати така са си направили и външна и вътрешна изолация без да са имали мухал,за да се задържа топлината и им избило много мухъл!Като капсула явно се получава и кондензира.Не знам какво да правиме временно.А като знам,че ни предстои и друг основен ремонт и кръщене на малката... #Crazy #Crazy #Crazyще фалираме!

# 208
Евелинар,Ако проблема е от бъбреците,боли кръста.Ти казваш,че долу в корема те боли.Мисля,че по-скоро нещо гинекологично ще да е! newsm10Дано е нещо нормално.Примерно,ако си раждала секцио е нормално от време на време да те боли.
Изабелка,забравих от кой град си ,но по мое му,отидете да се консултирате и с други доктори.Много ви месля-такава раниа!Не знам.Дано всичко мине и замине.Стескам палци!!!Демонка,,много сте сладки с тези къдрички!

# 209
Ох,момичета забравих да ви питам-
Кати има разтройство може би от повече от седмица.Бях при педито и тя ми предписа ЕНТЕРОЛ И НЕЛИДИКС.Но аз не ги дадох на малката,за да я ``пощадя``от антибиотика.Мислех си,че се е получило от Децката кухня.Тези малоумници тук запържват всичко дори и супата.Та аз я поопазих и не й давах до годинка ,но от 3 месеца някъде й давам редовно.Та...
Спрях да и давам такава храна.От тогава е само на домашно приготвена храна и то такава,която е против разтройство най-общо казано.Картофки,ориз ,месце,солетки,попарка...само хуманата си   й е нейната ,а не лечебна.Ама тя педито и без това не ми е казвала да й взема лечебна...ох,не знам дали ми разбрахте писанията,но ви маля да споделите от каква може да е!Дали е от зъбки.Тя проплаква и без това през нощта по много пъти...просто не знам.Май ще трябва да си ида пак при докито. Sad

п.с.някой знае ли против какво е ваксината ,която се бие сега на 1 годинко и полувина? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт