Ето обещаните снимки от Градец и Котел http://slanchice.multiply.com/photos/album/10 и малко снимки с приятелчета в парка http://picasaweb.google.com/litalrital/2009#
Снощи и ние бяхме на крокодилско

Ето и обривчето да ни видите, вече го няма, но на моменти пак става така, стига чак до врътлето. Големи ми стават снимките като ги качвам така, сори компа ми заби и само тук можах
Евелинка защо се притесняваш за килограмите на Маги, Пламенка ми е 13кг и 80см и не изглежда дебела, само дето като застане до връстниците си е по едра и на височина и на кг.
Изабелка аз на Плами за да и сложа очила и казвам "Аууу колко си красива, браво като на мама имаш очилата ....." и тя като почна да я хваля и свиква с тях, но избягвам пък да и ги слагам, че не се знае с какви стакла са. Ако бях и взела от оптика детски по нямаше да ме е страх. А за това, че не са ви шили искам да ти кажа една случка. Сестра ми като беше малка я пазехме много да не плаче, защото си гълташе езика, но пък тя беше такава панта и все бели правеше. Така един ден като караше колелото, при завоя падна от него и на бордюра си разцепи устата, т.е като вдигнеш горната устна има една ципичка, нея скъса. Заведоха я нашите на лекър и казаха, че сама ще зарасне и така и стана. Доста време беше обаче с подута горна устна. То тогава и големия пръст на крака сцепи, че те него лепяха, защото не можеше да стъпва. За това се надявам и при вас да мине бързо и да го забравите.
Дез Емчо е голям сладур
Катичка мисля, че е Пентаксима 4 прием.
Дано минава по-бързо мила,че се измъчихте 
,но най-накрая му биха ваксината.10 кг.точно е и 78 см.На мен килограмите ми се струват малко,като се има предвид колко яде
,но пък той не се спира на едно място.продължава да се буди в 5,30-6 
Честит ти праменник,да е жив и здрав и много ,много да си играе с бати Калоян!А тортата ти е върха просто
.На мен много м харесва името Никол,за женски вариант на Никола
Ама аз толкова имена любими имам,че ако имам дъщеря за всяко,ще си вземам Тони за личен треньор на семеен отбор
Пак не дойде до тук,нали ти казах то Градец ни е като квартал бе,5 завоя и си при мен-калпазанка 
нали уж нямало по магазини да ходиш