ФЕВРУАРЧЕТА добрички здравички да бъдат всички

• 19 392
  • 297
  •   1
Отговори
# 45
Направо ме разбихте едни хубави кафенца със закуски,едни хубави пилета с картофки,Кас показва едни сладки работи с пити,как не ви е срам а Laughing,направо огладнях и ми се допи кафе а мисля да отказвам кафето newsm78.
Ави при нас не вали бе душко Rolling Eyes,но дано да не завали та да има разходка.Как е Монка-бонбонка,оправи се нали Hug
Ефро и аз мерси за сайта,да видим наш Иван-калпазан дали ще се заинтересува.
Той сега е на вълна игричката за Буквенка,Цифренка и Писменка много готина игричка се оказа Grinning
Засега това е от нас,дано после да имам време пак  love001

# 46
Само един бърз запис и се връщам да чета,че ви изгубих.
По-късно ако успея,пак ще се включа.

# 47
  • Sofia
Хайде тогава да сервирам и сладкиша то се е видяло, че ще трябва да го споделя с вас.  Laughing

Ето ви и малко снимки ако сте позабравили как се отглежда дете да си поприпомните:

Прическата я гепихме от Рая!  Laughing

Тези чисти прозорци ме заслепяват!  Mr. Green

Честито на всички именници, със здраве и късмет да си носят името, аз пак съм изостанала какъв ден е днес.

Роси
, извинявай ама да не пристана на някой стар съученик та зачезна от хоризонта.  Laughing

# 48
  • София
Честит имен ден на Мира на Звездобройка,
Мира на pgzenga и на Ирена на aaa73!

Честито на мирка ив. и на Mirkam!
Честит именник на Готика!
Честито и на останалите именници!

Като вали, ще си играем вкъщи!

тази е поздрав за Пухка и Царя:

Не че след градушката не излязохме, ама накрая ни понапръска следващият дъжд

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 16:07 от Cattt

# 49
# 50
Лелеее...момичета, аз пък сега чувам, че днес имам имен ден Embarassed
Благодаря ви за поздравите Hug...и да се отчета подобаващо:

И нещо за десерт Grinning

Честито на всички, които празнуват днес!

# 51
Честито на именниците! Да живи и здрави!
И аз за първи път чувам, че съм именничка /Ирена /!

# 52
Честит празник на днешните именици-здраве, здраве и пак здраве!
[/color]

Мнооооооого отдавна не съм ви чела, тъкмо прехвърлих тази темичка! Трудно ми е да хвана нишката, много съм изпуснала. Ние сме горе-долу добре.
 От неделя вече сме при тати. Голямото пътуване премина нормално кошмарно, Диа оставаше малко да стигне и при пилотите, не се спря това дете, искаше с всички да се запознае, на стюардесите помага, абе страшна фурия е, да е жива и здрава. Да не казвам голяма дума, но мисля че добре понася промяната, или по-скоро не я усеща, не знам. На всякъде се чувства като у дома си.
С баща си почти Laughingсе познаха, но после той я изпусна в банята, слава на Бога само със синина на главичката се отърва(не че е малко, де), сега като връщам лентата назад и като си спомням какви пируети бяха, настръхва Sad. Мъжът ми после цял ден дава заето, да го разсмея малко го питам "за това ли ти донесох детето от България, да го претрепеш тук". Та и сега не винаги  с охота отива при баща си.
От миналата неделя 26.04. и Диа вече е ХРИСТИЯНЧЕ. Много добре се държа, докато започне ритуала търча из църквата, а след това благодарение на шишето с вода(което сега ние пръв приятел, много вода пие това дете, ама много - през деня и през ноща)изтърпя всички процедури.

Исками се сега да имам повече време за форума, но едва ли Sad

# 53
  • София
Здравейте и от нас!
Благодаря ви, момичета, за пожеланията! Да са живи и здрави всички именници и техните семейства!  bouquet
Ние днес правихме и прощъпулник на Мира, да съчетаем събитията, защото все някой е зает, детето проходи преди 2 месеца, по гаджета още малко ще тръгне, ние прощъпулник не сме направили! Срамота! Та нашето гардже като хвана граждански-процесуалния кодекс на татко Ган и като взе да разлиства, да го гледа, вече е с едни гърди напред пред кандитат-студентите по право тази година, не че искам да ги стряскам, де! Нашият тати съвсем се разтопи от кеф, обаче мама си е мама и след това детенце хвана английския речник и него взе да изучава, листи и прелиства! Ученото си е учено!  Joy Реши после детенце, че погачата не е само за търкаляне и си поиска и да си хапне, то не може само духовна храна, я!
Мира тези дни много я мъчат зъбите, по цял ден ми е на ръцете, направо съм станала като Станка Златева!  Laughing
Голди, вече не сме на диета и се храним с всичко, с изключение на кис. и прясно мляко, с които ще изчакаме още някой и друг месец. Захранването го направихме доста по-късно и много внимателно и постепенно, но слава Богу всичко вече е наред! Благодаря ти мила, ти си знаеш защо!
Ефро, мерси за сайта, изглежда супер полезен! По повод дистанционното, сега се сещам, че Мира, която редовно пренарежда вкъщи, включително и мебелите, има още много хляб да изяде, докато стигне татко Ган по прибраност. Един ден и на нас ни изчезва дистанционото от телевизора, без Анна да ни е гостувала  Joy, тук дистанционно, там дистанционно, цялата къща обърнахме, няма го. Мира все още ходеше с придружител, та не можеше да прибере нещо не на мястото му, без да бъде видяна. След 3 дни, тръгвам да пускам пералня и намирам дистанционото познайте къде, в коша за пране в банята, омотано в една риза на нашия тати. Добре, че не го пуснах да го изпрера, че тогава със сигурност нямаше да имаме дистанционно.
На болничките бързо оздравяване и целувки!
Доскоро!

# 54
Момичета,много ми липсва да си бъбря с вас,но никакво време нямам.Накратко Йоан изкара тежък вирус преди седмица -имаше 40.7 температура #Crazyне ми се мисли,но както и да е свалихме я с антибиотик и се оправи детето,после пак на ясла го пратих,което не беше много редно,но няма как Cry.Иначе Тея поплаква по малко и по много от колики,та вечер си я разнасям напред назад.Сега спят и 2мата .Иначе Йоан не се буди от нейниа неистов рев,което е добре за6тото така плаче като я къпем #CrazyНякоя от вас имала ли е такъв проблем и кога евентуално отпумява този страх от къпането???
Това е за сега от нас целувам ви и дано скоро пак да ви пипа

# 55
здравейте,скъпи мами!
записвам се чак сега към вас,защото не знаех,че има такава темичка!страхотна е!
дъщеричката ми катясе роди на 20.02.08г. с мерки 51см.3,450кг. newsm30

# 56
И аз набързо да се разпиша. След бала забегнах с децата в горите тилилейски странджански Simple Smile Ни обхват на телефоните (на нито един оператор), ни дяволи! Дето се вика - истинска почивка!
Вал не ме открадна някой съученик, макар че желаещи бол Laughing Оказа се, че женския състав сме мнооогоо Убави hahaha, а момчетата са станали едни заОблени и възмъжали УЖ Joy
Ето специално за теб малко снимков материал Фото1, Фото2, Фото3, Фото4, Фото5

Успях да си почина за 2 дни - ядене и пиене до късни доби! Не се оплаквам. Децата играха на воля, моята приятелка им спретна "бягство към победата", та им беше много забавно. Страхотен релакс, заредих батериите, че пак ме чака екшън този месец!

Честит имен ден на всички именици от днес! Бъдете щастливи хора и много здрави  bouquet

kati4ka добре дошла сред нас Hug

Честита малка юристка на zvezdobroyka    bouquet

Дар, да ти е чистито малкото християнче Диа Hug Колко време ще сте при тати? Или си оставате вече там?

Троли, как си ти? не си се разписвала скоро. Снощи те сънувах,  хайде отчети се пред строя Peace

Каттт, страхотна е Вики Hug Cool Hug

Зациклих, отвсякъде Wink утре ще пиша повече Hug
Лека нощ на всички Hug

# 57
Честит имен ден на всички!  bouquet,опс изтървах влака.. newsm78ами на патерици тогава Grinning
Дарче,радвам се че вече сте заедно...а за инцидентите,ми и на него не му е лесно.Нагушай красавицата HugЧестито ви християнче  bouquet
Роси,радвам се и за релакса ,и за бала и горите -тилилейски.Ама най-важни са батериите,и за тях се радвам! Hug
Здвезди,честита ви юрискта!
Катичка,добре дошла Hug
Кат,страхотна е планинарката Hug
Сори,ама зациклих на кой,какво?!Имам Скъпи гости,Айтоски и ми е драго сега да раздумвам в почивките между ревовете Mr. Green
Айде лека и мека,и утре по дащна откъм писане Grinning
Честит Гергьовден!
Чаре,да ти е жив и здрав порасналия малък мъж,много късмет,здраве и щастие му желаем все у дома Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 19:26 от Кас

# 58
Тъй - малко не телеграфно, засега поне:
Кас-че : при таз софра дето си я постнала, как ще отслабнеш? Питите изглеждат много апетитно, а топченцата още повече. Само да е с шоколад - бухни го насам, ще помагам в яденето. Определено сега като се каже тортата на "еди кой си" и направо ще ми потичат лигите пред монитора, като го куснеш на живо - друга работа си е. Наистина са страхотни.
Аз бях 2 дена на диета преди да замина на събирането, за да не съм хептен назад с отслабването. То там беше 2-3 дена само месаци, кюфтаци, салатки и торти! На такова меню а кажи му нещо. Добре че дояждах на децата супичките, та имаше и нещо течно  Wink
Бубенце - пиши шарка ли е или нещо друго. Ако е шарка да минава и да заминава, та поне и ти да си отдъхнеш.  Hug
Ави - тортички правихме душа, туй ми е крастата от известно време насам, вече повече от година. Пък рекох си да се запозная с жените дето толкоз си общуваме виртуално. Първите 3 ги срязахме вечерта, смятай че нищо не остана от торта 10 минути след това. Другите 2 ги колнахме на сутринта преди да си тръгнем, останаха мизерни 2-3 парченца за управителката на виличките. А такива като теб с лопати да ги ринеш, хи хи - то не бяха деца, то не бяха мъжове - всичко тортите чакаше. Ама ако си рекла ще те поканя, защо да не те поканя - колкото повече - толкова повече и по-весело.  Grinning
Тони - стискам копита за мачовете да биете ! Истина е, че природата беше невероятна, но за съжаление твърде малко видяхме от нея. Първия ден (01.05) не спря да вали целия ден, нито за час. На втория ден беше на пресекулки, но мокро и мрачно, по едно време се изсипа суграшица. Оправи се едва на третия ден когато си тръгвахме, но пак до обед се насладихме на гледки и красота.
Като говорите за прощъпулници - вече се замислям да правя този месец прощъпулника на Али, че тя вече доста стабилно си ходи у дома, че и навън също. Е, като й омръзне пада на коленца и лази, но повечко си ходи.
И да ви се похваля една хубава за мен новина - кума ми се е сгодил!!!  Sunglasses Дано да е щастлив с момата, много симпатично момиче.
Вал - кажи душко какво да ми ти обясня? Всичко ще си кажа, без бой ще си кажа... Тез торти бяха все различни и опитни, да се учим едни от други кое как, кой каквото не е пробвал, да се научи от знаещите. Вкусове всякакви - шоколадови, карамелени, сметанови - имаше за всеки вкус. Ако питаш за рецепти и тн - пиши на лични, ще ти дам насоки каквито ти трябват.
Колкото до мръвката и живото - ми да ти кажа, ако не знам че месото е на котарака ми, а ми кажат че е заешко сигурно ще го лапна без угризения. Прасчовците ни си ги изяждам без кахъри, също и кокошки и петли. Зайци не сме имали за хапване, домашни имам предвид, но не мисля че ще е голяма разликата.
И да ти кажа - с този сладкиш само ме дразниш... много си лоша. Аз направих таз вечер една торта, ама е за утре, пък и трябва да престои поне 12 часа за да омекне и да се самосиропира. Ще показвам снимки след събирането, свекър ми става на 70 години, да ми е жив и здрав, та ще сме на село при тях.
Ирка - честит Имен Ден на теб, и честито отбиване на Марти. Гласувах за вас в онзи конкурс. При нас също положението със зъбите е плачевно. Проби ни първи предкътник, и втори е на път. Сърби я ужасно, и нощно време само ме търси за чесалка да ме ползва, откачам на моменти.
Сияна (Изабелка) - дано бързо и безпрепятствено да излизат зъбчетата на Евичка. Ти пиши тумбачето как е? Как се чустваш сега, натоварва ли те Евичка?
Честит Имен Ден на Мира на Звездобройка и Мира на pgzenga и на Иренка на aaa73! Да са живи и здрави.
Честит именяк и на Готи!!! Честито и на Мирка Ив.! Много здраве и късмет.

Ефросинка - благодаря ти за прекрасния линк. Тази вечер с кеф си слушах приказките от моето детство, които не съм забравила. Толкова спомени ми навяваха, до късна тинейджърска възраст обичах да си пускам плочата на грамофона, да си полегна на дивана и да се пренеса там нейде в приказките, разказвани от разказвача....
Meg76 - дано Методи да оздравява бързо. Мажете ли с нещо афтите? На нас ни изписва личния Дактарин гел за афтите и се повлияват много бързо, наистина. Дано да не се мъчи вече детенце.  Hug
Нели - много ти е симпатичен джентълмена, даваш ли го за зет? Или вече имате си друга? newsm78
Дария - Честито ти Християнче! Да е добра и послушна малката Диа. Добре че пътуването вече е зад гърба ви. А Диа ще свикне бързо с татко си, не се притеснявай. Колкото до инцидентите - винаги ги има, неизбежно е. Важното е да се внимава и после детенцето да бъде обгърнато с любов и грижа, а при вас това го има. Дано да намираш по малко време и занапред за нас.
Звездобройка - браво за прощъпулника - учена госпожица си имате. Дано стане това, което й е отредила съдбата и да се издигне нависоко . С глас съм се смяла на разказа за дистанционното в коша за пране, хи хи хих и  Joy
Марти - мила, радвам се че се разписа. За страха да ти кажа си е индивидуално. Накои дечица до късна възраст се страхуват от водата. Пробва ли с промяна на температурата по-топла или по-студена, или да я къпеш по друго време на денонощието? Може просто да не й е комфортно тогава? Цункай бонбоните и пусни снимки на батко и бебка.
Катичка - добре дошли при нас.
Роси - завидях ти на събиранети, изкарали сте си страхотно. Моят курс също прави събиране тази година - 5 откак завърших университета, та се чудя още... Дано да успея да отида, ще е юни месец.
Честит Гергьовден на всички носещи най-гордото българско име!!!
Айде - ще си лягам вече, пък и утре е ден. Обичам ви момичета (и момчета).  Heart Eyes

# 59
  • Бургас
Да взема да се смъкна малко от балкона ли  Thinking Laughing
Нищо ново при нас - разходки, разходки, разходки и цокане, цокане,...до безкрай. Скоро отбиване не виждам. Как ще стане, нямам идея, адаптираното мляко го имаме за отрова. То и на мен не ми се стори вкусно,въпреки че се опитах да си го пробутам чрез крем брюле. Е, успях някак си  Laughing Laughing Laughing Гледам ви линийките и се чудя и се мая как имате воля да диетувате по празници. В къщи през ден се пука агнешко, а за десерт сме се запасили с 2.5 кг сладолед и 1 литър карамелена заливка. Избягвам да си гледам дупето, че такъв целулит съм надиплила, срам ще ме е да се покажа по бански, че и нямам извинение вече, не съм много прясно раждала  Laughing
Роси, прекрасно е, че си починала. Какъв екшън те чака този месец, някакъв по-различен от обичайния ти ли?
Ави, дано бързичко и минава на Монка-коконка  Praynig HugИ бързо да стабилизирали семейния бюджет! Чакаме на градината за купон.
Честита християнка Диа на Дари!
Честито първо зъбче на Евичка Изабелина! Хубави и здрави да са всичките, неусетно да никнат!

Общи условия

Активация на акаунт