.Ави при нас не вали бе душко

Ефро и аз мерси за сайта,да видим наш Иван-калпазан дали ще се заинтересува.
Той сега е на вълна игричката за Буквенка,Цифренка и Писменка много готина игричка се оказа

Засега това е от нас,дано после да имам време пак
.

. Мъжът ми после цял ден дава заето, да го разсмея малко го питам "за това ли ти донесох детето от България, да го претрепеш тук". Та и сега не винаги с охота отива при баща си.

Реши после детенце, че погачата не е само за търкаляне и си поиска и да си хапне, то не може само духовна храна, я!
, тук дистанционно, там дистанционно, цялата къща обърнахме, няма го. Мира все още ходеше с придружител, та не можеше да прибере нещо не на мястото му, без да бъде видяна. След 3 дни, тръгвам да пускам пералня и намирам дистанционото познайте къде, в коша за пране в банята, омотано в една риза на нашия тати. Добре, че не го пуснах да го изпрера, че тогава със сигурност нямаше да имаме дистанционно.
не ми се мисли,но както и да е свалихме я с антибиотик и се оправи детето,после пак на ясла го пратих,което не беше много редно,но няма как
.Иначе Тея поплаква по малко и по много от колики,та вечер си я разнасям напред назад.Сега спят и 2мата .Иначе Йоан не се буди от нейниа неистов рев,което е добре за6тото така плаче като я къпем
Някоя от вас имала ли е такъв проблем и кога евентуално отпумява този страх от къпането???
Ни обхват на телефоните (на нито един оператор), ни дяволи! Дето се вика - истинска почивка!
, а момчетата са станали едни заОблени и възмъжали УЖ 

Колко време ще сте при тати? Или си оставате вече там?
Cool 
утре ще пиша повече 
,опс изтървах влака..
ами на патерици тогава 
Честито ви християнче 

Дано да е щастлив с момата, много симпатично момиче.

И бързо да стабилизирали семейния бюджет! Чакаме на градината за купон.