ФЕВРУАРЧЕТА добрички здравички да бъдат всички

• 19 392
  • 297
  •   1
Отговори
# 30
Такаааааааааааа,гаврите ме вие0никой не ми се притече на помощ за пустата му йена глас Crossing ArmsСега ще ви тормозя тогава Mr. Green
На, вижте що не мога да отслабна

Тия топчета са козуначените,ама средно между рецептата на Итарр Тас и моята Grinning

# 31
Уауууууууу....Касче , страхотна си, гледай колко много време никой не е писал след твоя пост,  Laughing
всички са отишли или да майсторят нещо или да си похапнат някъде сладко, сладко... Laughing
После пак.... ooooh!

# 32
  • Sofia
Бубе, ти пиците намятка ли ги вече?  Laughing
Касандре, пиле шарено, коледната украса да беше поприбрала и ти.  Mr. Green
Аз правя сладкиш също, Агнеса, нищо интересно, но пък мнооого вкусно, ако продължите да не пишете ще го обърнем на отчетна кой какво готвил.  Laughing
А този дивеч кой го обстреля или той случайно мина покрай вашия двор, спъна се в ножа и падна в йената?  Mr. Green

# 33
 Пицарията ще отвори врати утре...Whistling а относно заека... Thinking  Този твоя , от аватара, къде зачезна бре... Laughing
 Държа го за ушите, не му се скъсаха,
охрани го и ...хайде в йената на КАС... Laughing smile3502
Хич не ми е смешно на мен, Вели ми се е изринала, не знам дали е температурата, или от някой сок...или има шарка,  Shocked
онзи ден си играха с едно момиченце,на което във последствие му видях пъпчиците и ..блокирах,
но...каквото, такова...Ако имат и двете сега, ще е по-добре за тях,
ще ми стискате палци да издържа и това е... Heart Eyes

Пухи,Роси,Мери ....Тони...Драснете по някой ред и вие... Heart Eyes

Вал , как са му краката на мъжът ти днес...Мнооого го тероризираш бре... Mr. Green

Благодаря на всички, които питаха как сме, ще се пробвам утре да сложа някоя друга снимка,
на почиващите -весело изкарване,
на болничките -бързо оздравяване... Hug

При проверка правопис ми дава да сменя пицарията със бирария.... hahaha hahaha hahaha  Може след пиците и заешкото и натам да тръгнем...
Спокойна и топличка майска  нощ ви желая....
Нацелувайте си бебешорчетата от нас.... Hug Hug Hug

# 34
Ееееее,като започнете да ги показвате тези пити  eat , ако може една насам да ми пратите,че аз два пъти пробвам да правя и все не ми се получава  Blush
Кас-че ,заек не съм готвила досега ,не мога да ям заешко аз .
Вал,давай сега виртуално да почерпиш със сладкиша ,че ми се хапва нещо сладичко Crazy
Бубе,не се притеснявай ,ако е шарка ,аз се радвам че Мони изкара тази година с батко си ,че после поне като тръгне на градина да не я мисля  WinkНаистина е неприятно,но за няколко дни минава.Пиши утре как сте Hug
Драконче ,големи са сладурки твоите момичета .Вие на тази тортена сбирка тортички ли правихте  Rolling Eyes,догодина да ме поканите за дегустатор (че правенето не ми се отдава,ама хапването го мога  Whistling) Peace
Гала ,приятно изкарване  WinkИ после като се приберете пусни накоя снимчица на твоята кукличка  Heart Eyes
Нели,добре е засега мъничката ,хапва си като прасенце ,цял ден ходи и търси за ядене  Crazy,нищо не отказва.Днес каквото сготвих всичко изядоха(ама така е като са вкъщи и мъжете по цял ден) Laughing
Аз да се похваля ,че нашето отбиване засега върви успешно - вечер вече не суче ,само сутрин по малко(аз мислех да махна сутрешното и да остане вечер ,но тя така си реши) .Пие си вече по 150 мл мляко Misc Baby Bottle
Лека и спяща на всички ви желая и утре да пишете повече  smile3524 

# 35
Хахахаха,Бубе не знам след моя пост ли,или след Велики пости,нооооооооооооооооооооооооооооо засушаването е пълно.Дано каквото и да е да мине леко Praynig Hug Hug Hug Hug Praynig Heart Eyes
Мери,е на релакс малко при родата на Иво,ама забравих как се казваше селото.Дано най-сетне презареди малко там Praynig Hug Hug
Въче,аз йената я държа на високо,че иначе всеки ден младо ярешко-Анешко ще трябва да готвя в нея.Ама в тоз Балкан юнашки недей пита кой е ловеца,че ей сега ще се отворят едни дебати кой по-по-най го е отстрелял.Важното е ,че мишената точна и сега обувките пак са на дневен ред. Hug
Та за протокола,не ми се спука йената,ама надуши народа и таз вечер мноооооооооооооого гости имах.Та наяде се народа с заек по Дюкански Joy
Ави,ти що не ядеш заешко newsm78 Щото и аз така преди,ама от сега казвам-будала съм била Grinning
Драконче,много весело сте си изкарали,а тия торти...... #Crazy bowuu  bouquet
Нели, Hug

# 36
Добър вечер и от мен  Hug
Не съм писала отдавна, но при нас ситуацията стана много нажежена. Имам предвид откъм мачове  Crazy . В момента сме 2-2 мача във финала и утре отиваме в Мурсия за последния решителен мач , така че от все сърце ви моля за вашата подкрепа. А и испанските пощи точно на първи май ни спряха интернета, защото естественно бяхме забравили да си платим телефона  ooooh!.
Като изключим всичко това сме много добре. Тук времето е прекрасно и моите са постоянно на плажа  Mr. Green. Дани вече си топи крачетата в морето и за мое най-голямо учудване се размина без рев  Party.
Бубенце, дано обрива да е от температурата , ох, на милото Вели много му се събра  Hug . и хайде отваряй бирарията, че събираме багажите и идваме  hahaha hahaha hahaha
Кас, да ми пуснеш рецептата за тази питка, че ще се пробвам като се върнем в Бг да измайсторя и аз нещо, че на Дани още прощъпулник не сме правили, а то детето започна вече да бяга милото  ooooh!. Може и на лични, че докато се приберем има още време.
Ави, много се радвам, че отбиването ви минава толкова плавно. Ще успеете ли да дойдете на срещата?
Драконче, личи си , че сте си прекарали много ..... тортено  Crazy. А природата там е невероятна .

Момичета, аз се връщам в четвъртък, така че ви пожелавам приятно прекарване на Гергьовден отрано. [Танче/b], да ти е жив и здрав именника  , да си носи с достойнство името   bouquet
Прегръщам ви  Hug

# 37

Добро утро,поспаланки Grinning

# 38
Добро утро момичета ,хайде на кафенцето ,че да се посъбудите малко и да се разпишете  Laughing

Тони ,стискам палци  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed  Не знам още дали ще можем да дойдем ,засега не  Sad
Кас-че , не знам и аз защо не ям  Crazy
Ние излизаме малко в парка , като се върна да сте изписали поне две страници  Mr. Green Hug Hug

Кас-и ,заедно сме писали  Sunglasses Wink

# 39
  • Sofia
Гледам "обичайните заподозрени" са се разписали вече да взема да се намушкам и аз след тях, кафета и аз няма да ви давам, че ще ви се разтупкат сърчицата вече и ще вземете да станете хипер активни тука за ден да изпишете няколко теми, а предвид, че всички си почиват няма кой да пуска новите теми, ето я и Ави грабна метлата и хукна по разходки.  Laughing
Бубенце, надявам се да няма нищо обезпокояващо, ако е шарка нека да минава леко, по-добре сега да си я карат наистина, тегаво ще ти е няколко дни, но пък минава и се забравя, гушки от нас!  Hug
Тони, де що имам палец ще ти го стискам, дано победите, аз мога да дойда да те чакам на плажа при Дани после да почерпиш.  Mr. Green
Драконче, обясни моля те за тези торти, че ми се захароса и на мен душицата, добре че си имам сладкишче, Ави после ще те черпя, всички спят още, не мога да се разщракам.  Laughing

Зайо Байо аз ям само натурален с масло, този с копъра не ми харесва.  Laughing
Преди години кумците на майка ми бяха решили, че за на Пламена РД ще и заколят зайче, не знам само защо бяха решили, че аз ще приема радушно подаръка, много ми беше гнусно, честно, той с глава, с крака, седя около месец в камерата, беше ме страх да я отворя да не вземе да подскочи.
Накрая помолих да го изнесат с все торбата в мое отсъствие та да не го мисля повече, та и аз зайче байче не ям, някак мило ми е, докато кокошките не са ми чак до там симпатични, прасетата също с техните свински истории.  Animal Pig Animal Chicken
Общо взето консервативна съм по отношение на месото, не обичам много да експериментирам, ако съм го виждала пък живо преди това посмъртно не мога да хапна от него, няма значение какво е.
Пускала съм един шаран в Гребната база, просто не ми хрумна даже как мога да го фрасна та да умре клетия, ако не е клъвнал на нечия въдица, сигурно още ми благодари.  Laughing

# 40
Добро да е момичета! Мерси за кафенцата сега ще трябва от всички да опитам  kaffeetrmker_2 и със сладките ще се подкрепя да не заслабна  Grinning
Ох,да ви се оплача, че ни мъчат 2 зъба едновременно и имаме Т от вчера.
Тъкмо се бях похвалила, че до сега не е вдигал Т от зъби и ето ooooh! Ill
И аз като Ави мога да кажа, че отбих Мартин напълно. И то стана по естествен начин- кърмата ми намаля и Марти сам не искаше. Даже се изнервяше, че  не пуска достатъчно.
Сега баща му го приспива на ръце. Незнам как ще го науча да заспива сам. Само като го сложа легнал все едно, че трънчета има отдолу веднага става.
Много хубави снимчици сте публикували на нашите дечица и на разни вкусотии. newsm51

# 41
Добро утро!

След кафетата,аз да сервирам сок  Rolling Eyes И децата може да се почерпят  Wink

Тони,имаш и нашите стиснати палци.Чакаме да се похвалиш с победа  Praynig

Да ви се ''похваля''  Crazy На 1г и 3 месеца Ева е с един зъб,долу в дясно  Laughing Обаче сега и излизат 5 наведнъж  ooooh!
3 са пробили венеца,другите 2 ги чакаме и тях тези дни да се покажат.Честно казано не съм усетила голямо напрежение,
но ми е много странно,че и моето беззъбо детенце ще се озъби  Laughing

Много целувки на всички и хубав ден  Hug
При нас е много мрачно,ама поне не вали  Rolling Eyes
До скоро!

# 42
  • София
Честит Имен Ден на Мира на Звездобройка и Мира на pgzenga и на Иренка на aaa73! Hug Hug Hug  bouquet   
Чух, че още празнуват Ирина, Живко и Живка Grinning. Нека всички, които имат празник днес да се чувстват поздравени и да им пожелая имената им да ги закрилят винаги!
Ирка, оправяйте се...знам какво е, мила Crazy Hug! А, ти днес именничка ли си?
Бубе, аз пък ти пожелавам да е шарка, поне да са си заслужавали мъките Hug Hug Hug
Ей, много ми е драго като пуснете снимки на дечковците, макар и да нямам време да ги коментирам всичките, да ви кажа, че са просто разкошни! Heart Eyes
Тони, стискам палци на ръцете и краката Peace Hug
Изабелка, дано все така ви е леко и безпроблемно озъбването newsm47
Леле как заваля тук...днес взеха, че познаха в прогнозите...крайно време беше, че съвсем за резил станаха Laughing. А, оказа се мини градушчица даже Crazy
Вижте този сайт: http://ljube.com/278. Много богата колекция от детски приказки на Балкантон. Мисля, че ще е полезно за мамите с малко по-големи дечица, пък и за нашите като попораснат още малко Mr. Green
За сега толкова, че ми свърши времето Mr. Green

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 12:39 от ephrossina

# 43
Здравейте, момичета!
Честито на всички, които са имали поводи тези дни! Честит имен ден на Мира на Звездобройка, и Мира на pgzenga, а също и на Иренка на ааа73! От здраве да не се отърват!
Момичета, да се изтъжа и на вас - при нас положението беше много страшно тези дни. Имам предвид, че Метко беше с много висока температура в събота, която не можах да сваля цял ден с нищо. Накрая се наложи да "хвърчим" до болницата спешно, където му биха инжекция аналгин, та горе-долу се стабилизараха нещата. Реве ми се дори сега докато пиша, Т. беше 39.7 Sad В резултат на високата температура, получи афти в цялата уста и гърлото. Можете да си представите какъв ужас преживяхме, а пък за него....милото, мога да кажа че е много търпелив....тези проклети афти ужасно болят. Нищичко не хапва, от АБ получи разстройство. Иначе гърдичките са чисти, само гърлото е червено. Вече поне не вдига температура, сега и афтите да минат, та малко да ни "светне" на всички, че вече не знам къде съм. И само като си помисля, че най-вероятно всичко се дължи на никнещи зъби, ми пречернява какво ли още ни чака....още няма предни зъби!!!
Четох и за други болни дечица, най-искренно им пожелавам скорошно оздравяване, час по-скоро да минава и да хукваме по разходки!!!
Поздрави от нас!!!  Heart Eyes  Hug

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 14:28 от meg76

# 44
Хайде на обяда Mr. Green ,аз черпя пиле с картофки
Вал после ще сервира сладкиша  Wink

Честит имен ден на  Мира на Звездобройка и Мира на pgzenga и на Иренка на aaa73! !!Честито и на всички именници ,празнуващи днес !!!

Ирка,честито отбиване  Simple Smile HugРадвам ,се че лесно е станало при вас.А за спането ще започне да спи, моят син беше същият ,мислех че край няма да има това приспиване на ръце , и никога няма да започне да заспива сам и да спи по цяла нощ,но ела го виж сега  Laughing,не мога да го събудя.Зъбките леко да ви избият и да не вдига повече Т  Praynig
Ефросинка,мерси за сайта   bouquet,после ще го разгледам.
Изабелка ,леко и безпроблемно да пробият зъбките на Евичка  Hug
meg76,горкичкото  Sad,и на мен ми стана мъчно като те четох,Дано нямате повече такива преживявания и не вдига повече Т мъника ,а зъбките да не ги усетите как избиват  Hug
И при нас заваля преди малко , но ние вече си направихме разходката за днес.Мони така за измори ,че заспа седнала на столчето за хранене ,докато обядваше  Laughing Laughing Laughing,после ще ви покажа снимка  Wink
До после  Hug

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 14:27 от *Ави*

Общи условия

Активация на акаунт