Сега ще ви тормозя тогава На, вижте що не мога да отслабна
Тия топчета са козуначените,ама средно между рецептата на Итарр Тас и моята

а относно заека...
Този твоя , от аватара, къде зачезна бре... 

Може след пиците и заешкото и натам да тръгнем...
, ако може една насам да ми пратите,че аз два пъти пробвам да правя и все не ми се получава 
Наистина е неприятно,но за няколко дни минава.Пиши утре как сте 
) 
И после като се приберете пусни накоя снимчица на твоята кукличка 
,нищо не отказва.Днес каквото сготвих всичко изядоха(ама така е като са вкъщи и мъжете по цял ден) 

Щото и аз така преди,ама от сега казвам-будала съм била 

. В момента сме 2-2 мача във финала и утре отиваме в Мурсия за последния решителен мач , така че от все сърце ви моля за вашата подкрепа. А и испанските пощи точно на първи май ни спряха интернета, защото естественно бяхме забравили да си платим телефона
.
.
. и хайде отваряй бирарията, че събираме багажите и идваме

. Може и на лични, че докато се приберем има още време.
. А природата там е невероятна .

Не знам още дали ще можем да дойдем ,засега не 

и със сладките ще се подкрепя да не заслабна 

На 1г и 3 месеца Ева е с един зъб,долу в дясно 

. Нека всички, които имат празник днес да се чувстват поздравени и да им пожелая имената им да ги закрилят винаги!
! А, ти днес именничка ли си?

В резултат на високата температура, получи афти в цялата уста и гърлото. Можете да си представите какъв ужас преживяхме, а пък за него....милото, мога да кажа че е много търпелив....тези проклети афти ужасно болят. Нищичко не хапва, от АБ получи разстройство. Иначе гърдичките са чисти, само гърлото е червено. Вече поне не вдига температура, сега и афтите да минат, та малко да ни "светне" на всички, че вече не знам къде съм. И само като си помисля, че най-вероятно всичко се дължи на никнещи зъби, ми пречернява какво ли още ни чака....още няма предни зъби!!!
Радвам ,се че лесно е станало при вас.А за спането ще започне да спи, моят син беше същият ,мислех че край няма да има това приспиване на ръце , и никога няма да започне да заспива сам и да спи по цяла нощ,но ела го виж сега 
,после ще го разгледам.
,и на мен ми стана мъчно като те четох,Дано нямате повече такива преживявания и не вдига повече Т мъника ,а зъбките да не ги усетите как избиват