ФЕВРУАРЧЕТА добрички здравички да бъдат всички

• 19 392
  • 297
  •   1
Отговори
# 15
Вал,не е истина какъв смях падна,щом мъжа не го домързя да стане от спалнята и да се дотътри до хола за да види що се хиля като тиква,смятай newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo
Ефо, Joy Joy Joy Joy hahaha,и с Анна много се смях,ама искрено съчувствам на Чара. Grinning
Откак ни изгоря телевизора преди 3,4 месеца,дистанционното му се затри някъде.Като го взе отремонтиран,откарали 3 часа с тв в един магазин,мъжа ми  ипродавача да търсят що годе хващащо дистанционно.Разгеле намерили 1 от всички около 300 #Crazy,дето със странна клавишна комбинация ловеше +,- на звука и нагоре,надолу каналите.Е да,ама не!От вчера насам се оказа,че НЯКОЙ Whistling,му е натисналл някакво незнайно копче,и сега е блокирано.А на ти БТВ и Нова-2 и3, и Супер 7 и Джетикс нанайси и незнам какво. #Crazy #Crazy
Голди,ами тренирай,тренирай Laughing,после някой ще доложи:"А днес Итарр Тас,увеличи броя на екипа си на.....души" Joy
Оф айде лека и мека!
Авиbouquet

# 16
  • София
tooth tooth tooth tooth tooth Страшни сте! Бабиерата Вал, клептоманчето Анна, лудналата Чара и Кас с мазоли по пръстите... Simple Smile

Сега сериозно. Момичета (които ще идват на нац.среща), моля погледнете темичката за Нац.среща, понеже имаме да избираме МЕНЮ, а времето лети.

Sad  Упс, изтървах кафето...

Последна редакция: пн, 04 май 2009, 09:27 от Cattt

# 17
  • ВАРНА
Добро утро!

bouquet

С пожелания за хубав ден, макар и с лоши прогнози .....

# 18
Добро утро  Simple Smile

Кат-че ,мерси за кафенцето ,разлято-неразлято ще си пийна  Laughing.За срещата май няма да успеем Sad,в този ред на мисли ако изчезна тези дни да знаете ,че са ми спряли нета  Confused
И аз снощи колко съм се смяла  hahaha Joy
Ефросинка ,опасна е бебонцията  Mr. Green
Една закуска да метна набързо,че отивам пак да готвя ,всичко изядоха вчера  Whistling ooooh!

# 19
Добро утро ! Весело е тук. И ние имаме доста изпълнения свързани с дистанционните. Не  един път да са изчезвали благодарение на Ици
 Случвало се е така да налигави някое , че то да блокира .Тогава каката усдя голям рев , че не може да си гледа "Русалките" примерно.
 И аз като Ави отивам да готвя , че съм случила на яшен народ. Вчера прових зеленчуци с ъс сметана ,Баница и ревенае  за десерт . Е всичко се омете.За това аз мразя празниците . Като няма какаво да правят мойте главите им са все навряни в хладилника. И понеже вчера преядоха , днес са на пречистване. Ще сваря само една супа . Naughty

Последна редакция: пн, 04 май 2009, 10:20 от Камчи

# 20
# 21
  • София
Момичета много набързо само да се запиша, че стягам багажи. Отиваме следобяд на вила и ще се върнем в четвъртък. Там няма нет така че до скоро и приятна почивка на всички.

# 22
здравейте и от нас.ние сме по цял де на градинката и играем с другите деца.събрахме се яка талпа.прибираме се само да спим.днес времето е топло и пак изчезваме.лек ден.

# 23
  • Sofia
Касандре, да не съм те чула, че време нямаш  Laughing подреждаш децата като сувенири в секцията, слагаш им една витрина да не се прашат много, врътваш им ключа да не паднат ако се разклати нещо земята и сядаш на компютъра да се видим.  Laughing
Ася, то и ние така ама ти обърка с два месеца темите.  Laughing
Анита, весело изкарване на вилата!

И сега иде ред да се похваля, аз днес най на края измих прозорците  newsm18 newsm18 newsm18 много съм горда от себе си, сега чакам да изсъхнат пердетата и да дам по 2лв на перде на Пламена да ги изглади и да ги закача та да ми е чистичко и свежичко.
По едно време ми свърши препарата и напълних топла вода с оцет и парцал взех и вестници и мъжа ми  излиза да пуши на балкона и ми вика "С какво миеш? Много ни е як препарата гледам, нямаме ли си бутилиран?" и докато размишляваше над това с какво мия не се и усети как го хванах да домие прозорците ей така пушейки в едната ръка с парцал, а в другата с вестник.  Mr. Green

# 24
Анитка ,хубаво да си изкарате  Hug
Вал,айде честито за прозорците  Laughing
Кас,сладурани  Heart Eyes HugКари наистина е много променена с тази прическа  Wink

Такаааа,Мони е с ларингит пак  Tired ,ходихме при педито преди малко ,засега не  е тежко положението,дано не стане  Praynig
Отивам да храня ,че ме  е хванала за краката и вика папа,папа  Mr. GreenДо после  Hug

# 25
Записче, ние сме на Вила Реденка, страхотно е. Ще пиша пак

# 26
  • България
Здравейте и от мен! Hug
И аз набързо да се запиша  Laughing
Вал,браво на теб  smile3501 ,аз моите ги мих преди месец,че идваха фирма да пръскат за мравки,че бяха плъзнали в къщи  ooooh! ,та тогава направих основното почистване и вече е все едно не съм чистила  Crazy
Анитка,да си изкарате страхотно,после ще чакаме да разказваш
Галка,ти също
Кас,много са сладки,малките принцески  Flutter
Ави,дано се оправи Мони,че лошо с тези болести Tired,но щом има желание за ядене значи положението е добре Wink ,при Ади поне е така
Хайде лек ден на всички,аз се връщам да чета назад,че много съм изпуснала  Laughing

# 27
Първо имам една питанка.Сложих да готвя див заек ,но понеже пущината явно много бързо бягала,та доста пораснала и ми зае 2 йена глас.Ама нещо не ми достига габарит на фурната,та едната е направо на дъното на фурната ,а другата отгоре в/у решетката.На вентилатор е на 200градуса.Та въпроса най-сетне,ще ми издръжи ли йената без да се пръсне,или ще имам великото подсушаване после newsm78
Такаааа,сега втората питанка.Нели я сподели мила каква фирма ви обезпаразити,и успешно ли е ?Все забравям да ви кажа,как Ани най-сетне стана грижовен природолюбител.От началото на зимата така успешно си отглежда мравки у дома,че вече подозирам няколко колонии.Сега само чакам,да свършат ресурсите и или да им пея опело или да си обявят мръчва война и да съсздадат накрая мегаколония.Ама няма да ме огрее newsm78,продължава да ги захранва на странни места,та докъто открия всички хранилки....отишла работата.
Опаа
ревем..

# 28
малееееееееееееее извинете ме моля  Embarassed

# 29
Здравейте - ще наваксвам по-късно, но за отчета пак сме на линия.
Бях с децата на Тортено събиране на вила в Цигов Чарк, при язовир Батак. Изкарахме много приятно, макар и Али да ми извади душата с постоянното мамосване.
Дано болничетата да оздравяват, чета че има доста вируси гадни и други проблеми. Да бягат - къш.
На Али също й проби единия предкътник горе отляво и чакам един долу вдясно. Страшна работа и само ме налита и прави па-па-па да цока.
Ето малко снимки от нас:

/това е линк към целия албум/
и тук също:

На връщане минахме през родата в Перник.

До довечера милички. Липсвахте ми.

Общи условия

Активация на акаунт